reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
kurna, wczoraj taka ładna POGOda a dziś z\nowu dupa!!
w dodatku mała się trochę rozgorączkowała, chyba znowu jakiś ząb idzie bo żadnych innych objawów nie ma...
kupiliśmy małej wczoraj namiot w Ikei, nie chce wyjść z niego! nawniosła sobie pełno zabawek i sie zamknęła skubana

miłego dnia wszystkim

dzieńdoberek:tak:

no, dziewczyny, namioty świetne:-D

u nas już życie wróciło do normalności, od 19 wczprajszego dnia:sorry2:już sie zaczeło bieganie za Emusiem:baffled:
w sobote skręciliśmy łóżko, ale musimy rozkręcić jeden poziom poniewż okazałosię, że Emuś chce z góy skakać:baffled:góne łożko jest na poziomie 150cm, ale i tak lepiej nie ryzykować, więc póki co, odkręciłam drabinke:dry:i jest spokój, no i postanowiliśmy, że musimy kupić do okna bramkę, taka jaką się używa do schodów!!w domu mamy same barykady, bo on jest niebezpieczny dla siebie i innych:wściekła/y::wściekła/y:makabra

idę sobię kawkę zaaplikować w ten piękny wiosenny dzień:angry::angry:

a jak Wam minął weekend??

marta: jak prababcia?
ana: jak samopoczucie Twej mamy??

Witajcie Kochane :)
my już jesteśmy znowu w domku :)
w Warszawie było super! ja chce spowrotem tam było wczoraj 14st. C a w soboete 15st.C a tu...:szok::szok:
my po badaniach i wyniki świetne :happy2:
Ana co u mamy?
Iza ja dziś musze do Rosmanna... moze podjade do tego u Ciebie?? jak sie nie rozpada to moze jakis spacerek??

Hej cioteczki kochane!

Pobuuudka!!!:-D Nie spać, pisać! Odczuwacie zmianę czasu? My taaak, zwłaszcza Pat maruda, rano i wieczorem marudzi, chciałaby spać, a potem nie chce i jakoś sama chyba nie wie o co jej chodzi :baffled:
Ale w weekend załapała nareszcie (po roku!!!) do czego służy butla ze smoczkiem hihih. A że dziś przespała poranne i jedyne karmienie to chyba skończymy cycanie. O ile wystarczy mi konsekwencji i nie porobią mi się nawałnice w cyckach.

Cris - a jak Emusiowi będzie niepotrzebna drabinka by się tam wspiąć? ;-)

Ana - fajny pomysł z balonikami, Ty wiesz jak tego Twojego wiercipiętkę zabawić :tak:.

Dziuba - Martynka nadal gorączkuje? Przebija się jakiś ząbek?

Minka - baaardzo chętnie, o której zajedziesz?

Mąż mój wymyślił, że jednak może komunia w lokalu, gdzie ja teraz tani lokal znajdę na miesiąc przed komunią !!! Muszę dziś się zacząć rozglądać, najlepiej gdzieś niedaleko Witomina...

Jak tam Wam minął weekendzik?

No to idealnie, bo właśnie położyłam Pat spać (marudzi ale tak ziewała że pewnie zaraz zaśnie). No i się chyba wyśpi do Waszego przyjazdu. Wpadniecie na herbatkę czy planujecie tylko zakupowe szaleństwa? Bo do spacerku to zachmurzone niebo nie zachęca :dry:.

Witam po dłuuuuuuuugim weekendzie

mamo w boju prababcia ma się lepiej,ale musiała dostać mocniejszy antybiotyk,bo było gorzej.Apetyt już odzyskała,jak tam dalej będzie i pogoda dopisze to w tym tygodniu będzie wychodzić na krótkie spacerki.

iza gratulacje dla Pati.Szkoda,że moja Oliwia nie wie co to butelka,bo tak to bym ściągnęła trochę pokarmu i mogłabym gdzieś wyjść,a Grzesiek nie nakarmi jej łyżeczką :-( Mam nadzieję,że jakiś lokal znajdziesz...

minka jak Julianna?Zdrowa już??

A gdzie reszta??

My zrobiliśmy sobie długi weekend.Grzesiek wziął wolne w piątek.Rano z kurami wstałam zarejestrowałam małą do lekarza na dzieci zdrowe.O 11 poszliśmy w trójkę na szczepienie.Oliwia nawet nie zauważyła kiedy pielęgniarka ją ukłuła.Myślałam,że będzie płakać,a ona nic...:-p Później pojechaliśmy na zakupy.Kupiłam Oliwi na wiosnę kilka ciuszków w HM bo była taaaaaka dzielna:-)

W sobotę sprzątaliśmy w domu.Byliśmy na ponad 3 godzinnym spacerze.Popołudniu rodzinna drzemka,a wieczorem oglądaliśmy tragiczny mecz naszej reprezentacji.

W niedzielę rano pobudka.Na 11.30 poszliśmy do kościoła Oliwia po 10 minutach obudziła się to wzięliśmy ją na ręce i tak wytrzymała do ogłoszeń :-) Po powrocie do domku siedziałam już w garach,bo zaprosiliśmy moich rodziców,babcie i ciocię z wujkiem na kolację :-) Kolacja z deserkiem bardzo smakowała wszystko się udało.Wykąpaliśmy Oliwię,zapakowaliśmy zmywarkę i poszliśmy wszyscy spać...

Na razie odczuwam zmianę czasu i strasznie mi tej godziny brakuje :-(

Idę zjeść śniadanko...

reklama
Mecz - no comments :growl: Za to koszykarki nieźle się sprawiły w gdyńskiej hali.

Marta - Pat w kościele zazwyczaj odlatuje, to jej godzina spania. Ale wczoraj się rozgadała, wyłaziła z wózka, chciała chodzić po kościele i śpiewać w chórku ;-) Padła dopiero w drodze powrotnej... mam nadzieję, że za tydzień jednak wszystko się unormuje i znowu będzie grzecznie przesypiać msze - bo totalnie wkurzają mnie oburzone spojrzenia starych dewotek - następnym razem siadam w pierwszej ławce i mam wyjechane na wszystkich dookoła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Do góry