reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień dobry i miłego weekendu!

Spodziewałam się ładniejszej pogody, silny i chłodny wiatr wieje ale dobrze że nie leje.

Umówiłyśmy się z Jolcią na spacerek nad morze, kto ma czas i chęci niech dołącza - szczegóły na zw.

reklama
Witamy wieczorkiem

I jak udał się spacerek??

My dzisiaj wybraliśmy się w trójkę do centrum Oliwia miała dzisiaj tylko 2 drzemki w ciągu dnia ale za to spała po 2,5 godzinki :-) a my razem z nią :zawstydzona/y:

Zrobiłam dzisiaj chlebek i wyszedł pyszny poza małym szczegółem...
Od góry mi się spalił mimo,że piekłam 31minut w 220 stopniach
Jemy go bez tej górnej skórki i przestać jeść nie możemy :-)
anja jak pieczesz chleb to na termoobiegu,góra dół...???
Bo ja chyba coś źle ustawiłam i dlatego mi się spalił u góry:zawstydzona/y:

Nakopie wam normalnie, ja cały dzien dzisiaj sama w domu siedziałam, a teraz czytam ze wy jakies spotkanko male robiłyscie, chlip chlip. Wybrałabym sie z wami jakbym wiedziała, nastepnym razem smska na komorke prosze, bo na neta nie zawsze wchodze...
Ide zjesc kolacje, napisze niedługo ;)

Geografia nie była taka zła, jakos dałam rade, jak posprawdzałam w necie to jakies 60% mysle spokojnie bedzie, wiec jest ok :-) Dzieki za kciuki :-) Jeszcze tylko ustne 14.05 z polaka i 20.05 angielski :-) Rafałkowi sie przebiły gorna lewa jedynka i prawa dwójka, druga jedynka bedzie lada dzien :-) A mały własnie zasypia, a my zaraz na imprezke jedziemy ze znajomymi sie odstresowac po maturkach hi hi :-)
Buziaczki ciotki klotki

Droga Dominiko w dniu urodzin życzę, aby...
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

img.php

Śliczny bukiet :-) To i ja się dołączam do życzeń - wszystkiego najlepszego, długiego życia w miłości, radości i spokoju Dominiko. STO LAT!

987.jpg

A reszcie babeczek miłej niedzieli!

dziewczyny, a co Wyście się tak zatajniaczyły?? jak było na spotkanku?? :confused::dry:

martynka: widzę, że Rafałek na cełogo idzie z zębami:tak:jak po imprezie?

minka: jak urodzinki?

kelebek: mam nadzieję , że dziś czujesz sie lepiej:tak:

my dziś koleny dzionek samotnie spędzimy:-(całe szczęście teraz mój m, będzie miał 2 dni wolnego:-)

jestem z siebie dumna, wczoraj całą chate posprzątałam:tak:zaraz lecę jakiś obiadek majstrować:sorry2: no i Antosia ratować, bo krzyczy, pewnie klęczy przy szczebelkach i chce usiąść:baffled:

proszę się ładnie meldować!!! nie obijać mi się leniuchy:cool2:jak jest ładna pogoda, to już Was nie ma a jak przydka, to wszystkie wpadają i "jęczą" jak ta pogoda brzydka:cool2::baffled::rofl2::rolleyes:

melduję się komisarzu Cris!!

niespodziewanie przyjechał mój tata, więc wczoraj z rana pojechaliśmy na działkę na cały dzień. Mała już zdrowa, choć kupki cały czas rzadkie, daję leki więc może wkrótce się wszystko unomuje.

Dominiko, ode mnie taki wiosenny bukiecik! sto lat!!

t_bukiet_polnych_kwiatw_152.jpg

Hej hej,
Ja cały czas was podczytuję - ale nie mam czasu odpisać. Cris normalnie pokłony biję, jak ty z trójką masz czas tu pisać, jesteś niesamowita! :-)
A dziś D. z Pepe pojechali po żarówki do lampy, Maciek śpi więc trochę czasu mam dla siebie.

U nas wszystko dobrze. My w miarę zdrowi, tylko katary i kaszle, ale to już nawet nie traktuję jako chorobę ;-) Szczególnie że nikomu nie przeszkadza...
My w amoku przedszkolnym, czekamy na wyniki wspaniałej rekrutacji, wysłałam też zgłoszenie do prywatnego, bo jak się uda to będę miała zniżkę (jest dla pracowników oświaty i nauki) 50%, więc wyjdzie w sumie jak państwowe.
Piotrek po majówce dostał jakiegoś usprawnienia wspinaczkowego i włazi mi po półkach, do Maćka łóżeczka, do kojca, na parapet :szok: Nie nadążam.
Maciek za to się rozpełzł i wszędzie sprintem pełza. Tak niby niepozornie wyglada, ale jak zmywarkę otwieram to w 5 sekund siedzi w środku :-D Zaraz pewnie raczkować zacznie i może siadać w końcu.
Z okazji siedzenia z dwójką odpieluchowuję Piotrka. Na razie głównie ja jestem inicjatorem sikania, ale całkiem nie najgorzej idzie - jedna wpadka wczoraj była, dziś jeszcze żadnej. Z tym że sam nie woła. Pewnie zacznie kiedyś. ;-) Na szczęście woli siku na toaletę niż nocnik. Gorzej z kupą, bo tej nie zrobi gdzie indziej niż w pieluchę... :dry: No ale to dopiero początek :-)

reklama
Kasiu, naprawdę pracownicy oświaty mają 50% zniżki na prywatne przedszkola? to by mi też dawało przedszkole za pół ceny :-) zazdroszczę tych postępów w odpieluchowywaniu, moja już ładnie siusiała na nocnik, a teraz tylko woła ee ee ale i tak robi w pieluchę i nie chce się dać posadzić na nocnik, a jak już usiądzie to piszczy i od razu wstaje :wściekła/y:

Do góry