reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ale kurcze powiedzialam o swoich planach, odkrylam wszystkie karty, taka ze mnie lojalna istotka i teraz jest mi o wiele lepiej-przynajmniej wiedza ze zalozenie rodziny jest dla mnie na pierwszym miejscu, a jak do tego podejda to juz ich sprawa - jak zechca mnie wywalic-trudno, dla mnie rodzina jest naj naj najwazniejsza:-) ja sie czuje czysta i dobrze mi z tym :-)
Andzia bardzo dobrz,ze im powiedzilas:tak: nie wyleja cie spoko, ale wiedza, jakie masz "zawodowe plany" czyt zawod Mama:-D

andzia: niestety, musi do końca zostać, bo jakiś "młyn" się zrobił i 2 stany ciężkie przywieźli:baffled:o, i tak muszę czekać dłuuuużej. a dzieci dziś mnie nie oszczędzają, ale w takie dni to norma-zawsze jak się gorzej czuje, to one lepiej się bawiaą:dry:

Cris to twoj maz na pogtowiu pracuje? moj L tez dopiero o 17 zawital:confused:
To dzieciarnie sie swietnie dzis bawila co?? Wygrzej sie, herbatka z imbirem i cynamonem jest rozgrzewajaca:tak:
Milego wieczoru, ja sobie dzis zasluzylam na dllluuugaa pachnaca kapiel:-p

reklama
cześć kobitki,
ny dziś po odwiedzinach u pewnej osoby z martynką i po zakupach w Galerii z moimi rodzicami; chciałam małej kupić buty jakieś jesienno-zimowe bo już zimno strasznie a moja jeszcze w balerinach biega :zawstydzona/y: wygląda to... dziwnie, zwłaszcza że ja już wskoczyłam w moje ukochane kozaki... teraz już mała padła i śpi, całe szczęście, a ja zaraz też idę sobie gorące kakao zrobic i wskakuję pod kołderkę oglądać Prison Break, bo czuję sie jakoś podejrzanie i telepie mnie z zimna...

Martka, filmiki są bombowe!! Michaśka rewelacyjna!
mamo w boju - kuruj się Kochana, bierz Apap, pij herbatę z cytryną i miodem, syrop z cebuli (najgorsze wspomnienie z dzieciństwa...), cokolwiek!! i odpoczywaj duuuużo!!
Iza, spokojnie możesz już zacząć podawać Patrysi soczki a potem zupki, ale pamiętaj że najpierw dajesz zupki warzywne a potem wprowadzasz deserki owocowe, bo dużo dzieci woli owoce i potem nie chce jeść zupek! a Patrysia bardzo ładnie przybrała na wadze, jak na swój wiek ładnie waży!
Anetka, strasznie się cieszę że układa Ci się w pracy, oby tak dalej!! i super że Twój pracodawca tak zareagował na Twoje plany, co będzie dalej to teraz jest nieważne, teraz masz pracę i to jest najważniejsze!

nop nic, lecę do wanny się wygrzać, po kakao i do łóżka!
dobranoc Kochane!

Hej hej,

Nie nadrobię co u was, za dużo piszecie ;-)

Za to melduję że w pt spełniłam skryte marzenie Izabelindy i się rozpakowałam na dwa. :-)
Poród zaskoczył mnie, bo do 14 wierzyłam że to skurcze przepowiadające :rofl2:
Potem zanim ściągnęłam rodzinkę i babcię do Piotrusia to była 15:00. O 15:30 byliśmy pod szpitalem, a o 16:35 Maciuś leżał u mnie na brzuchu :-):-D:-D
Mały klops - 56 cm, 4030 g :-)

20 min po porodzie pięknie zassał pierś i teraz już nawet strzelił rekord snu - 6,5 godziny zeszłej nocy w prezencie dla mamusi :happy:

Pozdrawiam was serdecznie i dziękuję za kciuki trzymane w intencji porodowej :happy:

Kasiu wszystkiego najlepszego , buziaki dla dzielnej mamusi i dzieciątka
15u44m.jpg

Mała Kruszynko! Z okazji Twego przyjścia na świat życzę Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto.

Kasia serdeczne gratulacje :-) Ucałuj maluszka od nas :-)
Ja bym chciała tak za 2 tygodnie juz urodzic... hehe :-) Mam "pozwolenie" od meza i tesciowej, ze moge urodzic najwczesniej w 38tc :rofl2:

Za to wczoraj sie roztroiła jedna z mamus listopadowych - 2 dziewczynki, a dzis mamuska pazdziernikowa - 2 chłopców :-)

Ostatnia edycja:
Kasiu
Były narodziny zaraz będą chrzciny, radosc i wesele dla całej rodziny. Niech wam rosnie zdrowo, zyje kolorowo no i zawsze mocno stoi finansowo. serdeczne gratulacje z okazji narodzin waszego maleństwa

15.gif

Kasiu - ogromne gratulacje!!! Maciusiu witaj po tej stronie brzuszka!!!

Doczekałam się, doczekałam :))) :-D

Ale jestem dętka, dzisiaj w nocy była walka z Pati o miedzę. Chyba pójdę poodsypiać i później się zgłoszę.

Załączniki

• 465.jpg
    465.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 24
reklama
kasiu gratulacje wielkie, ale szybko wam poszło :-D
iza twoja córcia jest starsza od moje o miesiąc wiec nie mam na co się gniewać heheh mnie też korci...wczoraj kupiłam soczek gerbera jabłuszko:laugh2: ale jeszcze troszke poczekam ;-)ale ile wytrzymam:confused:

Do góry