reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witajcie,
mam pytanie czy któraś z Was korzystała z poradni diabetologicznej w Gdańsku? Po teście obciążenia glukozą mam fatalne wyniki a nie chce trafić na mało zorientowanych lekarzy.
Miłego niedzielnego poranka
:-)

reklama
18s.gif
Witam :biggrin2:
Miłego Dzionka Dziewuszki ;-):biggrin2: ach ten poniedziałak :sorry2:

Ana kaca brak bo nawet łyka alkocholu nie wziełam ;-):-)

AgA ja byłam tam i chcieli mnie na oddział położyć ale sie nie dałam za to dali mi wytyczne czego mi nie wolno jeść :dry: ale jak piszesz że fatalne wyniki to lepiej żebyś tam poszła:tak: trzeba uważać za dzidzie:tak:powodzenia

Hej cioteczki!

Za oknem niby wiosna, słoneczko, ale jak poszliśmy wczoraj pograć w kosza to skostniałam :dry:. Ale nie dam się i dziś idziemy podbijać po szkole park oliwski, dawno nas tam nie było. A potem mąż nas zabiera do mediamarktu, kupujemy malutki cyfrowy aparacik bym nie musiała z tym moim gigantem wszędzie biegać ;-). Taki torebkowy.

W weekend trafiła mnie cioteczka @, 3 dni mnie boli brzuch a krew zalewa na maksa, to pierwszy taki okres z prawdziwego zdarzenia od zajścia w ciążę. Mam nadzieję, że potem już będą lżejsze :baffled:.

Patrice nareszcie przespała znowu calutką nockę, znaczy że ząb już jej tak nie dokucza, ufff. No i uczy się dreptać w nowych butkach, musiałam wymienić na większy rozmiar ale już jest ok.

Kasia - jak tam Pete? Poprawiło mu się przez weekend?

AgA ja byłam tam i chcieli mnie na oddział położyć ale sie nie dałam za to dali mi wytyczne czego mi nie wolno jeść :dry: ale jak piszesz że fatalne wyniki to lepiej żebyś tam poszła:tak: trzeba uważać za dzidzie:tak:powodzenia

Dzieki, czy możesz napisać gdzie Cie chcieli położyć tzn. w jakiej poradni byłaś bo jest kilka w Gdańsku, dziś będę miala skierowanie - nie wiem gdzie kaze isc lekarz.

Dzieki, czy możesz napisać gdzie Cie chcieli położyć tzn. w jakiej poradni byłaś bo jest kilka w Gdańsku, dziś będę miala skierowanie - nie wiem gdzie kaze isc lekarz.

byłam w poradni przyszpitalnej we wrzeszczu na klinicznej i w tamtym szpitalu chcieli mnie położyć :tak: a że wyniki aż tak paskudnych nie miałam i dzieci w domku czekały to nie chciałam .

Izuniu tulkam w brzusio ;-):-)

Witamy po weekendzie

jola zaległe najlepsze życzonka...Dużo zdrówka jak najwięcej słonka i uśmiechu :-) Urodziłaś się w roku przystęnym???

iza jak buźka Pati??

kasia jak Piotruś??

Nam weekend minął nawet fajnie :-) Młoda dostała od babci i dziadka srebrną łyżeczką z wygrawerowaną datą urodzenia imieniem itp. Będzie miała fajną pamiątkę :-)

Oliwia ma się o wiele lepiej.Jak mi się uda to jutro idę z nią do lekarza na dzieci zdrowe,bo w końcu trzeba ją zaszczepić,a muszę jeszcze przeprowadzić dyskusje z lekarką odnośnie szczepionek

Od dzisiaj mamy z Oliwią samochód tylko dla siebie.Grzesiek postanowił jezdzić do pracy autobusem więc w środę wybieramy się do MBK na Slumdog-a.Któraś chętna??

No a dzisiaj nadszedł upragniony dzień dla moich rączek...Po godz.15 jedziemy wybierać zmywarkę do domku...:-):-):-)

Idę wstawić pranie póki moje dziecko śpi,bo ostatnio coś ja na rozmowy wzięło i po swojemu rozmawia ze wszystkim szczególe upodobała sobie wszelkiego rodzaju lampy,żyrandole...:-)

Miłego słonecznego dnia

hej Kobietki:tak:

u nas nienajgorzej, dzieci zdrowe i dokazujące-czyli bez zmian:-Dtrochę mam ich dość, bo sob i ndz mezus w szkole był a dziś na dzień do pracy:-(a do tego dzieci oberwały nam drzwiczki od szafki kuchennej, która pod zlewem jest takie drzwiczki łamane i teraz mam wszystko na zewnątrz:crazy:a do tago piec nam się rozkraczył i jestem bez ogrzewania o 8 dzwoniałam do serwisu i nadal czekam, aż ktoś oddzwoni żeby mi powiedziećkiedy i o której będzie:crazy:zupełnie jakbym czekała na księcia w lśniącej zbroi:wściekła/y:
Antos już prawie tydzrobi mi o 6 pobudki i do 7.30 gada sam ze sobą:eek:a dziś obudził wszystkich o 6.30:angry:po prostu rewelacja:confused2:

marciag: slamdog - nawet niezły film:tak:jak na indyjską produkcje fajnie zrobiony:tak:

dobra idę obiadek zrobić, i rodzielić towarzystwo, bo się coś znowu kłócą:sorry::baffled:

Hej! Witajcie kobitki!
od jakiegoś czasu poczytuję co tam u was i waszych pociech:-) mam nadzieję, że czasami też uda mi się coś skrobnąć...
Pozdrawiam wszystkie serdecznie a zwłaszcza Izabelindę, którą pamiętam z kwietniówek 2008:-)

Marciaag - ostatnio jechałyśmy tylko na słoikach i kaszkach no i faktycznie buźka już lepiej wygląda. Teraz ostrożnie znowu będę wprowadzała "dorosłe jedzonko" i mam nadzieję, że będzie ok.

Jolcia :-D:-D:-D witaj po latach :-) Co słychać u Twoich przystojniaków? I oczywiście co u Ciebie? Faktycznie mogłabyś skrobnąć dłuższego posta w wolnej chwili :tak:.

Czekam aż Domino wróci ze szkoły i uciekamy do Oliwy, buziaki i miłej reszty dnia cioteczki!

reklama
Hej hej, buziaki! Piękna pogoda ostatnio, więc my dużo na dworzu.
Piotrek już lepiej, poprawia się, chociaż powolutku to idzie... na razie cały czas jeszcze w domu w związku z tym, a ja jak zombie, bo ten kaszel mnie w nocy budzi, a w dzień zasuwam ;-) No mam nadzieję że jeszcze parę dni i będzie dobrze.
Trochę nie mam czasu na forum, bo mi zawsze jakiś potwór głowę zawraca ;-)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie !! :-)

Do góry