Dziękujemy wszystkim za komplementy ;D No,ale wiadomo przecież,że dla każdej z nas MOJE dziecko jest najpiękniejsze
Aga a czemu chcesz dokarmiać Tośkę sztucznym?Mało pokarmu masz,czy za mało przybrała ??? No to mój kawaler już kilo cięzszy.Klocuszek z niego jest.No i fałdek ma
No ale przecież jak zacznie chodzić to zgubi...
Isska wydaje mi się,ze zasiłek porodowy dostaje każdy kto jest zatrudniony.A chyba do tego nie liczą się zarobki.Tak mi się wydaje,ale najlepiej zadzwoń i się dowiedz!Ja akurat jak składałam porodowy,to razem z rodzinnym i samotną matką,więc dokładnie nie wiem jak to się ma do samego porodowego.
Edytka śliczną masz córcię.Pamiętam jak się spotkałyśmy w Sopocie- Juleczka miała wtedy miesiąc,była taka maleńka,a teraz taka pannica
Emih serdecznie witamy!Cieszę się,że dołączają do nas świeżo upieczone mamy,bo przynajmniej nasz wątek się nie "starzeje" :laugh: Współczuję problemów z małą,ale to naprawdę powinno potrwać góra do 3 m-cy.Tak więc życze ci jeszcze wiele ciepliwości i również chylę czoła,że jesteś taka dzielna!Wszystko robić jedną ręką,do tego na święta!!!Normalnie terminator z Ciebie :laugh: Również polecam rady Tracy Hogg.Mój jest przyzwyczajony do zasypiania przy cycu.Na szczęście udało mi sie nauczyć go zasypiać samemu wieczorem.W dzień nadal mu daję cyca,bo nie jest to już dla mnie taki problem,a on potrafi mi wtedy zasnąć wszędzie(goście itp.)No ale kiedyś i tego będę musiałam go oduczyć
Agnes ja też próbowałam chyba wszystkiego,żeby wreszcze urodzić...EEEEe mój syn to był straszny uparciuch,musieli go wyjąć w końcu na siłe.Miałam CC
No ale mam nadzieję,że Twój skarb zrobi Ci prezent jeszcze przed świętami i to bez zadnego ale!!!Czekamy na wieści!
No właśnie miałam pisać
Damayanti,żebyś i ty sie pochwaliła!Ale Kingusia jest dłuuuuuuuuuga,czy to tylko tak na zdjęciach wygląda ???
Byliśmy dziś u laryngologa.Mój synuś jest zdrowy,jego furkanie jest jednak stanem normalnym.Muszą mu dojrzeć skrzydełka w nosku i powinno być ok.Jestem spokojna i szczęśliwa