reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Ciotki

U nas dzisiaj mega wkurzający dzień.Od rana sąsiad coś non stop wierci,a na dodatek koszą nam trawę i śmierdzi.Nie lubię zapachu świeżo skoszonej trawy.Na pocieszenie jem lody z wanilią z madagaskaru i bitą smietaną :zawstydzona/y:

Oliwka sobie smacznie śpi.Czekamy na moją siostrę i zmykamy na spacerek.Już dzisiaj u nas była,ale zapomniała,że ma dentystę na 11 i musiała szybko zmykać,bo inaczej zapłaci kare,bo to dentysta w 50% finansowany z NFZ resztę się dopłaca.

iza dobrze,że chorzy nie jesteście...

minka super,że z zębem ok,a apetyt Wiktorowi wrócił?

mamo w boju Zdolny Antoś :-) jeszcze chwila i będzie śmigał po domu :-)
Na czekają jeszcze 3 święta moje 24 urodzinki :zawstydzona/y: 6 lat razem i 26 dzień mamy :-)

ivi Dach cały??Jak się czujesz??

anja kenzo miłego spacerku :-)

reklama
Witam :-)
no pogoda dziś ładniejsza:tak: spałam dziś mało bo o 1 zasnełam a wstałam o 5:20 ale co tam byłam w pośredniaku i następne spotkanko dopiero 29czerwca jupiii więc kuronówka trwa:tak::-)
ale do lekarza muszę się wcisnąc coby mnie oglądnoł z tym uczuleniem :baffled:

Witam nowe mamusie :tak:

Mamo w boju ale zdolniache silnego masz:szok::tak:

Wszystkim chorowitkom zdrowia życze ;-)

tak ogólnie to zalatana jestem więc i mniej na BB :dry:

buziakuje Wszystkie;-)

marciag: a kiedy masz urodziny??nas też czekają moje urodziny, nasza rocznica i dzień matki... no i dziuba z tego co pamiętam 14 maja ma urodziny:-)

marciag: a kiedy masz urodziny??nas też czekają moje urodziny, nasza rocznica i dzień matki... no i dziuba z tego co pamiętam 14 maja ma urodziny:-)
ja dołączam do imprezujących:
02.05 ur. babci, czyli prababci dzieciaków
10.05 ur. moje
12.05 ur Julianny
17.05 Komunia Wiktora
19.05 ur. Roberta
26.05 dziń Matki :)

ja dzis przezyłam chwile zgrozy:baffled: mała spadła mi ze schodów:szok:
byłyśmy w szpitalu PCK zrobili nam RTG czaszka cała i Bogu dzięki! huk potworny:szok: krwiaki i siniaki po 2 stronach:-:)szok::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y: mam obserwowac i jak by co znowu do szpitala jechac! mam iśc na kontrol do chirurga za 5-7dni ale oczywiści nie ma miejsc... najbliższy termin na 20.05!

Uuu co to za ciąg chorób i wypadków :no::-(. Dobrze że Julci nic poważniejszego się nie stało. Widzę, że nie powinnam za bardzo się cieszyć z tego, że Pat sama po schodach się wspina.

Cris - jestem w szoku że Antoś już wstaje, nie wiem czy gratulować :confused::blink: czy współczuć ;-):-D.

U nas żadnych nowości prócz ząbka czwóreczki.

minka: dobrze, że Julci nic się nie stało!!! co to się z tymi naszymi dziećmi dzieje?!?!no, to u was już zupełnie imprezowo:tak:

iza: no, ja właśnie też nie wiem czy się cieszyć czy nie :sorry2:najciekawszy jest fakt, że on nic oprócz mojego mleka nie chce... jabłko fuj, marchewka tak samo, narazie na cycku jedzie" ale codziennie robię próby, póki co wszystko odrzuca:dry:i jak tam zakupki??pochwal się co upolowałaś:-)

Jaki francuski piesek :-p ciekawe co by na schabowego powiedział, Ty mu owoce i warzywka podsuwasz a może on mięsożerca? :-D
A zakupki takie tam... adidaski, parasolka do wózka bo wiatr mi złamał i torba do spacerówki bo ta czerwona idzie razem z wózkiem do kuzyna (niedługo kolejna dzidzia w rodzince się urodzi).

A szwagierka wczoraj wróciła z synkiem Oliwierem do domku... teraz się bujają z karmieniem bo na przeklętej Klinicznej butelką go dokarmiali :no:.

mamo w boju urodziny mam 17 maja :-) a nasza rocznica to 24 maja:-)

minka dobrze,ze mała cała Ja myślałam,że na zawał padnę jak nam ostatnio Oliwia nie oddychała trwało to z 10 może 15 sekund ale to były najgorsze chwile w moim życiu

My już wróciłyśmy poszłam specjalnie po suszone pomidory,a wróciłam z wszystkim czego miałam nie kupować a pomidory zostały w sklepie :-(

iza mam nadzieję,że Twoja szwagierka da rade przestawić małego na pierś.A karmili go jej mlekiem czy modyfikowanym??

reklama
Do góry