reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej, hej Kobietki

my wczoraj mieliśmy dzień rodzinny:tak:sprzątajaco-spacerowy:rofl2:dom prawię wypucowany. wieczorny spacerek, pobiegaliśmy z dzieciakami po parku a potem po placu zabaw, i na wieczór padły nam :rofl2:rezultat wstały 7.15, oczywiście oprócz Antosia, bo on od 6 nadaje:confused2::eek: mężuś do pracy pojechał, a ja zaraz zbieram do kupy towarzystwo, i śniadanko jakieś zmajstruje:tak:
dziś wieczorkiem jadę odebrać robota kuchennego, którego zamówiłam:rofl2:i dla mężusia ekspres cieśnieniowy...normalnie jakieś wiosenne szaleństwo:-p:rofl2: z robota się cieszę, jakby mi ktoś w kieszen nasr...:eek::szok::sorry::rofl2:
uciekam bo czuję zapach wydobywający się z pieluszki Emusia:baffled:

no, nasz Antosiek podciąga się jak do raczkowania:szok:na rączkach i kolankach, posuwając się do przodu:szok: o pełzaniu w tył nie wspomnę, bo to dla niego pestka:eek:normalnie szok
martynka:fajnie, że zajrzałaś!!co do motywu, to zobacz nowele (pozytywizm), w pustyni i w puszczy, historyczne - młodzi bohaterzy
Ten obcy, Ania z zielonego wzgórza, Mały książę,

Motyw dziecka - Motyw dziecka w literaturze

Motyw dzieciństwa/dziecka

Ostatnia edycja:
reklama
hihi ja sie melduje i ide myć moje duże okno... musze szybko to zrobic bo jak słonce je zahaczy to juz nici z mycia...

Ja się chyba cały dzień będę tajniaczyła... ech nie wiem, coś niewyspana jestem, w głowie mi się kręci, najchętniej bym się walnęła do łóżka z powrotem.
No ale że na niedzielę impreza się szykuje to muszę wziąć się porządniej za mieszkanie i jakieś jedzonko pomału szykować.
Wczoraj zaproszenia na komunię rozwieźliśmy.

Martynka - fajnie, że wpadłaś. Powodzenia na maturze!

Cris - no to niedługo już będziesz biegała za trójką dzieci.... może się sklonujesz? Czy dasz radę?

Pozdrawiam Was cieplutko cioteczki i idę się snuć ze ścierą... :oo2:

a ja się będę tajniaczyć dopóki was nie dogodnię (w kwestii dzieci ;) )
na razie mam problem główny: gdzie szybko mogę zrobić nauki przedmażeńskie... jak to było w vabank: "mało casu kruca bomba, mało casu..."

Melduje sie! :-) Pogoda znow taka sliczna... ciesze sie jak dziecko ;-) Niestety Turgut mi sie rozchorowal. Co dajecie swoim dzieciaczkom na przeziebienie? Nie chce tak odrazu biec do lekarza, bo nie ma goraczki, jak zwykle rozpiera go energia, tylko mu z noska leci. Daje mu kropelki homeopatyczne, ale jak wiadomo zdania na temat skutecznosci homeopatii sa podzielone.
Zycze milego dnia, pozdrawiam cieplutko

I ja się melduję

iza a co dobrego szykujesz do jedzenia na roczek Pati?

mamo w boju gratulacje dla Antosia :-)

minka miłego i szybkiego mycia okna.

kelebek zdrówka dla Turguta :-)

martynka powodzenia w pisaniu pracy maturalnej

ivi ja już czekam na Twoje dwie kreseczki na teście :tak:

Wczoraj byłam z małą na 4 godzinnym spacerze i wieczorem po prostu padłam.Dzisiaj też się wybieramy na długi spacerek...

Jutro za to będziemy sprzątać w domu,myć okna,samochód itp :-) A po obiadku znowu spacerek.

W niedzielę do kościoła i jak będzie pogoda to jedziemy do zoo :rofl2:

Oliwia dzisiaj w nocy spała 4 godziny,a później znowu jedzenie co 2 godzinki...Może zacznie jej się to jakoś normować.Najgorsze jest to,że płacze zanim dostanie cycka wcześniej tak nie było.Bez awantur zmieniałam jej pieluszkę i wtedy spokojnie sobie jadła,a teraz przy zmianie pieluchy jest krzyk.Dopiero jak dostanie mleczko to ciągnie i jest wszystko ok.

Zbieram się powoli na spacerek...:-)

Miłego dnia...

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku...

Dzisiaj poszłam z Oliwią na pieszo do centrum zaliczyłyśmy hale i na pieszo wróciłyśmy do domu.Ja przy okazji opaliłam sobie twarz,ale zapomniałam zdjąć okularów i mam dwa placki :zawstydzona/y::eek:
Mała połowę drogi marudziła koniecznie chciała oglądać świat na moich rękach,ale dałam jej w parku jeść i poszła spać dalej...:-)

Teraz ja idę odpocząć,bo wszystko mnie boli :sorry:

A jak Wam mija dzień?

witam:-)
my również się meldujemy, wyszliśmy o 12 i dopiero teraz wróciliśmy, Antoś przespał cały spacer, a starszaki sie wychasały i teraz śpią, a ja odpoczywam i kawkę pije:-p
pogoda jest naprawdę piękna, aż żal do domu wracać:sorry:dziś sięzbuntowałam i robię dzień bez obiadu:rofl2:a co, raz na jakiś czas można, w sumie dzieci na spacerze nafutrowały się ciasteczek:baffled:więc dziś był ciasteczkowy obiad:laugh2:
normalnie, aż się żyć chcw jak jest tak ciepło:rofl2:

reklama
Do góry