Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Witamy wieczorkiem
iza zmywarka na pełen etat zatrudniona i spisuje się rewelacyjnie
Na razie jest taka prosta bez jakiś udziwnień.Mam nadzieję,że pod koniec roku będziemy mogli już zrobić sobie kuchnię tak jak chcę to i sprzęty kupimy takie moje wymarzone :-)
W ogóle dzisiaj wpadłam na pomysł żeby w kuchni moja siostra coś namalowała,bo jest tam za ponuro i za biało...:-)
minka mam nadzieję,że wszystko ułoży się po Twojej myśli...
Anja zdrówka życzę
U nas wszystko dobrze.Młoda była dzisiaj na spacerku i jak jutro będzie tak ładnie to też idziemy.Od kilku dni zauważyłam,że Oliwia namiętnie próbuje zjeść swoje dłonie i palce.Ssie każdego po kolei ,ślini się przy tym niemiłosiernie nie wspomnę już o odgłosach wydawanych przy ssaniu :-) W tym tygodniu mam już nadzieję,że ją zaszczepimy.Pewnie w czwartek spróbuję dostać się do lekarza-jak wstanę z kurami to może się uda :-)
No nic zmykam coś zjeść a później kąpu kąpu Oliwki :-)
Miłego wieczorku
iza zmywarka na pełen etat zatrudniona i spisuje się rewelacyjnie
W ogóle dzisiaj wpadłam na pomysł żeby w kuchni moja siostra coś namalowała,bo jest tam za ponuro i za biało...:-)
minka mam nadzieję,że wszystko ułoży się po Twojej myśli...
Anja zdrówka życzę
U nas wszystko dobrze.Młoda była dzisiaj na spacerku i jak jutro będzie tak ładnie to też idziemy.Od kilku dni zauważyłam,że Oliwia namiętnie próbuje zjeść swoje dłonie i palce.Ssie każdego po kolei ,ślini się przy tym niemiłosiernie nie wspomnę już o odgłosach wydawanych przy ssaniu :-) W tym tygodniu mam już nadzieję,że ją zaszczepimy.Pewnie w czwartek spróbuję dostać się do lekarza-jak wstanę z kurami to może się uda :-)
No nic zmykam coś zjeść a później kąpu kąpu Oliwki :-)
Miłego wieczorku