reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Julciu, rośnij zdrowo Kochana, niech się spełniają wszystkie Twoje marzenia, słonko niech Ci świeci każdego dnia, bądź pociechą dla rodziców!! sto lat!!

my mamy znowu rzadkie kupki, byłyśmy u lekarza, będą jej robić dodatkowe badania, mocz i kał, a jak będzie jeszcze sporo kup dziś to mamy skierowanie do szpitala :baffled:

Cris, już nie wiem czy współczuć Ci czy gratulować akrobatyki i pomysłów dzieci!! z pewnością płyn z łyżeczki... oryginalna idea!

Iza, malutka? wszyscy co oglądają zdjęcia nasze ślubne co stronę mówią "łał, jakie ładne!" "a tu ślicznie" itp.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny... skończyłam! :-D
napisałam pracę magisterską! :cool2::-D:laugh2::happy::-p
w czwartek idę do promotor na sprawdzenie, ciekawe ile jeszcze będzie do poprawy...

Julianko, wielkie roczkowe 100 lat!!!

Dziuba - wielkie gratulacje!!! Poprawek pewnie nie będzie dużo :-)

Ja dziś debiutowałam z dwójką na spacerze - nawet nie najgorzej poszło. Piotrek się zrobił jakiś łażący, więc obeszliśmy pół osiedla. Wrócił głodny jak smok - zjadł dwa talerze zupy i zagryzł bananem :-D Maciek jak na spacerze padł to dalej śpi :szok: Chyba dziś zamiast dwóch snów to jeden będzie...

2-G-R-A-T-U-L-A-C-J-E-8820.gif

znalazłam dziś takiego... bo u anas na czasie dentysta dla Rity, musimy jej zafundować borowabnie, ale ona sobie nie daje:wściekła/y:i teraz pytanie, czy któraś z Was słyszała, ze można zamiast borowania stosować specjalny płyn, a jeśli tak, to czy gdzieś w trójmieście można dorwać takiego dentyste??

a to niemiecka propozycja:
Kidsdocs – gabinet stomatologów dziecięcych w Berlinie

Ostatnia edycja:
Dziuba - wielkie gratki!

Cris - podskoczę i spytam mojego... Jak nie robi to może coś słyszał?

Pat mnie dziś zamęczy :baffled: i siebie przy okazji... Chyba to spuchnięte dziąsło tak się jej daje we znaki bo marudzi jak nigdy w życiu, nawet na rączkach. Nie marudzi tylko jak coś przeżuwa, ale nie mogę jej tak futrować non stop bo już wygląda jak klops :szok: Żelem smaruję, daję przeciwbólowe, masuję.... teraz poszła spać a ja doglądam młodego lekcje i robię obiad z doskoku...

A za godzinę wywiadówka :cool2:

Julianko Wszystkiego Najlepszego z Okazji Pierwszych Urodzinek :-)
317676.4.jpg

A ja tylko na chwilke, bo własnie pisze prace na ustna mature, ktora mam juz w czwartek na 16.20, jakos tak... Jeszcze sie tego nauczyc praktycznie na pamiec...
Masakra, jak mi sie nie chce... Zasypiam normalnie.
A ok. 18 jade z małym do kardiologa, bo mielismy miec wizyte 28.07 dopiero, ale tesciowej udało sie złapac tego lekarza w szpitalu i dzisiaj nas przyjmie i zrobi małemu echo... Zobaczymy co tam wyjdzie, trzymac kciuki.
Buziaczki

dzięki Izka:tak:spokojnej wywiadówki życzę :tak:

artynka: trzymam kciuki

jak mnie dziś skręca, chodzę śpiąca i w ogóle jak leniwiec:zawstydzona/y:dzieci rozbój robi ą a ja się ociągam:-(ech... powinnam biszkopt zrobić, żeby jutro tylko torta zrobić i heja bita śmietana z brzoskwiniami:-p:cool2:a dupka rośnie:-p

no moje drogie Panie... dzienie jest Pisać do siebie:-p

dziuba: i jak z mała??

iza: i jak po wywiadówce??mam nadzieję, że synek mile Cie zaskoczył:tak::-)

martynka: napisz jak wyniki badań, mam nadzieję, że wszystko jest ok.

a ja w końcu, zaparłam się i zrobiłam biszkopt do tortu:-pteraz jeszcze na meżulak czekam, kolacyjka, jakiś filmik i lulu:blink:

a Was gdzie poniosło, że tu tak cicho??

reklama
Serduszko małego jest super sprawniutkie, bez żadnych zmian, wiec jestem szczesliwa :-)
A ten lekki szmerek powinien samoistnie minąc do roczku :-)
No nic jutro sie musze przyłozyc i nauczyc sie tej glupiej pracy praktycznie na pamiec (jakies 4 strony A4), a dzisiaj bylam tak przymulona ze czytajac zasypiałam... masakra

A u Rafałka u góry juz 4 ząbki sie wybiły, wiec ma juz 6 :-) A na dole dwojek nie widac, ale za to dziwnie jakby dziasełka na trojkach rozpulchnione... Heh jakos smiesznie...

Ostatnia edycja:
Do góry