reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Picture%20073.jpg

KOCHANA JULIANKO! Z OKAZJI URODZINEK PRZYJMIJ OD NAS MOC UŚCISKÓW, CAŁUSKÓW I UŚMIECHÓW! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SKARBIE SŁODKI!

reklama
hihi moja córcia to chyba powinna zostać okrzyknięta spioszek hihii jeszcze śpi hehe wczoraj o 9,30 wstałyśmy a w niedziele o 10 hihih
cuda sie zdarzają i znowu wyszło na + moja przyjaciółka przyjeżdza dziś ;-) Dzemilka wyzdrowiała i jednak będą na Komuni :happy2::blink: a mój synuś chyba świętym zoatanie co dzień w kościele hihih

wstkd1.jpg
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku

Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.
wstkd1.jpg

196mwp.jpg
JULIANKO DUŻO MIŁOŚCI

iensr4.jpg

Cześć Ciotki

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku

życzymy Ci miłości wielkiej jak ocean,radości z podskokami do nieba,nowych odkryć,zdróweczka,uśmiechu na słodkim pysiu i abyś była dumą dla swoich kochających rodziców! STO LAT MALUTKA!!!!!!!!!

Ewomama Witam :)

minka super,że Twoja przyjaciółka przyjedzie Wiktor pewnie też szczęśliwy :-)

iza gratuluję chlebka Wygladał super.Mój był podobny,ale od góry się spalił :-( nie wiem czemu...

ana jaka pogoda dzisiaj u Ciebie??

Oliwce coś się poprzestawiało i śpi do 9 wczoraj otworzyła oczka o 9.26 a dzisiaj o 9.12 i zaraz muszę do niej iść.Zasypia normalnie po 20 na jedzenie się budzi tylko śpi więcej :tak:Zjemy śniadanko i jedziemy du UP bo dzisiaj dzień promocji indywidualnej działalności gospodarczej,a takową mam zamiar założyć więc może czegoś nowego się dowiem :-) Po 15 jedziemy do mojej koleżanki do Gdańska i to wsio.Dzień zapowiada się dość dobrze tylko tak pogoda jakaś nie bardzo :-( a jak u Was nocka??

hej:-)
u mnie dzisiaj ładnie , słonko świeci , ale jeszcze nie wiem czy wieje, zaraz sie ubieramy i idziemy na spacerek:tak:.ja mam jakis dzień lenia , bez większych ekscytacji i planów , brak weny:shocked2: na wszystko nawet na śniadanie.
Marta a co tam kombinujesz:-D???

Ostatnia edycja:
witam Kochane:happy2:

ale mam nerwa!!! zamówiłam dla mojego mężulka książkę na allegro, tego samego dnia zapłaciłam czyli 23 kwietnia, było napisane, że raz w tyg nadają przesyłki. ok, mi to nie przeszkadzało, więc się zdecydowałam. i dziś sobie przypomniałam, że przecież jeszcze nie dostałam tej ksiązki, więc piszę do nich co z moją przesyłka....a oni na to: Przepraszam za pomylke bedzie dzis wyslana." nosz cholera jasna, ale nikt się nie zastanowił, czemu mają stan kasy na plusie?? pomyłka... pewnie zapomnieli albo jej nie mają:angry:

minka: zazdroszczę, ze mała tak ładnie Tobie śpi... ja dziś znów o 5.30 pobudkę miałam:baffled:

pogoda dziś cudna...:dry:y w domu się zadekowaliśmy, męzuś w pracy a ja hoduje dziś w sobie lenia:cool2: jeszcze się w domku w pizamie szwedam-ale dzieci od 7 już ubrane:-)no i obowiązkowo odkurzone:-p
muszę o jakimś obiedzie pomyśleć, a tak mi się nie chcę...

pochwalę naszego Antosia, bo wczoraj zjadł porcję zupki marchewkowej:tak:i nawet mnie nie opluł:-pa teraz sobie dumnie stoi w łózeczku i z Ritą gawędzi:tak:wczoraj raczkował już po pokoju za piłką. jest aktywny i nerwowy, jak czegoś nie może to wpada prawie w szał:baffled::szok::sorry2:
co do aktywnych dzieci, to dziś Emuś dorwał gdzieś (znaczy się na chwilę wtargnął do łazienki i mi zakosił)płyn do mycia okien, ja pztrze a Emuś usiadł wziął łyżeczkę i próbuje sobie sryskać na łyżeczkę i do buzi:szok::angry:dobrze, że zablokowany był... uszę sobie na głowie peryskop jakiś sprawić:-)

Idę zablokować płyn do łazienki! :-D:-D:-D

A tak na poważnie dzięki Waszym opowieściom z placu boju wiem czego mogę oczekiwać po mojej kruszynce :tak: Chociaż pewnie i tak zdąży mnie nie raz jeszcze zaskoczyć. Nawet w łóżeczku potrafi nabroić - zdziera tapety albo zwala zabawki i ubranka z półek obok.

Oglądam sobie różne zdjęcia ślubne innych fotografów i czuję się taka malutka... :-(

reklama

u nas z łazienką jest tak, że jak nikt nie korzysta, to zamykamy od zewnątrz, a jak ktośjest w środku, to sięzamyka wewnątrz, bo inaczej E,uś zacznie przeprowadzać inspekcję...

iza: zamiast czuć się malutka, zaczerpnij inspirację:tak:

anja: miłego wyjazdu:-)

Ostatnia edycja:
Do góry