reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień dobry kobietki!

Znowu mieliśmy średnią nockę, kilka budzeń, dzisiaj doszło szarpanie się za uszka, więc jednak ten zębul jej przeszkadza. Posmarowałam żelem, może pomoże.
A wczoraj kupiliśmy Patusi pierwsze kapciuszki do chodzenia :-).

Cris - Patka też nie lubiła, głośny protest był. Ale kładłam się przy niej machałam zabawkami, robiłam miny, zabawiałam jak mogłam i odwracałam uwagę, wydłużałam czas leżenia na brzuszku i w końcu polubiła, przyzwyczaiła się. Może tak też będzie z Antosiem? A reszta dzieciaczków też nie lubiła tej pozycji? I też byli takimi siłaczami i szybko podnosili główkę, dźwigali się itd?

Marciaag, Kasia - jak zdrówko Waszych pociech? Mam nadzieję, że się poprawia?

Abeja - znasz już wyniki?

reklama
hejka
tak znam :-) cytomegalia 2x ujemna. Zatem OK, ale nie mam przeciwciał więc musze uważac i powtarzać badania.
Byłam wczoraj u ginka (innego niż za pierwszym razem - pod domem, tylko na usg) no i serducho pięknie puka :-) ciąża jest młodsza o 6 dni niż z OM.

hejka
tak znam :-) cytomegalia 2x ujemna. Zatem OK, ale nie mam przeciwciał więc musze uważac i powtarzać badania.
Byłam wczoraj u ginka (innego niż za pierwszym razem - pod domem, tylko na usg) no i serducho pięknie puka :-) ciąża jest młodsza o 6 dni niż z OM.

Abejka ja robiłam toxo i cytomegalię. Oba wyniki wyszły mi negatywne, nie mam przeciwciał czyli nie chorowałam ani na to ani na to. Wczoraj byłam na USG i ginka kazała mi powtórzyć te badania na następną wizytę. O ile toxo się nie boję to przed tą cytomegalią mam stracha, podobno najczęściej roznoszą ją dzieci w wieku przedszkolnym, a moja młoda jest właśnie przedszkolakiem.
Gratuluję Ci bijącego serduszka!:tak::tak::tak:
U mnie rośnie synuś:-D:-D:-D Ależ jesteśmy szczęśliwi:tak::tak::tak::-):-):-)

e-mamo właśnie z tą cytomegalią jest problem. Moja też chodzi do żłobka więc o infekcję łatwo, ale jak tu nie zbliżać się do swojego dziecka? ehhh

Gratuluje syna! Ja też mam przeczucie,że tym razem bedzie facecik :-)

KOCHANA JOLCIU!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJCUDOWNIEJSZEGO, NAJPIĘKNIEJSZEGO, ABY SPEŁNIAŁY SIĘ TWOJE MARZENIA, MĄŻ KOCHAŁ Z KAŻDYM DNIEM CORAZ MOCNIEJ, DZIECI ROSŁY NA POCIECHĘ A TY ABYŚ BYŁA SZCZĘŚLIWA I RADOSNA!!!
STO LAT!!!

tort_500x500.gif

Jolu - wielkie 100 lat w szczęściu i miłości!!! :-)

Co tam u was? U mnie Maciek jakoś spoko, właśnie usiłuje zawinąć się w matę ;-) ... uwolniłam... Piotruś nie najlepiej z gardłem - kaszle i gardło wygląda wg. lekarki okropnie, ale jakoś samopoczucie ma nie najgorsze, więc czekam aż mu przejdzie. Tymczasem przez choroby jesteśmy uwięzieni z lekka w domu...

Buziaki i pozdrowienia!

2rm6sk1.jpg

Życzę Ci JOLUŚ, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

Witam:-)
tak na momencik :-p by Podziękować za Wszystkie życzonka:tak:
własnie tłuuum poszed , było gwarno i wesoło:tak:
dobra mykam bo jeszcze siorka ma wdrepnąć .

Buziaczki :-)

reklama
Do góry