reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć
jestem świeżynką na forum, pochodzę z Pruszcza Gdańskiego i tak tu sobie nadal mieszkam ze swoją rodzinką. Zostanę mamą po raz drugi i stąd mnie przywiało na forum. Mam nadzieję że będzie mi dane z wami poklikać w długie wieczory :-)
pozdrawiam

reklama
Anika_79 witam

iza Oliwa jeszcze w brzusiu i w ogóle jej się nie spieszy.Już wolę chyba nie wyspanie niż takie męczarnie jakie przeżywam próbując usnąć.Wtedy się denerwuje chodze po domu wiercę się...Fajnie,że Wam święta rodzinnie minęły.My też graliśmy,ale w scrabble i monopoly :-) w monopoly nigdy nie wygrałam:zawstydzona/y:

Nie wiem co mam ze sobą teraz robić.Przydało by się pozmywać,a ja tak nie lubię tego robić :no:

Jak po nocach spać nie mogłam to zmywałam gary hehe, np o 3 rano :-D:-D:-D Wtedy wstawałam i miałam idealnie czystą kuchnię akurat do robienia śniadanka. Bo normalnie tak nienawidzę zmywać, że wieczorami jak już jestem padnięta to zmywanie po kolacji to ostatnia rzecz która by mi przyszła do głowy.

No to ja apeluję teraz do Oliwci - świat jest piękny, jest wspaniała pogoda, cieplutko, bez śniegu, czekają na Ciebie wspaniali rodzice, pokoik ślicznie przez ciocię wymalowany - wyskakuj z brzuszka Maleństwo :-)

PS: I także witam nowe trójmiastki, zapraszam do częstszego pisywania :)

Witam sie i ja...
bardzo za wami tęskniłam...
przepraszam, że nie złożyłam życzonek świątecznych więc składam poświąteczne:dużo zdróweczka, spełnienia marzeń i wszystkiego naj, naj, naj...
izuś dziękuję za pamięć :tak: ty jesteś złota kobitka no i o wszystkich pamiętasz :-)
u nas wszystko cudownie się udało na chrzciny :tak: no i cały czas mam święty spokój :-D bo nie ma, no wiecie kogo heheh

Minka, przez Ciebie znowu cycki mi urosły hehe ;-) dzięki za komplementa...
Poproszę zdjęcie słodkiej Juleczki w tym pięknym wdzianku z chrzcin ok?

Pat ostatnio wróciła do gadania "mama", nauczyła się bić brawo, robić papa i robić jak autko "brrrrr" oczywiście w wersji plującej. A teraz siedzi w wannie i ochlapuje sufit.

Hejka poświątecznie,

Marciaag, no myślałam że Oliwia już na Święta wyjdzie z brzusia ale jak widać dobrze Jej u Ciebie pod serduszkiem.

Izunia, no to miałyśmy całkiem podobne Święta, rodzinne, leniwe i spokojne.

Moja dietka nie jest taka zła, ograniczyłam słodycze i wyniki są ok, tak się bałam ale nie było czego, jest ok.

Robię coraz większa, przytyłam już 12,5 kg, ale co tam, fajnie mi i dobrze się czuję, co ja gadam, cudownie się czuję.

Witam nowe tójmiastki.

A oto my - fotka z przed godzinki.

Załączniki

• sia pod choinka.JPG
    sia pod choinka.JPG
    151,2 KB · Wyświetleń: 68
witajcie i ja melduje sie po świętach:tak:
my już wróciliśmy do normalności-mężuś dziś na dyżurze:-(no, ale święta były spokojne i bez pośpiechu-Antoś sięrozbrykał i od 2 tyd już świadomie się uśmiecha i próbuje gugać-wydaje i się, że trochę szybko, ale co tam-jest przy tym naprawdę rozkoszny:tak:

minka: świetnie, że wszystko Wam się udało:tak:
iza: gratulacje dla Pati, jaka ona się już samodzielna robi:tak::-D:rofl2:

marciag: he,he,he...mnie Antoś 2tyg trzymał w napięciu, w sumie urodził się w terminie-bo wg usg był na 2.11 :tak: oj, Oliwci dobrze w brzuszku:rofl2:
gosiaczek: slicznie wyglądasz z tym brzusiem:tak:
witam wszystkie nowe trójmiastki:tak:

jestem z siebie dumna, bo dziś udało mi się zrobić u dzieci w szafkach i szufladach porządki i segregacje ubrań ufff.powinnam robić to przed świętami, a nie po ale ja po prostu zaczęłam wiosenne porządki:rofl2:

Witam wieczorkiem

iza jak młoda Cię posłucha to stawiam dobrą czekoladę :-)
Pati ma kaczki do kąpieli??

minka fajnie,że u Was wszystko ok.Czekamy chociaż na jedno zdjęcie Julianny :-) Przespała chrzciny czy obserwowała wszystko z zaciekawieniem??

gosiaczek fajnie wyglądasz Brzunio ładnie rośnie i dobrze,że Ty się czujesz super,bo ja to mam wrażenie,że wyglądam jak słonica i jeszcze ta masakra na brzuchu...

Ja już w łóżeczku z laptopem.Przed chwilą pokazałam Grześkowi jaką torbę kiedy ma mi przynieść więc mogę spać już spokojnie.
Jutro wizyta u lekarza na 18 i zobaczymy co dalej.Ja tak strasznie nie chce leżeć plackiem w szpitalu i czekać nie wiadomo ile....

Pora już spać a ja oczywiście oczy jak pięć złoty :-)
Poczytam sobie forum i może usnę

Miłej nocki

mamo w boju jutro mija ostatni możliwy termin a miałam już ich 3.
wg om z zaspy 21.12 usg 30.12
wg om mojego lekarza 23.12 usg 27.12

Fajnie,że Antoś ładnie rośnie.Uwielbiam jak dzieci się uśmiechają.Zakochać się można...A jak Emek i Rita?

reklama
marciaaag: tak naprawdę, to my z mężem pomogliśmy wyjść Antosiowi:tak::-Dbo 1.11 wykorzystaliśmy metodę, którą podała nam położna na szkole rodzenia... ale do tego potrzeba jej i jego:rofl2:nam się udało, bo na drugi dzień o 10 odeszły mi wody a o 18 urodził się Antoś:tak:ale w przeddzień musieliśmy trochę "popracować".he,he,he przyjemne z pożytecznym:tak::-D:rofl2:

no, Ritka od 1 stycznia odstawia resztę leków,więc będzie trochę nerwówki, a tak po za tym ma się świetnie i strasznie pyskuje, a Emuś walczy z zabkami, i jest strasznie marudny-ale nie przeszkadza mu to w brojeniu!

Ostatnia edycja:
Do góry