reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek

Martynka seanse dla mam z dziećmi są w środy na 12 :-)

minka fajny nocnik :-) Wybraliście już menu na komunie?

Abeja jak samopoczucie??Jeszcze troszkę i maluszek będzie kopał :-)

ana a jak Czaruś zareagował na widok taty??

mamo w boju jak Emuś?Dzisiaj też wędrował?

My już od 6 nie śpimy,bo Oliwia się wyspała :-) W nocy po 1 obudziła się na karmienie wzięłam ją do nas do łóżka nakarmiłam,ale jeszcze nie spała tylko przysypiała.Poprosiłam Grześka żeby zgasił lampkę,a on do mnie jak mam to zrobić?Zaczęłam się śmiać i mu mówię,że musi się trochę podnieść nacisnąć przycisk i zgasić światło tak jak zawsze pokiwał głową światła nie gasił i usnął:eek:.:-D
Chyba jeszcze spał jak ze mną rozmawiał

Zaraz idę zrobić pranie i muszę ogarnąć dom bo wygląda strasznie.Czeka mnie też dzisiaj przegląd ciuszków Oliwi,bo niektóre jakieś małe już są :-p

A jak Wam minęła nocka?

Hej, dzięki. Poza ostatnim weekendem całkiem nieźle.
A co do ruchow to mam wrażenie, że juz je czuje.. :eek:

reklama
hej , ale naskrobałyście:-D:szok:
no nie moge z tymi szczepionkami:szok:,masakra:szok:
Czarus jak zobaczyl Tatuśka to nie mogl sie nacieszyc a przed snem popłakal sie ze szczęścia:-(, taki wytęskniony:tak:.nie odstepuje go na krok ja juz się nie liczę:laugh2:...mam troche wytchnienia , ale jak jeśc i pic to mama:-D, wczoraj bylismy na maŁEJ wycieczce w Jastrzębiej, dzisiaj wyciągnęłam mojegmeża na plac zabaw na plażę do Gdyni , nie lubi tak łazic jak ja:tak:, ale dał sie przekonac a potem na lody do Gemini:-p.Mam nadzieje , ż emi zaraz padnie i zaśnie jak aniołek.
wiecie co , zamówiłam ten kompl. bizuteri, ale lipa....bo to plastik i śmierdzi tandetą :wściekła/y:musze cos wyszukac na te wesele bo czas ucieka , macie jakieś fajne miejsce gdzie jest ładna biżuteria:confused2:.
Cris ty masz wesoły domek:szok:...a terz kluczniki ci rosną:laugh2:
Marciaag jutro kino:confused2:, ja dzisiaj właśnie sie dowiedziałam , że jutro premierowo baby kino:tak:, super co:)
Ivi, AbeJa duże buziaki dla fasolek

witam wieczorem:tak:

ana: to dobrze, że masz teraz troszke wytchnienia:tak:zawsze raźniej jak tatuś jest:rofl2:

no moje dzikuski już od 20 spią, a ja leże i się lenie... wreszcie:-p

dziś po obiadku zrobiliśmy sobie, rodzinną sjestę poobiednią:tak:i pospaliśy sobie wszyscy 2,5h:szok::szok::eek: niespotykane zjawisko. Antoś pokazał mi jak potrafi być leniwy... bo spał po środku i zachciałao mu się mleka, ale spał na brzuhu, więc myślałam, ze się na boczek przewróci...o, ja naiwna... on jak leżał tak się dossał:baffled:pierwszy raz mnie coś takiego spotkało, żeby spać na brzuchu ipić mleko:eek:ale widocznie można, chwilkę popił, odwrócił głowe i dalej spał:szok:
właśnie jestem na etapie, wymyślania dla mojego mezulka prezentu na urodziny (6.05) i rocznicę slubu (14.05)... i coś mi cięzko idzie:confused2::baffled:mam troszkę czasu, więc moze mi się uda sprężyć:sorry:trzymajcie kciuki:tak:no, jeszcze prezent dla Rity, ale to powinno pójść łatwiej:-)
jutro jak ładnie będzie, to wybiorę się do ogrodu, bo mam strasznie dużo do zrobienia:baffled:
a co do filmu to polecam, całkiem fajny, ale raczej ze wzgl na grę aktorów:-p

dobrej nocki wszystkim zyczę.

Rafałek ma dzisiaj pół roczku :-) Ale ten czas zapitala :szok: Dopiero co z wielkim brzuchem chodziłam :eek: he he.
Ja bym sobie jutro pojechała do tego kina, ale sama nie wiem. Tam jak wózkiem pojade to pożycza na miejscu fotelik jak pisze na stronce?? Jak któras bedzie szła to sie dowiedzcie :-) hi hi

A gdzie reszta dziewczyn? I gdzie Izka dzisiaj? Gdzie Dziuba? Martka wpadła na chwile i znikła, Jolka się tajniaczy gdzieś i cicho siedzi... Anja tez jakos mało pisze. Co z wami :eek::eek::angry:??

Hej ciotki-klotki!

Tęskniłyście? :-D:-D:-D Wczoraj padła mi przeglądarka i nie mogłam się wbić na bb.
Ale już jest ok.
Dziewczyny, od dziś z Pati nie będziemy się już rozbijać Nestorem, wczoraj zakupiliśmy mojego wymarzonego Walkera :-D a przy okazji wpadłam wyściskać z okazji urodzin wujka daaaawno nie widzianego, bo okazało się, że mieszka blok obok.

Rafciu - wszystkiego naj naj naj z okazji pół roczku!!! Za kolejne oka mgnienie będziecie świętować już roczek :-)
bckgrdsrv.aspx

Ana - wspaniale, że mężuś zrobił Ci taką super niespodziewajkę, i jeszcze te spacery.... Za mną biega Łeba i półwysep i tez bym męża i dzieci wyciągnęła ale na razie mogę zapomnieć, każdy dzień ma zapracowany do bólu :-(.

Cris - powodzenia w poszukiwaniach prezentów, nie pomogę Ci bo sama zawsze mam wielki problem z wymyśleniem co by tu kupić swojemu boskiemu..... No chyba że... wiesz :-p:confused: to w tym bym mogła pomóc :tak:.

Kasia - jak tam po szczepieniu?

Marta - dziś mój menik wraca z pracy ok 16 to może się na wrotki umówimy jakoś?

Miłego seansu dziewczynkom, które wybierają się do kina. No i w ogóle miłego dnia.... ja zaraz lecę do wróżki-zębuszki, ostatni ząb do leczenia, potem jeszcze tylko jedno wypełnienie po kanałowym i cała szczęka będzie wyleczona. Ufff nareszcie!

Część

Ja dzisiaj jak widmo wyglądam...Babci odwaliło i wczoraj zadzwoniła do mojego taty i powiedziała mu że Grzesiek mnie głodzi bo jestem "przeźroczysta" nie jem Mój mąż chodzi w skarpetach Pumy i spodniach mustang,a ja głoduje :wściekła/y: Jakaś masakra po prostu.Mój tata się z tego śmiał,ale mi do śmiechu nie było zadzwoniłam do babci i powiedziałam,że ma przestać wymyślać,bo przestane z nią rozmawiać jak można takie bzdury wymyślać Czy ja jak lump wyglądam?Częściej kupuje sobie ciuchy niż Grzesiek jeść jem normalnie na to moja babcia,że mam sobie jedzenie wpychać tak jak ona robiła to mojej kuzynce jak była mała.Nie wiem skąd się jej te kosmosy wzięły,ale wkurzyłam się na maksa nie spałam do 2 w nocy...Miałam robic ryż zapiekany z jabłkiem i cynamonem,ale zdąrzyłam tylko jabłka zetrzeć :-(

A mnie dzisiaj Rafał o 6 obudził, ale potem pospalismy jeszcze godzinke. Masakra. A teraz własnie sprzedałam małego babci, bo musze dzisiaj pare rzeczy załatwic :-D Mam zamiar sie wepchnąc dzisiaj do fryzjera, tylko nie wiem czy mnie przyjmie bez umówienia wczesniejszego, potem musze zrobic zdjecia do swiadectwa i jechac je zawiezc do szkoły i dzisiaj mam jeszcze fakultet z gegry he he. Własnie wcinam pozywne sniadanie - zupke chińską :-D ha ha I zaraz sie szykuje i wychodze :-)

Marcia wez pogadaj sobie powaznie z tą babcie, bo normalnie, aż zal co ona wygaduje...

Buziaczki i miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Anja gdzie nocowaliście z małżem w Barcelonie ostatnio?
Chce zrobić męzowi prezent na 30 lat i zabrać gp na jakiś weekend.
Mam opcje biletów w fajnej cenie na linie regularne... do Pragi, ale mysle też o BCN.

reklama
abeja

Booking.com: Acta BCN 40, Barcelona, Spain - 536 Guest reviews. Book your hotel now!

cy poelcam, tak sobie pewnie mozna znalesc cos fajniejszeggo ale byla promocja, blisko la rambla i centrum. czysto i milo:tak:

marciag fajna babunia :) maz w pumach a ty glodujesz biedactwo, ryz z jabkiem i pewnie tylko porcja dziennie co:laugh2::rofl2: nie stresuj sie kobito smij sie z tego babcia sie trosczy o wnusie:-p

ja jakos weny nie mam poza tym ale dnie spedzamy w parkach nad morzem, mala sie obudzi to jemy obiad i wio:sorry:

Do góry