reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć Kochane,
Marta, ale mieliście stracha, całe szczęście to tylko zachłyśnięcie, wyobrażam sobie jaka byłaś przerażona!!

kenzo, moja psiapsióła mieszka też na Kochanowskiego 20 :-D a na plażę bardzo chętnie się dam tez wyciągnąć, może jakaś starsza koleżanka ujażmi Martynę i Nadię, bo nasze dziewczyny to jak minotaury nieokrzesane są :-D:-D

ja dzis nie mam humoru... mam kaszel straszny, gardło boli i chrypię jak po 3głębszych, na dodatek mała ma temp., chyba ząbek jej idzie, bidulka już drugi raz śpi dziś, marudna strasznie, no i miało być dziś szczepienie ostatnia dawka ale w takim wypadku chyba nie zrobią jej...
Marta, pytałaś o pracę... kurde męczę się strasznie, zostały ostatnie 2tyg, do 20maja muszę oddać całość i wtedy do druku, a mam wrażenie że jeszcze tyle zostało, jeszcze 2podrozdziały muszę napisać, no i przeczytać całość poprawić bo na pewno jakieś literówki błędy stylistyczne itp. na pewno są w tekście, ale jak mam czytać prawie 200str to na samą myśl słabo mi :angry:

reklama
dziuba a ja mieszkam pod 12 wiec twoja przyjacillka mieszka w nastepnym szeregu kamienicy
a na bole gardzilka itp polecam ci moje wyprobowane naturalne sposoby tylko nie wiem czy kazdy je lubi choc nr1 to jest propolis w spraju lepszy tysiac razy niz te wszystkie inne psikadla i tabletki na ssanie

a u nas znow zapowiada sie dzien w domku oszalec mozna bo moje dziecko to niwokielznany zywiol :szok:

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :-) a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

kenzo, chyba zdam się na domowe sposoby, pogoda straszna, do apteki nie chce mi się biegać, a w domu mamy tylko Tymianek i podbiał, a ja jak to widzę to już mi niedobrze tak tego smaku nie cierpię!!

marcia - wspolczuje przezyc:-( dobrze,ze na strachu sie skonczylo:blink:brrrr

mysmy mialy do d... noc, nadia wyla tak jakby podaalana egorcyzmom:-p, wila sie kopala cala rozgorackzowane
chyba te chorerne 4ki :no: ale zeby tak wyc i sie rzucacc po lozeczku masakra jakas:-:)-:)-(ale ja tam zebow nowych nic nie widze, wiec spala z nami w lozku :nerd:bo sie nie dala uspokoic

jestesm cala polamana po kilka razy w szczene z kolanka oberwalam, pierdzilalo mi cos w twarz a rano ciagnelo za PIORA:cool2::cool2::cool2: wstala w swietnym humorze, teraz kimka sobie grzecnie, dom wysprzatny a chlebek z suszonymi pomidrami iziolami sie piecze..kuros domowus pospolitus:baffled: a pogoda jaka jest kazdy widziewiec siedzimy w chacie.

kenzo nastepny deszowy dzien zapraszam na herbatke:tak:jutro ma byc ladnie wiec moze spacer nad morze

Ostatnia edycja:
Anja bardziej na kawusie bym sie wprosila bo kawiara jestem ale herbatka tez jak najbardziej :-)

dziuba ja tymianek popijam i tez plukam sobie gardziolek jak cos z nim nie tak i naprawde pomaga pozatym posiada wlasciwosci antybiotyczne lepsze czasami niz antybiotyki syntetyczne ja ziolka lubie bardzo :)) no i oczywiscie czosneczek i cebulka czym sie faszerowalam cala zime namietnie a jak cos mnie zaczyna brac to aplikacja megaaaa duzej dawki czosnku plus ziolka i po sprawie :-D

Cześć kobity!

Pogoda jaka jest każdy widzi ale nie każdy ma olej w głowie (np ja). No i wybrałam się w wiosennej kurteczce i adidaskach na spacerek z córeczką. Ona miała folię ochronną i cieplutki kocyk, więc spała jak zabita a mnie zlało ostro :-D Majowy deszczyk hihi. No nic, blondyna jak złoto :nerd:.

Ale cel był szczytny więc się poświęciłam haha. Przy okazji pogawędziłyśmy sobie z Minką i Martą, potem one poszły na film a my z Pat do dentysty na przegląd tych pierwszych ząbków. Pat dzielnie gryzła lusterko i paluchy pana doktora i w nagrodę dostała balona-jeżyka z nadmuchanej rękawiczki (który zaraz po wyjściu zrobił BUM). Następny przegląd na pół roku. Teraz zjada bułę maślaną z podłogi na wyścigi z psem :baffled:

Laseczki ale jestem wypompowana tym białym tygodniem, wczoraj wróciłam z kościoła i padłam na łóżko bez życia, mąż musiał położyć dzieciaki spać (ale on spał przed kościołem to nie marudził hihi).

Anja - wrzucaj przepis na chlebuś na wątek kulinarny a nie się tylko przechwalasz ;-):-) Ładnie Ci wyrasta w piekarniku? Bo mama dała mi przepis na swój chlebek ale on zawsze brzydko siada po wyjęciu i mi się nie podoba :dry:.

Dziuba - zdrówka kobito! Kuruj sie szybciutko bo idzie poprawa pogody, chyba nie chcesz w domu siedzieć jak możesz z nami na spacerek? :cool2: A pisanie pracy ładnie Ci idzie, pamiętam jak jeszcze nie tak dawno dopiero zaczynałaś.

Cris - Ty masz jakąs manię na to prasowanie :szok: podziwiam szczerze, ja lubię prasować ale dlatego że jak Kenzo prasuję to co muszę (np koszule), co mocno pogniecione lub zaraz na siebie założę. Ty nasz terminatorze w spódnicy, musisz być super zorganizowana że jeszcze na tony prasowania masz czas :-p.

Pozdrawiam majowo resztę cioteczek i Wasze małe żywioły i minotaury :-D. Miłego dnia!

dziuba jak mnie ma kto przeczytać Twojej pracy to ja mogę :D moźe znajdę jakieś błędy :-) Grześka prace też czytałam i licencjacką i magisterską mimo,że nie wiele rozumiałam bo jakieś dziwne tematy miał związane z informatyką

anja czy mogę prosić przepis na ten chlebek???Bardzo proszę :tak::-D

My po kinie film fajny Za tydzień 17 Again Oliwia obejrzała cały,a tylko wysżłyśmy z kina to padła i teraz też śpi.Nawet się nie obudziła jak ją niosłam z suszarni do domu :-) Idę kombinować obiadek :-)

Dziękujemy za odwiedziny naszego drzewka :-)

Ostatnia edycja:
byłam z M u lekarza, ma wirusowe zapalenie układu pokarmowego :-:)-( siedzimy w domu do końca tygodnia, mała cały czas śpiulka

reklama
Do góry