reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziękuję pięknie za gratulacje. A tu dwudniowy Maciuś:

obraz027zx1.jpg

reklama
No pospałam z tego wszystkiego może ze 20 minut ale już lepiej się czuję. Pat natomiast padła jak kawka i chyba się tak szybko nie podniesie hihih.

Minka - jak ja zobaczyłam ceny soczków (2.49 za jabłkowy) to zbierałam sztuczną szczękę z podłogi. Marchwiowy na bank będę robić sama, nad jabłkowym muszę popracować bo ma w sobie dużo drobin i nie jest zbyt klarowny - ma ktoś na to radę?

Kasia - czyli mycie okien jednak coś dało? :-D Widziałam Maciusia na wrześniówkach :cool2: fajny z niego facecik, wygląda na tak dużego jak pisałaś. Czy Piotruś też był takim klocuszkiem? Jak przebiegł poród tak dużego chłopca pomijając że w błyskawicznym tempie?

Dziuba - i znalazłaś jakieś butki dla Martysi?

Cris - jak tam samopoczucie? Gorące herbatki, miodek, cytrynka, cebulka i okład z męża coś dały?

Andzia - super, żeś zadowolona z pracy i z Ciebie też tam zadowoleni. Jak miło się czyta, gdy ktoś pisze że rodzina jest najważniejsza... Niby taka oczywistość, a jednak.

Abeja, Jolcia, Ana, Martka, Sylwia, Marciaag, Martynka i wszystkie inne babeczki - :-D:-D:-D:-D.

Dobra koniec tego dobrego, do roboty, do roboty tralala, hej ho hej ho, do pracy by się szło :-D. Miłegooo :)

Kasienka GRATULACJE!!!!

Expresowy porod, szok!:szok: Dobrze, ze zdarzyliscie:-D Ladne mi skurcze przepowiadajace:-p

Macius wiataj po tej stronie brzuszka!

Ale sliczny blondasek, niech sie zdrowiutko chowa.
jeszcze raz, wielkie gratulacje dla Was!:tak:

Izabelinda - w ogóle nie poczułam tego 4 kg! Wręcz do dziś nie wierzę że on tyle waży, Piotruś co miał 3300 gorzej wyłaził :-D I jakiś taki większy był :-D

Dzięki za gratki. Ja dziś mam mega zakwasy po porodzie, ledwo łażę :baffled:

No to nie łaź, odpoczywaj, zasłużyłaś sobie kobieto na dwa tygodnie urlopu od wszystkiego prócz Maciusia hihihi.

A młody słodko śpi pewnie? Na zmianę z cycaniem?

Je, śpi, robi kupy :-D czyli standard :-) Na razie żadnych problemów z brzuszkiem, więc dziecka większość czasu jakby nie było :happy: A my odsypiamy nocki ;-)

no to super!:tak: Na poczatku to wszystkie takie hrzeczne anioleczki sa hehe:laugh2:potem sie zaczynaja jaja, moja wlsnie rozszarpala katalog Ikea 09 i probuje zjesc :crazy: siedze przy niej i wyjmuje z buzki smaczne papierowe kaski:-D

a jak Piotrus zareagowal na braciszka?

reklama
Witajcie:biggrin2:
mały jak zwykle zrobił pobódke koło 5,30 wycycował i o dziwo zrobił dzień litości nad mamą i spowrotem lulkał aż do 8. 20:szok::tak::-D no to skorzystałam i lulałam razem z nim:-D

Kasiu jaki słodziek przystojny:tak: a jaki kródki poród , zazdroszcze;-)

buziakuje Wszystkie Babeczki:tak:

Do góry