reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ivi GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! :-) co do lekarza niestety nie pomogę. Chodziłam do przychodni na Kołobrzeskiej. Poza tym nie znam innego lekarza... no chyba, że ten całkiem przystojny kolega Betki, przyjmuje na Mickiewicza zdaje się :-) tylko zapomniałam nazwiska, pracuje też w szpitalu na Zaspie.

Cris niezła beka z tym zlewozmywakiem :-)

Iza gratule dla Patisona :-) ekwilibrystyka wyćwiczona :-)

reklama
Cześc dziewczyny, wpadłam sie przywitac bo tylko tak z doskoku , mężuś wczoraj mi zrobił niespodzianke i zawitał:tak:. zaraz poczytam co tam u Was kobitki i co z tym zwariowanym zlewozmywakiem:laugh2::rofl2:, do później:happy:

Czesc dziewczynki :-)
Patryk własnie kąpie małego, wiec wpadłam na chwilke, a zaraz musze go karmic, heh. Wczoraj zaliczyłam w szkole ostatni egzamin, czyli zakonczyłam edukacje w liceum i mam wykształcenie średnie... (wreszczie :-) ) A za 2 tygodnie maturka... ehhh
Potem musimy sie zając w koncu chrztem, bo nie miałam do tego głowy i zbytnio kasy. Czekam na zwrot podatku...
Cris wesoło z tym zlewem, hi hi :-D A Antos jakos szybko idzie z tym rozwojem :-) Co do pierwszego jabłuszka, to moj Rafał juz je od jakiegos czasu zupki, obiadki, kaszki i owoce :-)
Marta dobrze rozwiązałaś sprawe z babcią.
Ivi ja tez wole ginekologa faceta, jak poszłam raz do babki to zrezygnowałam i powiedziałam, ze nigdy więcej...
Iza gratki dla Patrysi za nową umiejętnośc.
A Rafałek dalej ma katarek, daje mu kropelki, a w tym tygodniu mam isc na szczepienie, wiec przy okazji go zbada lekarz. Dzisiaj sie tez czegos nauczył - załapał jak pic z kubeczka niekapka, bo wczesniej nie wiedział o co chodzi i go gryzł. A co do kina to w Gdyni jest chyba w czwartek MBK tak?? I w tym tygodniu jest Vicky Cristina Barcelona ?? Dobre mam info?? :-D Ja bym sobie poszła ale nie wiem jak to bedzie. Ok lece karmic małego i go ululac :-) hi hi

Buzka ciotki klotki

witam się parterowo...

martyna: a dopiero traz wprowadzam, bo mały nie przejawiał, że jest głodny, dopiero wczoraj jakoś strasznie smęcił i stwierdziłam, ze mu urozmaice życie jabłkiem, ale się krzywi jakbym mu cytrynę dawała. gratuluje konca edukacji:tak:
ana: to naciesz się męzęm:tak:na długo przyjechał??
minka: nocnik rewelacyjny....:confused2::eek:nie zdziwiłabym się jakby potem moja córka pomyliła krzesło z nocnikiem:baffled:

widzę, że z tym zlewozmywakiem dostarczyłam Wam rozrywki:rofl2:nie ja a mój mąż:-p

jestem strasznie zmeczona:no:jakoś dziś mi nie służyło bieganie za Emusiem, a do tego jeszcze na koniec dnia rozciął sobie palca i nie dał go sobie opatrzeć, bo on na takie bzdty nie ma czasu:eek::eek:

idę się walnąć do łóżka...walnąć, bo jestem jak wór ziemniaków:confused2:

dobrej nocki wszystkim:tak:

ostrzezenie.png
Uwaga! Główny Inspektorat Farmaceutyczny wycofuje z obrotu na terenie całego kraju produkt leczniczy Euvax B (dla dzieci) 10 mcg/0,5 ml zaiwesinę do wstrzykiwań domięśniowych. Numer serii UVA06014, data ważności 04.2009. Podmiotem odpowiedzialnym jest LG Life Science Poland Sp. z o.o., Al. Jana Pawła II 34 lok. 4, 00-141 Warszawa.
Powód wycofania i pozostałe informacji można przeczytać w Decyzji Nr 18/WC/2009.
Euvax B to szczepionka przeciw wirusowemu zapaleniu wątroby typu B.

Dzień doberek

Martynka seanse dla mam z dziećmi są w środy na 12 :-)

minka fajny nocnik :-) Wybraliście już menu na komunie?

Abeja jak samopoczucie??Jeszcze troszkę i maluszek będzie kopał :-)

ana a jak Czaruś zareagował na widok taty??

mamo w boju jak Emuś?Dzisiaj też wędrował?

My już od 6 nie śpimy,bo Oliwia się wyspała :-) W nocy po 1 obudziła się na karmienie wzięłam ją do nas do łóżka nakarmiłam,ale jeszcze nie spała tylko przysypiała.Poprosiłam Grześka żeby zgasił lampkę,a on do mnie jak mam to zrobić?Zaczęłam się śmiać i mu mówię,że musi się trochę podnieść nacisnąć przycisk i zgasić światło tak jak zawsze pokiwał głową światła nie gasił i usnął:eek:.:-D
Chyba jeszcze spał jak ze mną rozmawiał

Zaraz idę zrobić pranie i muszę ogarnąć dom bo wygląda strasznie.Czeka mnie też dzisiaj przegląd ciuszków Oliwi,bo niektóre jakieś małe już są :-p

A jak Wam minęła nocka?

Marciaag - nocka spokojna, tylko śniły mi się testy ciążowe z nie pozostawiającymi wątpliwości dwiema grubymi krechami :-D:-D:-D

powodzenia w sprzątaniu. Ja w pracy siedzę i .. bujam w obłokach :-D

ivi Teraz to będziesz miała fajne sny :-) Ja rok temu wiedziałam już,że jestem w ciąży,a jak poszłam do lekarza i dostałam od niego taki zestaw Będę mamą to od razu schowałam go do torebki,bo jakoś mi tak dziwnie było ;-) Strasznie się cieszyłam i zastanawiałam jak to będzie...

reklama
witam i ja o poranku:tak:

my od 5.30 na nagach:confused2:jak dla mnei za wczesnie a dla dzieci luz:eek:dzieci właśnie rysuj...znaczy się Rita, a Emuś próbuje szafki otwierać kluczykiem. Tatuś odsypia nocke a Antoś razem z nim:tak:
nasza noc w miare spokojna, Emuś o 0.30 zaczął w łóżku jęczeć, spacyfikowałam go i spał do rana:rofl2:
zaraz się za obiadek biorę, mam już zrobione pranie, odkurzone również, bo ostatnio stosuję to jako usypiacz dla Antosia i tym samym odkurzam 2 razy dziennie, przynajmniej jakiś pożytek jest:rofl2:wolę tak niz usypianie go przy piersi:tak:

z tymi szczepionkami, to jakaś makabra jest :no:ciagle zastanawiam się nad rezygnacją ze szczepień, bo to jakaś makabra jest!!! :crazy:

dobra narazie spadam, obiadek robić:tak:napewno wieczorkiem zajrze, bo dziś męzuś znów na nocke śmiga, ale za to od 27 do 4 ma wolne:-pi jesteśmy meeega szczęśliwi:tak::happy::rofl2::-Dmoże na weekend sprzedamy starszaki i będzie supeeer!!!;-)ale ze mnie wyrodna matka jest:laugh2::rofl2:

Do góry