reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześc dziewczyny mam nadzieje , że Wam było dane obejrzec filmik...mi Czarek jeszcze zrobil scene przy wyjściu i już wszystkiego mi sie odechciało:angry:na dodatek bateria w komórce mi padła ,a chciałam Izce napisac... , że pojechalam do domciu, w kolejce mi zasnął, ale głowa mi peka do tej pory od jego histerii:crazy::wściekła/y:i jeszcze coś gardło i ucho , chyba mnie przewiało w tym sopocie....oj ciężki mam dzień:baffled:

reklama
GOSIU NAJLEPSZE GRATULACJE!!!
21c58aa.jpg

Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków,
wrzasków i zabawy moc, sporo
radości z tupotu malutkich nóżek,
łez szczęścia z pierwszego
uśmiechu, ząbka, słowa i kroku,
porozrzucanych wszędzie
klocków, przytulenia okrągłej
główki i uścisków małych rączek.

gosia - gratulacje

ana nie przejmuj sie Czarkowi sie film nie podobaal, no ichyba w sumie byl kiepski, a moze to ja nie jestesm fanka polskiej gry aktorkiej nowego pokolenia:eek:
ale fajnie sie bylo spotkac, nastepnym razem jakis plener i piknic z kosyzkami pelnymi pysznego jedzonka, jakas foccacia z serem, truskawki z bita smietanai szampan dla cycujacyh mam piccolino czy jak tam sie zwie ten bezz %:-D;-)

no ide na mecz:baffled:
wiec jak jutro bede taka pisac djfhjsfhhjdsbgfjsdbfkjsdbgjksbdkfgbsdkgjb
to widadoma co sie stalo:confused2::confused2::confused2:

maniana lasencje;-)

Aniu nie byłyśmy bo gdy wyszłyśmy to już pochmurno się robiło a zaraz potem zaczęło mżyć. No i dzieciaki nie wiem czy by wytrzymały. Tzn nie wiem jak Wasze bo Pat na pewno by nie wytrzymała, strasznie się popłakała jak wracałyśmy, już zmęczona była, potem dłuugo spała w domku.

Anja - pyszne wizje nam tu roztaczasz :-) normalnie pokusa to Twoje drugie imię ;-) Ale ja tam jestem jak najbardziej ZA!
Film faktycznie kiepski, po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, że mam prawo nie lubić polskiego kina. Ale za to jakie towarzystwo - pierwyj sort! Strasznie Was lubię ciotki... że już o Waszych mniejszych i większych cudeńkach nie wspomnę :rofl2:.

czesc :) my dzis wypoczete i gotowe hihi Wiktor dziś w domu bo 6klasy testy pisza:tak: zaraz na spacerek idziemy :-) pogoda super!

Ja też mam mojego młodszego piknego w domku :-) A niebawem wróci też starszy pikny bo jest na radzie pedagog. a potem na wolne.
Od rana odgruzowuję mieszkanie bo wczoraj z racji wyprawy do Gda i @ zrobiłam sobie luzy. A dziś już brzusio nie boli ale morze czerwone dalej zalewa, co godzinę muszę się przewijać :rofl2:.
Jak Patencja się obudzi to dam jej papu i też lecimy w długą, a przy okazji popłacę rachunki, będę miała z głowy.
Potem zakupy poważniejsze na roczek niedzielny...

A jak Wam się zapowiada dzisiejszy dzień?

my po spacerku, przy okazji buty na Komunie kupiliśmy w CCC 49,99zl... na 1 raz no nie na 7razy ;-) jeszcze zostało na do kupienia spodnie czarne na kant :-D gdzie tego szukać???

po spacerku, pogoda przepiękna, dziś pierwszy raz zabawy na plazy były z wiaderkiem łopatką i piaskiem :-D dzieci pełno więc mała szczęśliwa!

Gosiu, ogromne gratulacje!

reklama
Czesc dziewczynki kochane :)

Przede wszystkim ogromne gratulacje dla Gosi :-)

Tak tak przyznaje czytam was prawie codziennie, tylko jakoś mi brak weny i ochoty zeby pisac. Ogolnie nic mi sie nie chce. Za miesiac mam mature, nic praktycznie nie umiem, w tą sobote musze oddac konspekt do pracy maturalnej na ustny polski, ktorego jeszcze nie mam i nie wiem kiedy go zrobie, bo pomysł na sama prace gdzies tam w głowie mam, ale nie mam kiedy sie za to zabrac, a w sumie nie moge sie nad tym skupic.

Ogolnie u nas nic ciekawego, w sumie monotonia codziennosci. Rafałkowi 2 dni temu wyszła dolna jedynka, druga tez zaraz sie bedzie wybijac. Troszke sie przez to nieznosny zrobił, ale ogolnie nie jest tak zle :-) Piskliwy troche i gryzie prawie wszystko jak wściekły :eek: Na wadze teraz już nawet ładnie przybiera - teraz wazy 7,5kg, czyli przez około miesiac przytył 1kg. Wprowadziłam mu w miare stały plan dnia i stałe posiłki :)
7/8 - pierś
ok. 11 - kaszka ryżowa na moim mleczku + herbatka
ok. 14/15 - obiadek, zupka (sama gotuje, czasem słoiczek) + soczek
18 - pierś + deserek
20.30 kąpiel, potem pierś i do spania :-)

Robilismy badania krwi i moczu i wyniki w miare ok. Za to szmerek na serduszku jest dalej, robilismy ekg i dostalismy teraz skierowanie do poradni kardiochirurgicznej (chyba w Sopocie) i zobaczymy tam co dalej. Martwie sie tym troszku :-(
A dodatkowo co mnie troche denerwuje to mały ma cały czas pryszczyki na twarzy, praktycznie od urodzenia miał jakies pojedyncze, ale teraz ma wiecej. Myslałam ze od nabiału i ograniczyłam, ale wcale nie jest lepiej. Pediatra mówi, że to nie alergia tylko zmiany trądzikowe i same przejdą, bo alergia inaczej wygląda. Co do chrztu to stwierdziłam, ze zrobimy po mojej maturze, bo teraz nie mam do tego głowy :sorry:
Ogolnie to wczesniej miałam troszke depresje i nic mi się nie chciało, teraz pogoda sie poprawia i ja sie tez lepiej czuje, wiec mysle ze bedzie ok :-)

A jak było w kinie?? Mam nadzieje ze niedługo sie z wami wybiore na jakies dłuższe spotkanko lub spacerek :-) Nie moge sie doczekac :-)
No nic, lece do łożeczka. Jutro musze sie do biblioteki wybrac...

Ps. Jest tu jakas humanistka :-D?? Mój temat na polski ustny to " [FONT=&quot]Motyw dziecka w literaturze. Omów na przykładzie wybranych utworów literackich.[/FONT][FONT=&quot]"[/FONT]

Buziaczki, dobranoc :-)

Do góry