reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba zdrówka dla Martynki :-)

minka jak tam wyprawa??Bo pogoda zrobiła się straszna

iza a Wy też cali?Tak wieje,że aż strach z domu wyjść

Ostatnia edycja:
reklama
dziuba a jakie tyska miala objawy

cudna pogoda nie ma co:sorry2: 2 razy dzis zmoklam jak kura bo wyszlam ylk na hwile nie chcialam brac samochodu bo nie chcialam w korkach stac no i do skelpu 3min po cholere mi samochod :baffled::baffled::baffled::baffled: jasne zmaoklam jak kura

przepis podam na strnie, chlep pyszny juz go w zasadzie nie ma, wcignelam z maslem i serem feta:-D:szok:
chyba najfajnieszy z wsytkich ktore robilam a robilam duzzzzzoooo chlebow, miekki, aromatyczny i latwy:sorry2:

dziewczyny tutaj tak wieje że głowę urywa.. i o dach się zaczynamy bać! :szok:
niech wrócą upały, proszę!! ;-)

:-)

minka jak tam wyprawa??Bo pogoda zrobiła się straszna

wszytsko załatwiliśmy i oczywiście zmokliśmy po kolana mokre spodnie ale za to mieliśmy super kurtki co nie przemokły a Julianka nie naruszona nie ma jak to folia :-D mieliśmy wracać sami ale R się zlitował i z Rumi nas wziął :tak:

dziuba dużo zdróeczka dla Martynki
anja jeszcze trochę zebów małej uroście hihi trzymaj się dzielnie
kenzo super, że u nas się zadomowiłaś ;-)
marcia Oliwka to twarda sztuka hihi
cris ukłony dla ciebie, ja prasuję tylko i wyłącznie koszule, ale tylko swoje hihi R sam sobie koszule prasuje hehhe
iza dziękujemy za książeczkę mała ślicznie ją czyta:happy2:

witam Kochane:tak:

no dziś słoneczko wyszło, ale jeszcze wiatr jest:-(my chyba się dziś z domu nie wynurzymy, wszystki szkraby prychają, pokasłują i są zasmarkane:angry:normalnie wściec się można!! mężuś już jutro do pracy na dzień(szybko minęły te 2 tyg jak w domku był:baffled:). Urodzinki się udały, torcik wszystkim smakował, więc jeszcze 2 święta nas czekają w maju:sorry2:
ech, dziewczyny z tym prasowaniem jest tak, że pomimo tego, że moja pralka nie jest stara, to strasznie gniecie ubrania, pomimo tego, że piorę tylko pół bębna i nie wrzucam ich jak popadnie, no i płyn do płukania, potem do suszenia starannie strzepuje-ale pomimo tych ceregieli i tak się gniotą, więc nie mam wyjścia z tym prasowaniem:no:no i jeszcze mężowi trzeba fartuchy do pracy prasować, więc się nie wymigam:no:

anja: chyba też skuszę się na chlebek:tak:
dziuba: zdrówka dla Małej:tak:
iza: jeszcze troszkę i koniec białego tyg:cool2:

całej reszcie miłego dnia życzę:-D:-)

idę obiad robić

a całej reszcie miłego dzionka życzę

Hej cioteczki!

Wczoraj mąż wziął Pat do Gdańska, do małego Olivierka, wrócili jakoś przed 22. Myślałam więc że młoda pośpi ciutek dłużej, ale nieee, wstała o 5:30. Udawałam że nie słyszę hihi.

Dziuba - jak Martynka się dziś czuje? Nadal śpiąca mała królewna?

Marta - cali, cali, tylko wieczorem znów nas zlało jak z DD wracaliśmy z kościoła. I zimnica taka że chyba w lutym było cieplej :baffled:

Anja - a jak Duśka, nadal zębiska dokuczają i spać nie dają? Ja też się chyba skuszę bo tak zachwalasz ten chlebuś :rolleyes:

Ivi - mówisz i masz! Słoneczko wróciło na Twoje życzenie :-D

Minka - jak dziś zdrówko, nie rozłożyliście po wczorajszej eskapadzie w deszczu?
Julcię podziwiam że dała radę, nie do zdarcia dziewuszka.

Cris - :cool2: powiadasz? :-D No dobra, wierzę...

Buziaki dla reszty mam, fasolek i dzieciaczków! Miłego dnia! Ja muszę kupić adidaski bo wczoraj tak przemokły że do śmietnika wrzuciłam. Zatem wybywam na zakupki, paaa.

my chyba zdrowi:-D pewnie wieczorkiem dzis sie okaze :tak: malemu ropa schodzi bardzo ładnie :tak:czyli raczej obedziemy sie bez antybiotyku:happy2: milego dzionka :-)
ide gonić Julianke bo mi znowu sama na pietro weszla do chłopaków...:baffled:

moje dziecię właśnie stanęło w łóżeczku i stoi....:szok::szok::szok:
gdzie mu się tak spieszy??? chyba nie będę miała długo spokoju...bo mi już chłopak zaczyna chate zwiedzać:sorry2:

reklama
Kenzo a moze sie skusicie z alwinka na spaerek, w gdansku zawsze wieje w sumie:-p ja bede wychodzic ok 12 daje ci moj te na priva jakby co:blink:

Do góry