reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

jesteście? czy śpicie?
próbuję coś utworzyć, ale ni cholery nie mam weny, a wypiłam dwa RedBulle bo miałam taki zamiar sie przyłożyć do pracy... no i tera nudy :wściekła/y: S śpi, a ja sama... może jednak się skuszę na pisanie, to już ostatni miesiąc, potem obrona i finito wszystkiego :cool2: wakacje

reklama
Cześć kochanieńkie!

Jolcia - ja także pięknie dziękuję za wspaniały spacerek!!! I pokazanie nowych świetnych miejsc na spacerowanie! Chciałam pokazać młodemu ten fajny plac zabaw, bo na pewno by mu się spodobał ale niestety wczoraj cały dzień lało :baffled:. No cóż, może innym razem.

Minka - to nie my się starzejemy, tylko dzieci tak szybko rosną :-D

Natalie - nie mogę się napatrzeć na to zdjęcia Martynki, straaasznie mi się spodobało, ona na nim wygląda jak kilkuletnia dziewczynka :shocked2::-).
A z tą pracą widzę że idziesz jak burza, to redbule tak wpływają pozytywnie? ;-)

Kasia, Justynka - powodzenia z przedszkolami!

Marta - znalazłam pomidorki na półce z oliwą :-D Dziś będę próbować swych sił z chlebkiem, pierwszy raz w życiu, trzymajta kciuki :rofl2:

Martynka - no to ładnie zabalowałaś :tak: Też jestem za jakimś większym spotkaniem. Kiedy ten piknik w Sopocie co lasencje?

No a ja wczoraj pojechałam odwiedzić szwagierkę i małego Oliwierka. Długo tam nie byliśmy i z tego co zdążyłam poobserwować to mama ma dużo mleka (samo leci), dzidzia ładnie je, tylko denerwuje się gdy za dużo mu napływa i nie nadąża z połykaniem, potem jest ok. No i dzidzi zrobiło sobie z mamusi smoczka hihi. Wszystko jest ogólnie na dobrej drodze tylko teściówka niech wyjedzie bo jak wyskoczyła z tekstem że dziecko głodne i trza mu butlę dać to aż na nią naskoczyłam nieprzyjemnie :zawstydzona/y: Oliwierek i mamusia muszą się po prostu na spokojnie dotrzeć.
Jejku a w ogóle to on taki maciupki, już zapomniałam że Patunia mój klopsik też kiedyś była taka kruchutka i maleńka :rolleyes:

cześć kochane :)
my w weekend odbyliśmy kurs przedmałżeński - super sprawa o ile trafi się w odpowiednie miejsce i na odpowiednich ludzi :) Bylismy na ujeścisku w parafi Ojca Pio i było rewelacyjnie :)
ślub już za mniej niż miesiąc:szok::-):-):-)

Dzień doberek

minka zaległe,ale szczere życzonka Dużooooooo zdrówka uśmiechu cierpliwości i spełnienia marzeń :)

ivi ten czas szybko leci :)

dziuba jak dzisiaj Martynka??

iza niech Twoja szwagierka jak karmi małego niech kładzie go wyżej niż pierś.Ja zawsze albo kładłam się na plecy i później kładłam Oliwkę na swój brzuch albo siadałam i odchylałam się tak tak żeby Oliwia była lekko na piersi.Poleciła mi to położna z Bobabsa,bo wtedy dzieciaczek się nie krztusi i spokojnie połyka mleczko przy największym "wypływie" :-) Bardzo się cieszę,że jej się udało,a Twoja tesciowa już tak chyba ma.Jak Oliwierek będzie głodny to na pewno jego mama będzie o tym wiedzieć :-)

Oliwka dzisiaj obudziła się po 6 i ok 8 usnęła razem ze mną i wstałyśmy o 9.26 :-) Zaraz się ubieramy i idziemy na spacerek :-)

Miłego dnia

cześc dziewczyny ... w końcu Was nadrobilam ..., ale sie sie działo:szok:
na początku składam Dominice spoźnione życzonka urodzinowe
21c9oh3.jpg

widze , ze mamusie sie integruja , mam nadzieje , że poznam nowa koleżankę:tak:
u mnie wszystko w porządku, podróz znieślismy dobrze , jak na tyle godzin jazdy Czarus byl grzeczny , nie marudzil , zuch chłopak:-), na początku tęsknil za domem , ale jak cala rodzinka w komplecie to jest cały szczęśliwy ....najgorsza jet tu pogoda dopiero teraz wyszło slonko a tak przez ostatni tydzień non stop padało:wściekła/y:, ja spakowałam się jak majorke:-pbo w tamtym roku maj w N byl najbardziej esłonecznym miesiacem w roku , no , ale jak się dowiedziałam to przypadek no i klops:-D, wczoraj jednak mimo pogody wyciągnełam mężusia na szybki kurs łódeczką , Czarusiek zachwycony , że mógł udawac kapitana:-D...no , ale teśknie za naszą plażą i placami zabaw bo tu to kopletna porażka:shocked2:
moze jutro pójdę z Czarusiem odwiedzic nasze stare przedszkole....W SZOKU JESTEM BO SMYK WSZYSTKO PAMIĘTA:szok:I cały czas marudzi jak przejeżdżamy kolo przedszkola:happy2:.dobra zmykam , potem wpadne i częściej bede zaglądac , bo mi przed chwila net wlączyli,
pa

witajcie babeczki,
my po spacerku, byłyśmy cale przedpołudnie na podwórku, mała prawie przesiąkła więc musiałyśmy zmienić zdojoną pieluchę, z nadmiaru zabawy z dziecmi zasnęła w mik!

Iza, powiem Ci że to jest zdjęcie z przypadku, tzn. ostatnio młoda jak rozścielałam łóżko wskoczyła mi do pojemnika na kołdrę, tam się położyła, i S zaczął pstrykać jedno za drugim, no i jakoś tak wyszło ;) ale też mi sie podoba :-D
a RedBulle owszem, najlepsze są, ja wypróbowałam przed maturą, wczoraj siedziałam do 2 w nocy i pewnie dalej bym pisała ale mała wstała z łóżeczka i przyszła mi na ręcę, pewnie jej klikanie przeszkadzało więc ją położyłam i wyłączyłam kompa. Dzić cd. pisania, ostatni podrozdział i do sprawdzenia jutro oddaję ;)

Ana, super że Czaruś tak dzielnie zniósł podróż! a powiedz jak długo będziecie w Norwegii??

dziewczyny, moja znajoma organizuje zajęcia muzyczne dla maluszków we Wrzeszczu, w środę są pierwsze zajęcia (Ania, Ciebie zabieram obowiązkowo, masz pod nosem!)
mogę założyć osobny wątek z informacją? Cris, potem możesz wykasować :tak:

kupilam sukienke, uzywana ale w stanie idealnym, ciezko znalesc cos w rozmiarze 34 ale udalo sie i jestem mega zadowolona. przygotowania trwaja, obraczki kupione, kapela wynajeta etc etc:tak::tak::tak: tylko kasy brakuje jakos na to wszystko:confused::baffled:

w srode lecimy na urlop:tak:

dizubus, strasznie sie ciesze na pewno bedziemy z nadinka chodzic na kreatywne zajecia:-)

reklama
witam;-)

ech, przestańcie podziwiać, po prostu jakoś sobie radzę... i chyba jeszcze nie zwariowałam (ale chory zawsze mówi, ze jest zdrowy:-p):cool2:

co z tymi babciami... prawie wszystki dają takie mądre rady zamiast powiedzieć zadzwoń do poradni laktacyjnej albo daj dziecku schabowego, przecież to chłop i potrzebuje kalorii:sorry2:
my dziś w domku rodzinnie:tak:ale jutro znów w dzień sama:dry:

dziuba: gratulacje dotarci prawie do końca:tak:
ana: mam nadzieję, ze sobie odpocznieci:tak:cudne widoczki:tak:
ivi: jak samopoczucie przed wielkim dniem??

Do góry