reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

zaliczylsmy z dziuba fajny spacerek, pikna pogoda, slnce i wiatr lod morza.
jola miala dolaczyc..no niestety.:-(ale nastepnym razem

ja sie rozmowilam z dziewczynami z bb na dlugie weekend majowy, jedna przyjedza w maju, z druga sie umowilam dzisia total spontan do chalup, oni z wroclawia wiec maja kawal drogi , my troche mniej, ja chalupy baaardzooo lubie, mam nadzije ze bedzie cieplo, bo to roznie bywa:eek::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
niestety tylko zapowiadał sie u mnie miły weekend, gówniarz nie jedzie:angry: bo mamuska jedzie na weekend na kaszuby z rodzinką:wściekła/y: ps. a K nie jej rodzinka...
anja ja też lubię takie spontany ;-)

jednak jedziemy na pępkowe do kościerzyny :) młody zostaje samw domu my wracamy w niedziele!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!Przepraszam,nie obraźcie się,ale ostatnio obiecałam,że będe wpadać do Was i się nie wywiązałam:-(Jakoś tak się rozpisuję na Paździoszkach'08 i już potem nie mam siły wpadać do Was albo Miki mi nie daje albo coś zawsze:wściekła/y:A Wy to prawie jak sąsiadki przecież,tak blisko wszystkie jesteśmy,może któraś nawet jest z Pruszcza to by się na wspólne spacerki chodziło?muszę się tu wkupić chyba i się zacząć udzielać;-)Pozdrawiam Was serdecznie,a w szczególności maluszki,starszaczki,przedszkolaczki i szkolniaczki:-):tak:;-)

A ja dzisiaj byłam u mamy, poszłam sobie na Oksywie na piechotke, potem w bibliotece, a teraz własnie bede dokanczac konspekt do matury.
Wykorzystam: treny Kochanowskiego, Orcia z Nie-Boskiej komedii i nowelki Antek, Janko Muzykant i Nasza Szkapa :-) hehe, nie wiem jak to skleje w całośc, ale cos wymysle :-D

Ivi mi nauki robilismy w Gdyni w kościele NSPJ, są co tydzien we wtorki, 4 spotkania czyli 4 tygodnie nam to zajeło. Ale mozesz poszukac tzw. kursy weekendowe i załatwic wszystko w jeden weekend, czasem są takie. A jesli potrzebujesz poradnictwo rodzinne tez, to moge polecic nawet fajna babke z gdyni pogórza - jedno spotkanko i po sprawie :-)

No nic dokanczam ten konspekt i do spania, bo rano szkoła...

Buzka

Witam :sorry:
zgłaszam się że istnieję ;-)
byłam wzoraj u lekarza miałam wizyte na 12 a dotarłam dopiero przed 13 stą :szok: bo Dominika tak sie broniła przed siusianiem:confused2: ponad godzinę na nocniku siedziała i wyła :-:)baffled:
ale mamy już maść i tableteczki więc powinno prejść:tak:
z Remikiem też juz lepiej .
Mąż od wczoraj rańca w trasie ale dziś powinien wrócić :tak:
oj szkoda dziewczyny że z Wami na spaserku nie byłam:-( ale będą następne razy no cieplej sie już robi jupi:-)

Wszystkich pozdrawiam :tak: Gratuluję postępów u dzieci:tak: a obolałym czy chorowitym duuuużo zdróweczka:tak:
Miłego Dzionka:-)

witam w piekny wiosenny dzień
wzor_na_smiech.jpg

wczoraj byliśmy, prwie cały dzień na dworzu, dzieci tylko w domku pospały 2,5 h zjadły obiad i dalej na dwór, męzusia wyprawiłam do pracy i teraz na niego czekam.
mam nadzieję, ze pogoda się poprawi, bo to co za oknem widać, to jakaś pomyłka:angry: chyba już za dużo słońca było:crazy:

iza: napisz sprawozdanie jak roczek się udał i jakie prezenty Pati dostała:rofl2:

no i cała reszta, jak Wam weekend mija?? ciekawe jaką pgodę ma Anja:nerd:

dobra, ja też znikam śniadanko zjeść bo głodna już jestem.
miłego dzionka

no i cała reszta, jak Wam weekend mija?? ciekawe jaką pgodę ma Anja:nerd:

dobra, ja też znikam śniadanko zjeść bo głodna już jestem.
miłego dzionka

u mnie w afryce slonce swieci....jak zawsze.:laugh2:

Patisonek sto lat sto lat;-)

wyslalam swoje smeciarzyska na spacer do gdanska a sama siedze i sie opierniczam z zamiarem zrobienia foccaci i risotta z grzybami:confused2:
na rzie tylko siedze i o tym mysle z wlosami jak mop:eek:

wczoraj bylismy w orlowie na dlugim spacerku i lanczyku w tawernie,
wrocilimy po 17, ja pszlam spac a wyspana w samochodzie dusks poszla jesce do parku z tatuskiem

my już po obiadku, dziś poszłam na skróty i zrobiłam tortellini, jakoś mi się siedzieć w kuchni nie chciało... nie wspomniając o tym, ze do 12 w koszuli nocnej chodziłam:eek::szok:normalnie nie miałam weny żeby się ubrać, aż w końcu wrzuciłam swoje zwłoki do wanny i doszłam do isebie:rofl2:
więc Aniu raz na jakiś czas można mieć włosy jak mop:rofl2::-D
a risotto z grzybami rewelacja:-p

u mnie cisza, wszyscy śpią, nawet słyszę jak kot chrapie:szok::happy:
idę sobie kawkę walnąć, bo ledwo chodzę:confused2:niestety nie z nowego ekspresu...bo na czas nie dowieźli:wściekła/y::wściekła/y:może jutro uda się odebrać:sorry:

Witam się wesoło i zadowolona :tak:
wróciliśmy... w drodze powrotnej zahaczyliśmy i Szymbark i skansen :tak:
iza jak udała się imprezka??

reklama
nie mam koncepcji na jutrzejszy dzien, okoliczny park odpada totalna porazka mozna raz na tydzien a tak sama nie wiem
trzeba bedzie sie popisac kreatywnoscia na sezon wiosna /lato by nie umrzec z nudow

Do góry