reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Melduje sie trójmiastka marnotrawna:-D

My cali i zdrowi i znów w Gdyni:tak:

Od grudnia pracuję nie miałam kompletnie czasu na bb...do tego Darek zabierał swojego laptopa do pracy a mój przeszedł na wcześniejszą emeryturę:baffled: Na szczęcie jako kobieta pracująca dorobiłam się nowego:tak:

Na bank nie nadrobię wszystkich zaległości bo życia mi nie starczy, ale podczytam conieco szczególnie że widzę że nasze zace grono się powiększyło:-)

Buziaki i obiecuję wrócić do bb-nałogu

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ DUUUUŻEJ PATKI:tak:ROŚNIJ ZDROWO I BADŹ DLA MAMY POCIECHĄ:rofl2:
pic4.gif

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Pati aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały by co dzień uśmiechał się do Ciebie cały świat.By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał specjalny wiatr co rozwiewa wszystkie smutki.Moc prezentów,dużo zdrowia no i uśmiechu,
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła Oliwia Marta i Grzesiek :-)

76276f0606f79057.gif

Witamy się po weekendzie...
Całą sobotę spędziliśmy na dworze :-) Wczoraj mieliśmy jechać do zoo,bo Oliwia skończyła 3 miesiące,ale pogoda była marna i jak się uda to pojedziemy w sobotę po poświęceniu pokarmów...
Oliwia w nocy z piątku na sobotę jadła tylko raz w nocy Teraz też już się budzi tak co 4 godziny więc chyba wszystko wraca do normy :-)

Zaraz zjem śniadanko pobawię się z małą i idziemy na spacerek....

Patiś sto lat! abyś byla zawsze uśmiechnięta i radosna!! buziaczki!!!

my byliśmy na weekend na działce, w sobotę przepiękna pogoda więc wykorzystaliśmy - krótka relacja oczywiście na wątku zdjęciowym :-D
zapomniałam się Wam pochwalić - będę ciocią, Martynka nie będzie już najmłodsza w rodzinie! moja ukochana kuzynka, przyjaciółka i świadkowa na ślubie w jednym jest w ciąży, strasznie się cieszę i już czekam na dzidziusia!
Martka, gdzieś Ty sie podziewała tyle czasu?! witaj z powrotem, oby na dłużej!

Patusiu
Dla Ciebie wszystkie cuda tego świata...
Dla Ciebie ciepło słonecznego lata
Dla Ciebie gwiazdki, co błyszczą na niebie
Dla Ciebie nutki w ptaszków śpiewie
Dla Ciebie kwiatki kolorowe
I marzenia deserowe...
Dla Ciebie wszystko co zapragnie dusza
Bo jesteś Aniołkiem, który wciąż do radości nas zmusza!:)
cdd.gif

misie39.gif
misie36.gif
misie36.gif
misie36.gif
misie36.gif
misie36.gif

Cześć kochane cioteczki!!!

Pięknie dziękujemy z Patusią za pamięć i śliczne życzenia! Jesteście cudowne!

Imprezka się udała, goście dopisali, pogoda także chociaż na początku straszyło. Był torcik ze świeczką, dmuchanie świeczki i balonów :-) Także moc prezentów, ale najfajniejszy to krzesełko do karmienia własnoręcznie zrobione przez dziadka stolarza - regulowane więc będzie jej dłuuugo służyło. Mam chrzestna przyniosła mnóstwo sukienek, spinek i kolejne kolczyki (które sobie poczekają aż Pati przyjdzie i powie że chce je nosić). Babcia dała śliczną sukieneczkę na komunię Dominika a ciocia sandałki na lato. Ale najbardziej chyba Patusi podobało się to, że była w centrum zainteresowania, ciągle z rączki do rączki, mnóstwo całusków, przytulania, miłości :-D

Dziuba - gratuluję, będziesz ciocią!

Marta - dobrze, że już Oliwka wraca do normy, zaczniesz się znowu wysypiać.

Joluś - jak tam Dominika i Remi sie czują?

Anja - ten Twój piękny to ma z Tobą dobrze, takie pyszne jedzonko mu przygotowujesz :szok:

Cris - i jak tam, dowieźli już ekpress ekspresem? Kiedy mogę wpaśc na kawusię :-p

Dominika - i jak rodzinna wyprawa się udała? Co ciekawego widzieliście? A dom na głowie odwiedziliście?

Marta - witaj córo marnotrawna z powrotem :laugh2: Pisz co tam u Twej ślicznej córeczki i chrześniaka?

Miłego dnia i udanych spacerków drogie panie!

Patiszonku duzo zdrówka!!! słonka na codzień i uśmiechu:-)Super że imprezka się udała :tak:

marciaag ja nie znam i nie pomogę:-( chociaż też chętnie bym się wybrałą z małą...
dziuba gratulacje bycia cioteczką!

my mamy zapalenie spojówek i mega zielony katar buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu już po lekarzu............................. a dom do góry nagami zaliczony :-D

Minka a jakie macie objawy? Bo Pat od 2-3 dni ma zaropiałe oczka, najpierw jedno spuchło i ropiało, teraz już oba zaklejone, dzis doszły gluty z noska ale bez kataru :baffled: Jak się leczycie? Bo chciałam dziś do lekarza ale jak sie dodzwoniłam to już brak miejsc :wściekła/y:.

reklama
iza na oczy dostała krople biodacyna, ale u nas kaszel mokry od kataru jeszcze... wiec rónież dostała flegamine w kroplach jak do środy ne bedzi epoprawy to nas antybiotyk nie ominie:angry:

Do góry