reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kochane Kobietki
Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku.

cliptree10se.gif

reklama

Dzień doberek

andziaa bardzo dziękujemy i mocno trzymamy za Was kciuki.

iza mam nadzieję,że kogoś zaraziłam będzie weselej.Nie tylko nowe ciocie brzuszek dotykały.Wujkowie też,a młoda jak na złość im kopać nie chciała :-)

Buźka

Za oknem już Gwiazda świeci

Zbieramy się do Wieczerzy

Składamy sobie piękne życzenia

zdrowia, szczęścia, zadowolenia.

A ten Nowy Rok co już za oknem widać

niech przyniesie radość z życia

aby wszystkim się darzyło

z dnia na dzień lepiej było.

Marta Grzesiek i Oliwia Szymczuk

d637a5efd85fbae9.gif

Pięknie ubrana pachnie choinka.
Przy stole siedzi cała rodzinka i
wszyscy razem życzymy Ci szczerze
Radosnych Świat w miłości i wierze

Zyczy Dorota z rodzina:tak:

Aby przy świątecznym
stole nie zabrakło światła i
ciepła rodzinnej atmosfery,
a Nowy Rok niósł ze sobą
szczęście i pomyślność.
rkd7ib.jpg

Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy:
I sanie w obłokach mknące,
I gwiazdy na dach spadające,
A wszędzie to ufne czekanie ?
Czekajmy - dziś cud się stanie...
3231.jpg

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia !!!

Spóźnione te moje życzenia bo dziś pół dnia się dołowałam i wyłam jak bóbr - młoda traktuje moje piersi jak schabowe. Jak tak dalej pójdzie to lada dzień skończy się nasza przygoda z karmieniem piersią.... smutno mi strasznie.
Ale potem była kolacja wigilijna - i humor wrócił, bo wszystko się super udało. Teraz Pati śpi a ja chyba znów będę miała nawał mleczka...

niech sie spelnia swiateczne zyczenia,
te łatwe itrudne do spelnienia .
niech sie spelnia te duze i te male
te mowione glosno lub wcaleniech sie spelnia te wszystkie krok po krokuniech sie spelnia w nowym roku!!!

pozdrawiam serdecznie z Oliwy:tak:do soboty jestem na wypoczynku u teściowej;-)
miłych Świąt Wam życzę!!!!!

iza: nie załamuj się, nam położna na szkole rodzenia mówiła, że w pewnym momencie, dzieci zaczynają traktować mamę fizjologicznie:rofl2:taki nasz los:dry:

Czesc dziewuszki, ja na chwilke :-)

Spoznione troszke, ale szczere:
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi,
radości w smutku dzięki ludzkiej miłości
Niech Ciche piękno Bożego Narodzenia ogrzewa dom i opromienia serca.
Niechaj święta wypełnią się tym pięknem,
a Nowy Rok przyniesie wiele szczęścia.

U nas ok, z nowinek Rafałkowi wychodzi ząbek, dolna jedynka... Przedwczoraj sie przebił. Prezent na swieta :-) Strasznie szybko :szok: he he

Postaram sie jutro wpasc na dłuzej troszke nadrobic i popisac :-)

Buziaczki cioteczki - kloteczki :-)

Witam koleżanki z Trójmiasta i okolic. Najlepsze życzenia poświąteczne, spokoju w każdym dniu, wiele pociechy z maluszków tych urodzonych i tych co dopiero przyjdą na świat.
Mieszkam w Pucku czyli prawie w trójmieście ale pochodzę z Gdyni i czasami doskwiera mi ta odległość, zwłaszcza że nie mam tu bardzo bliskich przyjaciół, wiecie takich z piaskownicy. Wszyscy zostali w Gdyni albo rozjechali się po świeci. Wcześniej zaglądałam na BabyBoom ale jakoś nie znalazłam trójmiasta dlatego tym bardziej się ciszę.
Bardzo pozdrawiam i nie ukrywam liczę na miłe rozmowy

reklama
witaj Ania, napisz cosik wiecej o sobie:tak:
ja tez jestem z gdyni , ale w tym roku przesiedliłam sie na Mosty:rofl2:, wiec daleko wszedzie i do wszystkich:baffled:.
a co tam reszta Mamusiek porabia:):confused:

Do góry