reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam:happy2:
od 14 byłam z Remikiem w szpitalu a wyszliśmy przed 21:baffled: po zabiegu :sorry2: został praktycznie obrzezany :szok: czuje sie jako tako :shocked2: a ja prawie przyrosłam tam na fotelu w poczekalni:baffled: żebym wiedziała że to tyle potrwa to bym na zakupki poszła a tak tu d...
a sam zabieg trwał może z 30-40 min:sorry2:
dobra spadam bo dziobekm w klawiature spada:sorry2:

dla Wszystkich chorowitków duuuużo zdróweczka:tak:

reklama
Cześć Dziewczyny

jola a co się stało,że Remik miał zabieg??

U nas znowu w nocy pobudki co 2-2,5 godziny.Oliwia się budzi i jest głodna.Jak zmieniam jej pieluszkę to już prawie płacze dopiero jak dostanie cycka to jest ok.Possie z 5-10 minut i usypia.A za 2-2.5 godziny znowu pobudka.Za każdym razem słyszę jak połyka mleko i teraz nie wiem czy nadal mam do czynienia ze skokiem rozwojowym czy ona się po prostu nie najada i dlatego tak często się budzi na jedzonko.Wcześniej tak nie było,bo się budziła spokojnie zmieniałam jej pieluszkę i dopiero zaczynała jeść,a teraz ewidentnie jest głodna.Na wadze przybiera prawidłowo.Już nie wiem co mam zrobić żeby chociaż jedna przerwa była 4 godzinna...

Poza tym kupiliśmy wczoraj śliczne ramki na zdjęcia i dzisiaj będę je wieszać :-)
Popołudniu zmykamy na jakiś dłuższy spacerek,bo słoneczko ślicznie świeci :-)

Kto jutro wybiera się do kina??

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny
A gdzie Wy do tego kina chodzicie?
Pogoda dzis taka piekna ze az sie skakac chce z radosci... przynajmnie na mnie tak dziala :-) Nareszcie mi sie humor poprawil, bo ostatnio chodzilam zdolowana.
Moje sloneczko ma dzis urodzinki... postanowilam sobie, ze bede mu dzis na wszystko pozwalac i nie bede sie zloscic... ale od 8.00 rano trzyma w buzi resztki sniadania :wściekła/y::-):wściekła/y:
My dzis wybieramy sie na rodzinny spacerek (nareszcie!:-)) bo maz w koncu w domu.
Zycze milego dnia

4gjiq9.jpg

wszystkiego najlepszego TARGUT:)

Kelebek Wszystkiego najlepszego dla synka :-) Co do kina to chodzimy do Multikina tam są specjalne seanse dla mam z dziećmi w środę o 12 :-)

Oliwia usnęła ;-) Jak się obudzi zmykamy na spacerek.Pewnie znowu ta sama trasa dom-bulwar-hala-dom :-)

witam się i ja słonecznie:tak:

wszystkiego najlepszego dla Turguta
16.gif

no, po prostu nic, ylko się z domku wyturlać:tak: my również dziś na rodzinny spacerek się wybieramy,:rofl2:no, i napewno jutro powinnam się zjawić w kinie:tak:zarezerwowałam sobie popołudnie, także może byśmy na jakiś spacerek pszły??wczoraj popołudniu, byłam z dziećmi w parku, pogoda cudna:tak:wwreszcie się zrobiło ładnie:rofl2::-D

idę ogarnąć domek i uciekamy na spacer. miłego dzionka:happy:

reklama
spacerek jutro po kinie na mus, na przeciwko kina jest ladny park:tak:
obiadek jutro d termosiku ,picie i na caly dzien wypad

slyszalsycie moze mja kluske??? zdarla sobie glosik u lekarza:crazy: dostala normalnie ataku e strachu:eek::eek::eek:

ale sie darla OMG tera odsypia, cala dyszana i zachrypnieta
mialam wrazenie ze wszyscy ja slysza :-pna poczekalni dzieci blade ze strachu byly:nerd:a taka zawsze grzeczna u lekarza byla, co jej sie nie podbalo widocznei tym razem :confused2:

Do góry