reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie me Lube!!

Iza, po pierwsze zaległe sto lat!! widziałam zdjęcia, wygląda na to że była super zabawa!!

aż się głupio przyznać... nie miałam internetu, 2tygodnie odcięta zupełnie, ale obiecuje wszystko nadrobić :-D

u nas po staremu... magisterka zmierza juz ku końcowi (całe szczęście przestanę Wam smęcić w końcu, pewnie macie już dość mego narzekania na pracę - to tak jak ja!), Tyśka rozrabia, zaczyna gadać po ludzku a nie tylko po swojemu, udaje jej się powtarzać niektóre słowa, pyskuje, biega i jest taaaaaaka kochana kiedy wynosi po sobie pieluszki do śmietnika (ale kiedy przy okazji wyrzuci też sztućce i cały zapas owoców to juz nie jest fajnie). Czyli normalne życie domowe...

Gosia, witaj z powrotem! oby już teraz częściej...!!

witam też nowe koleżanki

pozdrawiam wszystkie Was i Wasze maluchy te większe i mniejsze i te w brzuszkach też!

reklama
Jolcia ja rowniez zycze Wszystkiego Najlepszego :-)
Wiem, ze troszku pozno, ale za to szczerze z serduszka :-)

Weny brak, wiec wiecej nie pisze :-) Czytam was codziennie prawie :-D A teraz czas lulkac :-) Buzka

Witam z rana!

Marta - i jak tam zmywarka? Już podłączona? Jak się sprawuje?

Dziuba - nareszcie jesteś :-) na dłużej? Jakie były pierwsze słowa "świadome" Martynki?

Martynka, Anja - co tam u Rafałka i Nadusi? Mam nadzieję, że zdrowi?

Jola - dzieci się nie pochorowały po wczorajszym lololodowwwatym spacerku? ;-) Pat miała w nocy katarek i już się bałam, ale rano już było po wszystkim, uff.

Dziewczyny, od wczoraj mamy w domku kolejnego malusiego lokatora. Mąż kupił sobie nowego pieszczocha - kieszonkowy malusi aparacik :-D Jestem happy bo ma funkcję nagrywania filmików a nasza kamera już całkiem się rozkraczyła. No i nie będę musiała na każdy spacerek swojego kolosa zabierać :-).

Witajcie Kochane... czytam na bieżąco lecz na pisanie weny brak...
u mnie mega kłopoty rodzinne...:-(

minka: trzymaj się dzielnie i głowa do góry, wszystko się rpzwiąże. trzymam kciuki

buziaki wszystkim:tak: dziewczyny, ja się teraz nie udzielam, bo robię w domu meeeega porządki z papierami takze wszystko fruwa:szok::blink::rofl2:

Minka - może masz ochotę na spacerek albo kawusię i ciacho? Zamów słoneczko i pobiegamy z wózeczkami bulwarkiem :happy:.

Anja - jakie tam zakatarzona, prędzej pociągająca smarkula ;-).

Cris - czyżbyście się szykowali do wypełniania Pita? U nas też wtedy jest sprzątanie w szufladzie z dokumentami. Cały rok tylko dorzucamy a w marcu wyciągamy i rozkładamy do segregatorów hihi.

Wróciłam od mojej doktorki, twierdzi że mam poporodowe zapalenie tarczycy. Podobno dlatego dopiero teraz dostałam okres. Któraś z Was też może tak długo nie miesiączkowała po porodzie?
No i drażliwa jestem jak osa, łapię dołki, włosy lecą garściami, szybko chudłam (ostatnio całe szczęście doszedł 1 kg więc może się poprawia?).
Kazała zrobić ponownie badanie TSH i morfologię i wtedy podejmie jakieś decyzje o leczeniu.

reklama
izuś dam znać na razie mam chorego w domu -Wiktorek i nie bardzo go chce samego w domu zostawić...

Iza ja też jeszcze nie miałam okresu ale to u mnie jest związane z tym iż piguły biorę, ale jak byłam po urodzeniu wiktora to przez 18 miesiecy nie mialam bo go karmiłam ;-)i dopiero w następnym miesiącu dostałam...

Do góry