reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam po świętach

Oli nadal w brzuchu i chyba ani myśli na razie z niego wychodzić...

Święta minęły super no może poza jedną nocą po której wpadłam z depresje przed porodową.Miałam jednego niezbyt dużego rozstępa na środku brzucha i po pięknej nocy wstałam a tam cała armia zmasakrowała mi brzuch.Kremami i oliwką smaruję się przy każdej wizycie w toalecie i było ok albo mi się wydawało,że jest dobrze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

We wtorek pewnie czeka nas wizyta w szpitalu i ciekawe co dalej...

Szkoda,że na mnie żadne przyspieszacze porodu nie działają...

A jak Wam święta minęły??

Pozdrawiamy

reklama
Hej dziewczyny,
Dzięki za wszystkie słodkie życzenia, aż cudnie poczytać :-)
Wam też spóźnione ale serdeczne wszystkiego naj naj..
U nas święta bardzo miłe i rodzinne, tylko ... z zapaleniem oskrzeli wszystkich po kolei, więc trochę nieciekawie. Jutro mój D. i maluch najmniejszy do lekarza obowiązkowo, reszta rodziny już ozdrowiała.
Maarcia, to czekamy :-)

Hej Marciaag a gdzie zamierzasz rodzić? Brzuszkiem się nie przejmuj rozstępy na pewno zjaśnieją i nie będzie ich w ogóle widać. Lepiej napisz jak się czujesz i na kiedy masz termin.s

witaj Ania, napisz cosik wiecej o sobie:tak:
ja tez jestem z gdyni , ale w tym roku przesiedliłam sie na Mosty:rofl2:, wiec daleko wszedzie i do wszystkich:baffled:.
a co tam reszta Mamusiek porabia:):confused:
No proszę to mieszkamy prawie po sąsiedzku.:-) Mieszkam w Pucku już jakiś czas , niedługo będzie 10 lat. Jestem mamą cudnych "bąbli";-) najmłodsza 14 miesięcy, starszy 10 lat,a najstarsza pasierbica 17 lat. Mam na razie dom na głowie bo zrobiłam sobie wolne:wink:od pracy , pomagam mężowi w prowadzeniu firmy, kocham psy i podróże no i oczywiście moje sielskie życie rodzinne;-)

witam wszystkie mamusie z trojmiasta :-) ja jestem z okolicy wejherowa ale dlugi czas pracowalam w gdyni teraz czekam na narodziny mojej coreczki termin 26 styczen i strasznie sie boje ale nieukrywam ze niemoge sie doczekac kiedy zobacze nastke :-) rodzil moze ktos z was ostatnio w szpitalu w wejherowie ??? jak tam jest i czy za porod rodziny sie placi ????

Witam z rana

ania108 zamierzam rodzić w pucku.Termin miałam na 23 grudnia.Małej nigdzie się nie spieszy i jutro mam się stawić do lekarza po skierowanie do szpitala. Wizytę mam na 18 więc w szpitalu pewnie będę późno.

marzenka1985 witam co do szpitala w wejherowie to za poród rodzinny się płaci nie wiem dokładnie ile.Nie nazywają tego opłatą za poród rodzinny.

My nadal 2 w 1.Oliwka się wierci,ale o wyjściu na razie raczej nie myśli.
Mam straszne problemy ze spaniem.Zasypiam 1-2 w nocy wstaję ok 10 w dzień nie śpię i znowu spać nie mogę.Dzisiaj wstałam wcześniej może uda się usnąć o normalnej porze.

Idę na śniadanko,bo młoda już po żeberkach kopie :zawstydzona/y:

marciaag to zycze szczesliwego rozwiazania :))) fajnie masz dziela cie juz tylko godziny do zobaczenia swojej coreczki :)) a z tym spaniem to mam podobnie choc czasem zasne po 22 ale za to budze sie juz o 5-6 rano :( tragedia co robic o takiej porze :((

Kurde no i oczywiście przysnęłam,bo chora bym była gdybym tego nie zrobiła... :no:

ania108 mój lekarz nie jest z Pucka.Chodzę prywatnie do dr Chmielewskiego w Gdyni.Szpital wybrałam po długim zastanowieniu wywiadach itp. :-) Ciekawe tylko czy miejsce będzie :-)

reklama
Witam poświątecznie!

Meldować się kobietki jak tam święta Wam minęły?

Minka - mam nadzieję, że święta mieliście spokojne a chrzciny Wam się udały tak jak sobie to zaplanowaliście?

Marciaag - aż się dziwię, że Oliwcia jeszcze w brzusiu... normalnie myślałam że Ty już po ;-) I korzystaj z drzemek póki możesz hihi, potem to się wyśpisz porządnie jak córcia dostanie dowód do ręki hahaha.

Wildwind - jesteście już na swoim? Jak zdrówko Antosia?

Anja - nie zdążyłam przed świętami pogratulować pierwszych samodzielnych kroczków Nadusi, więc robię to teraz - OGROMNE GRATULACJE! Teraz to już pewnie biega po całym mieszkaniu?

Dziuba - a Twój mały łazik?

Gosiaczek - jak stoją sprawy z Twoją cukrzycą? Mam nadzieję że dobrze się czujecie z Juniorkiem?

Kasia - dużo zdrówka dla Twoich chłopców!!!

Jolcia - czekam niecierpliwie na opis Waszych szaleństw karnawałowych w Paryżu :))

Cris - jak tam święta z Trójeczką się spędzało? Antosiowi podobała się choinka? :-)

Jak Wasze maluszki reagowały na choinki, kolędy, dzielenie się opłatkiem, spędy rodzinne? :confused:

U nas święta minęły spokojnie, rodzinnie, całe szczęście problemy z gryzieniem już za nami. Tzn Pati czasem podgryza ale to znaczy że nie jest głodna więc nie daję jakiś czas, a potem znów próbuję i wtedy ssie.
A teraz włącza sobie muzyczkę w zabawce i majta nóżką trzymając się kanapy, to chyba jest tańczenie hihi :rofl2:
Oczywiście zabawki spod choinki dla Pati cieszyły się największym powodzeniem u Dominika :-D:-D:-D. Zresztą i tak najfajniej było gdy sobie graliśmy w "wieszanie" na kartce gdy ktoś nie odgadł tytułu filmu, albo w Jengę, a wczoraj w Eurobiznes. To żadna frajda gdy się bawi samemu, ale gdy gra cała rodzinka to jest kupa śmiechu i radości :rofl2: Uwielbiam takie święta :rolleyes: !!!

Ostatnia edycja:
Do góry