reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Widzę,że nie tylko u nas znowu choróbsko_Oliwia od rana ma taki wodnisty katar,że jak kichnie to cała się tym katarem zakicha.Nic nie robię tylko chodzę z Fridą i wodą morską.Na szczęście jest lepiej niż rano,ale trochę ciężko się jej oddycha no się już denerwuje jak Fride widzi :-(.Mam nadzieję,że przez to znowu chorego gardła mieć nie będzie ani nie nabawi się zapalenia ucha...

Ja zresztą też jestem pociągająca...:-(

Zdrówka życzę wszystkim...
Mogłaby już wiosna przyjść...

Witam:happy:

Widze że dzieciaczki się pochorowały :szok: buziaczki , zdrówka i tulaski dla Wszystkich chorowitków :tak:
a co u mnie ? dzieci zdrowe a ja żyje :sorry2:

Jestem :-p

więc chcę życzyć Każdej z Was Kobietki Milutkiego Pogodnego Dzionka :tak:i podarować
yurjbae4nt9.gif

Wszystkiego naj naj dla mamuś i córeczek :-)

Tajemnicza gorączka Maćka okazała się trzydniówką, już zdrowy i wesoły jak zawsze, uff. :happy:

No to pięknie Kasiu! Trzydniówkę z tego co słyszałam tylko raz w życiu się przechodzi?

A ząbki już jakieś widać? ;-)

witam o poranku:tak:

u nas noc mineła w miarę spokojnie, ale i tak się nie wyspałam bo o 5 kot rozpoczął gonitwę nie wiadomo za czym, i rozbijał się o wszystko, więc się nie wyspałam:confused2:
dziś mnie również dorwał katar:wściekła/y:Rita zaczęła kaszleć-co mnie martwi, Emuś i Antoś są zasmarkani. o i tyle z nas pożytku:baffled:mi się nic nie chce, wstałam i czuje się, jakby mnie ktoś w nocy pobił:eek:
idę śniadanko zrobić, bo zaraz mężuś z pracy wraca:tak:
nawet myśleć mi się nie chce.:crazy:
have_a_nice_day_2.gif

reklama
Hej

ale pogoda :no:

My noc mieliśmy nawet ok Dzisiaj znowu musiałam wstać z kurami,bo chciałam iść z Oli do lekarza.Zarejestrowałam ją na 8.10 i pojechałyśmy.Mała znowu ma czerwone gardło oko jej ropieje i z noska katar leci.Dostałyśmy kropelki do oka coś do noska i mamy podawać jej rumianek do picia.Oliwia teraz smacznie śpi :-)
Muszę dodatkowo kłaść ją na lewym boku bo coś jej główka na prawo leci.Mam nadzieję,że ta asymetria jakoś skoryguje,bo jeszcze w środę jej nie było :-(

Idę zrobić sobie śniadanko :-)

Miłego dnia

Do góry