reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam:happy2:
ja już od 6 na nogach , śpie na stojąco...Czarek chyba nie może się przyzwyczaic do nowego miejsca bo wczoraj do babci przyjechałam, marudny:angry:
Iza u mamy byłam w środębo chce miec spokój jak ma taki nawał badań, dostaje jakieś sterydy, robili jej badania wątrobowei wyszły bardzo złe , prawdopodobnie będzie miała robioną biopsje , tylko na razie to badania i jeszcze raz badania....w domu babcia też z nerwów ciśnienie jej skacze , oko jej wylało , że prawie nie widziała , normalnie szok , nie moge jej martwic ..siły nie ma kłamac i jeszcze mame w pionie trzymac i się usmiechac jak mi sie chce płakac:-(....do babci się przeniosłam bo mi lepiej z gdyni jeżdzic do gdańska a z mostów to cała wyprawa jeszcze po drodze Czarka zaostawiac bo teściowa ma multom spraw na głowie , zakupy , krawiec no wiesz same ważne rzeczy:angry:w głowie mi się mieści:shocked2:.
a masz dzisiaj jakis plan na miasto wyruszyc ..bo mnie nosi jakoś ....nie wiem co zes ob a zrobic:confused:

reklama
IZA zdjęcia boskie..no oczywiście dzięki pati:-D, ja nie wiem , ale ja kocham normalnie cz-b, dla mnie maja takie zdjęcia duszę:tak:, filmik super:-D:-D

hej dziewczyny... ja tez od 6.00 na nogach. Mam ochote wszystkich pozabijac :angry::tak: Nie cierpie tak wczesnie wstawac, no moze gdyby za oknem swiecilo sloneczko to daloby sie to jakos przezyc.
İzabelinda - sliczne fotki!
ana79 - bardzo wspolczuje i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Zycze milego dnia

no nic musze zmienic nastawienie dzisiaj na maksa na pozytywne:-D...umęczyc Czaruchne i sio na pscer a potem razem sie zdrezmnąc z małym piratem.
Klebek a ty czemu tak wcześnie wstałaś...mały:confused:

Ana dzielna jesteś kobieto! Co do planów to do 12 czekam na mojego starszaka aż wróci ze szkoły a potem do 15:30 jestem wolna.... może się umówimy na spacerek na ostatnim przystanku 141. W połowie drogi sie spotkamy i poszlajamy jakimiś polnymi dróżkami. Są tam takowe? :confused:

Kelebek - witaj w klubie wstających inaczej hihi. U nas Pat też ma budzik w dupce i punkt 6 robi pobudkę.

Ana, współczuję sytuacji. Wszystko de facto na twojej głowie, trzymaj się tam i nie dawaj, dzielna z ciebie kobieta. Bardzo dzielna :tak: Trzymam kciuki za mamę :tak:

U mnie 5:30 była tą godziną :-D Mam nadzieję że zmiana czasu poskromi skowronka ;-)

Iza, prześliczne zdjęcia. Pati cudna, te oczka to ma niesamowite. I te minki. :-)

Nam się zapowiada odwiedzinowy wekeend mocno - jutro dzień spędzimy ze znajomyi z dzieciakami (przyjeżdżają z Wwy na swoje urodziny - stwierdzili że do nich nikt nie przyjedzie, to przyjechali robić imprezkę tu), a w niedzielę wybieramy się do prababci chłopaków, a potem mojej cioci na ratatui. Strasznie lubię mieć taki czas zajęty, a dawno nie miałam, bo ciągle któreś chore. Także juz się cieszę :-)

witam porannie i wiosennie:tak:
wiosna_zoom%5B1%5D.jpg

nie wiem jak u Was, ale u mnie jest piękne wiosenne słoneczko:-Daż siż zyć chce:tak:coprawda, jestem od 6 na nogach, bo Antoś zrobił tradycyjnie pobudke, teraz łotrzyk śpi, mężuś pojechał na 3h doo szkoły, a ja sobie otworzyłam okno na oścież i leże pod pierzynką, popijając kawkę:-Dnormalnie raj, prawie jakbym na dworzu leżała:tak:
Ale za chwilkę muszę się zwlec, bo wypadało by okna umyć:zawstydzona/y:jest słońce to przynajmniej motywacje mam:-p
Poczekam aż mężus wróci, i na spacerek z Antonim:-)

a jak Wam nocka minęła??

reklama
Witajcie
Nareszcie sloneczko wyszlo...az sie zyc chce. My dzis z Turgutem od 7.00 na nogach... dal mi pospac godzinke dluzej niz zwykle :-)
Z mezusiem sie poklocilam wczoraj, bo mu sie do mnie podchodow zachcialo o 12 w nocy, a ja po calym dniu z moim rozrabiaka zmeczona jak nie wiem co :angry:
Teraz wyszedl do pracy obrazony i jeszcze mi oznajmil, ze wieczorem nie przyjdzie, bo idzie ogladac mecz. Dobrze, ze mam moje malenstwo to je wysciskam i zaraz mi sie humor poprawi :-) Pojdziemy sobie na spacerek, do parku i bedzie ok... 3majcie sie dziewczyny zycze udanego dnia

Do góry