reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
No pospałam z tego wszystkiego może ze 20 minut ale już lepiej się czuję. Pat natomiast padła jak kawka i chyba się tak szybko nie podniesie hihih.
Minka - jak ja zobaczyłam ceny soczków (2.49 za jabłkowy) to zbierałam sztuczną szczękę z podłogi. Marchwiowy na bank będę robić sama, nad jabłkowym muszę popracować bo ma w sobie dużo drobin i nie jest zbyt klarowny - ma ktoś na to radę?
Kasia - czyli mycie okien jednak coś dało? Widziałam Maciusia na wrześniówkach fajny z niego facecik, wygląda na tak dużego jak pisałaś. Czy Piotruś też był takim klocuszkiem? Jak przebiegł poród tak dużego chłopca pomijając że w błyskawicznym tempie?
Dziuba - i znalazłaś jakieś butki dla Martysi?
Cris - jak tam samopoczucie? Gorące herbatki, miodek, cytrynka, cebulka i okład z męża coś dały?
Andzia - super, żeś zadowolona z pracy i z Ciebie też tam zadowoleni. Jak miło się czyta, gdy ktoś pisze że rodzina jest najważniejsza... Niby taka oczywistość, a jednak.
Abeja, Jolcia, Ana, Martka, Sylwia, Marciaag, Martynka i wszystkie inne babeczki - .
Dobra koniec tego dobrego, do roboty, do roboty tralala, hej ho hej ho, do pracy by się szło . Miłegooo
Minka - jak ja zobaczyłam ceny soczków (2.49 za jabłkowy) to zbierałam sztuczną szczękę z podłogi. Marchwiowy na bank będę robić sama, nad jabłkowym muszę popracować bo ma w sobie dużo drobin i nie jest zbyt klarowny - ma ktoś na to radę?
Kasia - czyli mycie okien jednak coś dało? Widziałam Maciusia na wrześniówkach fajny z niego facecik, wygląda na tak dużego jak pisałaś. Czy Piotruś też był takim klocuszkiem? Jak przebiegł poród tak dużego chłopca pomijając że w błyskawicznym tempie?
Dziuba - i znalazłaś jakieś butki dla Martysi?
Cris - jak tam samopoczucie? Gorące herbatki, miodek, cytrynka, cebulka i okład z męża coś dały?
Andzia - super, żeś zadowolona z pracy i z Ciebie też tam zadowoleni. Jak miło się czyta, gdy ktoś pisze że rodzina jest najważniejsza... Niby taka oczywistość, a jednak.
Abeja, Jolcia, Ana, Martka, Sylwia, Marciaag, Martynka i wszystkie inne babeczki - .
Dobra koniec tego dobrego, do roboty, do roboty tralala, hej ho hej ho, do pracy by się szło . Miłegooo
Anja78
matka superstar
Kasienka GRATULACJE!!!!
Expresowy porod, szok! Dobrze, ze zdarzyliscie Ladne mi skurcze przepowiadajace
Macius wiataj po tej stronie brzuszka!
Ale sliczny blondasek, niech sie zdrowiutko chowa.
jeszcze raz, wielkie gratulacje dla Was!
Expresowy porod, szok! Dobrze, ze zdarzyliscie Ladne mi skurcze przepowiadajace
Macius wiataj po tej stronie brzuszka!
Ale sliczny blondasek, niech sie zdrowiutko chowa.
jeszcze raz, wielkie gratulacje dla Was!
Izabelinda - w ogóle nie poczułam tego 4 kg! Wręcz do dziś nie wierzę że on tyle waży, Piotruś co miał 3300 gorzej wyłaził I jakiś taki większy był
Dzięki za gratki. Ja dziś mam mega zakwasy po porodzie, ledwo łażę
Dzięki za gratki. Ja dziś mam mega zakwasy po porodzie, ledwo łażę
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
No to nie łaź, odpoczywaj, zasłużyłaś sobie kobieto na dwa tygodnie urlopu od wszystkiego prócz Maciusia hihihi.
A młody słodko śpi pewnie? Na zmianę z cycaniem?
A młody słodko śpi pewnie? Na zmianę z cycaniem?
Anja78
matka superstar
no to super! Na poczatku to wszystkie takie hrzeczne anioleczki sa hehepotem sie zaczynaja jaja, moja wlsnie rozszarpala katalog Ikea 09 i probuje zjesc siedze przy niej i wyjmuje z buzki smaczne papierowe kaski
a jak Piotrus zareagowal na braciszka?
a jak Piotrus zareagowal na braciszka?
reklama
Witajcie
mały jak zwykle zrobił pobódke koło 5,30 wycycował i o dziwo zrobił dzień litości nad mamą i spowrotem lulkał aż do 8. 20 no to skorzystałam i lulałam razem z nim
Kasiu jaki słodziek przystojny a jaki kródki poród , zazdroszcze;-)
buziakuje Wszystkie Babeczki
mały jak zwykle zrobił pobódke koło 5,30 wycycował i o dziwo zrobił dzień litości nad mamą i spowrotem lulkał aż do 8. 20 no to skorzystałam i lulałam razem z nim
Kasiu jaki słodziek przystojny a jaki kródki poród , zazdroszcze;-)
buziakuje Wszystkie Babeczki
Podziel się: