reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witamy wieczorkiem

iza zmywarka na pełen etat zatrudniona i spisuje się rewelacyjnie :) Na razie jest taka prosta bez jakiś udziwnień.Mam nadzieję,że pod koniec roku będziemy mogli już zrobić sobie kuchnię tak jak chcę to i sprzęty kupimy takie moje wymarzone :-)
W ogóle dzisiaj wpadłam na pomysł żeby w kuchni moja siostra coś namalowała,bo jest tam za ponuro i za biało...:-)

minka mam nadzieję,że wszystko ułoży się po Twojej myśli...

Anja zdrówka życzę

U nas wszystko dobrze.Młoda była dzisiaj na spacerku i jak jutro będzie tak ładnie to też idziemy.Od kilku dni zauważyłam,że Oliwia namiętnie próbuje zjeść swoje dłonie i palce.Ssie każdego po kolei ,ślini się przy tym niemiłosiernie nie wspomnę już o odgłosach wydawanych przy ssaniu :-) W tym tygodniu mam już nadzieję,że ją zaszczepimy.Pewnie w czwartek spróbuję dostać się do lekarza-jak wstanę z kurami to może się uda :-)
No nic zmykam coś zjeść a później kąpu kąpu Oliwki :-)

Miłego wieczorku

reklama
anja: zdrówka:tak:
marciaag: zazdroszcze Ci zmywarki;-)my narazie musieliśmy się wstrzymać, ale nie jest tak źle, bo ja nawet lubię zmywać:rofl2:
iza:nasz pit już od tyg leży w U.S:-pwięc porządki zrobiłam, bo mnie wkurzał bałagan, który próbowałam okiełznać od 3 miesięcy:zawstydzona/y:

kurczę, szkoda, że ja tak daleko mieszkam:-(wy fajnie macie blisko do siebie:tak:
dziś już sama jestem, bo męzuś na nockę pojechał, mam nadzieję,ze będzie spokój:tak:
dobrz uciekam, robić listę zakupów, bo będziemy zapasy robić i muszę wszystko spisać:tak:

dobrej nocki

good_night_4.gif

Helouuu!

Minka - to zdrówka dla młodego a dla Ciebie:
Przytul%20mnie:%29

Marta - i co? Złowiłaś kogoś chętnego na Slumdoga? Wybierasz się dzisiaj z Oli? A zmywarki zazdroszczę cichcem... :happy:

Dziuba - wpadła i znikła :sorry2::confused: czyżby znów problemy z netem?

Jak tam samopoczucie w ten pochmurny poranek?
U nas nareszcie druga górna dwójka się przebiła, calutka nocka pięknie przespana, żyć nie umierać :biggrin2:.
A ja miałam pójść na badanie krwi ale się rozpędziłam i śniadanko wszamałam :crazy: skleroza jedna. Nic to, jutro pójdę.

Witam z rana

iza chyba nie pojadę bo nikomu nie pasuje,a samej mi się nie chce...Obejrzę w domu...

U nas nocka super młoda obudziła się o 3.21 na zmianę pieluszki i amku amku Później po 6 zjadła Grzesiek poszedł do pracy i po 7 obie znowu poszłyśmy spać..No i przed chwilką wstałyśmy zmieniłam małej pieluszkę poszłam do łazienki i mówię jej,że dam jej jeść jak wrócę...Wracam po 2 minutach,a ta śpi z rękami do góry...:-)

Mam więc chwilkę dla siebie :-)

A co u u Was słychać??

gosiaczek andzia sylwia jak maleństwa??

u mnie coraz gorzej... chyba muszę podjąć decyzję wiążącą...

marciaag u nas zmywarka to cud! matko nie musze godzinami wiszec nad zlewem za to urzadzenie dziala 1-2 razy dzienne a mamy na 12kompletów! no i zużycie wody zmalało o 70%:szok:
iza moze w przyszłym tygodniu cos razem wymyslimy :-) i zapraszam pozostałe chętne :-D
cris ja tez co jakiś czas mam jazde na porządki w papierach ;-)

A z dobrych rzeczy dostałam zwrot ze skarbówki i kupiłam sobie Notebook SAMSUNG NC10 (NP-NC10-KA04PL) 10,2``, N270, 1GB, 160GB, WLAN, KAM, BT, XPH [Samsung]
takie małe conieco :happy:

minka bardzo fajne co nieco :-)
Mam nadzieję,że wszystko ułoży się po Twojej myśli...

Ja chyba dzisiaj zadzwonię do akademii medycznej,bo już dzisiaj 38 dzień minął,a ja wyników Oliwi nie dostałam :-(

Minka :-:)-:)-( aż mi się nie chce wierzyć, że jest aż tak źle.... smutne to. Czemu życie nie może być proste i bezproblemowe :baffled:. Też trzymam kciuki by się jednak wszystko wyprostowało.

Marciaag - masz w domku Slumdoga? Z polskimi napisami? Mogę wpaść z pendrivem?

Weźcie ode mnie tego głodomora!!! Chowałam czyste naczynia do szafki, postukałam troszkę a ta już leci z drugiego pokoju aż się kurzy i woła "mniam mniam". A niedawno jadła banana, potem jabłko, kilka chrupek. Non stop je, tyje a ja dźwigam toto na 4 piętro :crazy:.

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku.Mała słodko sobie spała,a teraz sobie je mleczko :-)

iza możesz wpadać...przy okazji siatka na Ciebie czeka :-)

Izul nie narzekaj :-) niedługo usłyszysz - mamusiu nie jem jus ide sobie spać. Po 1 ugryzieniu kanapki :angry:

U nas jako tako - ogólnie senność bierze straszna, wczoraj spałam 3/4 dnia, w związku z czym nie mam mocy na zabawy z Zuzką... i już widze efekty - od 2 tyg. dla małej istnieje tylko tatuś.. :-(
W sobote idziemy we dowie do Figloparku (tzn z koleżanką i jej synkiem - bez tatusiów)...
Chciałabym już wejść w II trymestr, mieć więcej siły.. ehh
dobrze, że niedługo wiosna.

reklama
Minka:szok::-(

Abeja ja przespalam cale 2pierwsze miesiace, masakra zasypialam stojac, wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie przy drugim dziecku:baffled:

Do góry