reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ale kurcze powiedzialam o swoich planach, odkrylam wszystkie karty, taka ze mnie lojalna istotka i teraz jest mi o wiele lepiej-przynajmniej wiedza ze zalozenie rodziny jest dla mnie na pierwszym miejscu, a jak do tego podejda to juz ich sprawa - jak zechca mnie wywalic-trudno, dla mnie rodzina jest naj naj najwazniejsza:-) ja sie czuje czysta i dobrze mi z tym :-)
Andzia bardzo dobrz,ze im powiedzilas:tak: nie wyleja cie spoko, ale wiedza, jakie masz "zawodowe plany" czyt zawod Mama:-D

andzia: niestety, musi do końca zostać, bo jakiś "młyn" się zrobił i 2 stany ciężkie przywieźli:baffled:o, i tak muszę czekać dłuuuużej. a dzieci dziś mnie nie oszczędzają, ale w takie dni to norma-zawsze jak się gorzej czuje, to one lepiej się bawiaą:dry:

Cris to twoj maz na pogtowiu pracuje? moj L tez dopiero o 17 zawital:confused:
To dzieciarnie sie swietnie dzis bawila co?? Wygrzej sie, herbatka z imbirem i cynamonem jest rozgrzewajaca:tak:
Milego wieczoru, ja sobie dzis zasluzylam na dllluuugaa pachnaca kapiel:-p

reklama
cześć kobitki,
ny dziś po odwiedzinach u pewnej osoby z martynką i po zakupach w Galerii z moimi rodzicami; chciałam małej kupić buty jakieś jesienno-zimowe bo już zimno strasznie a moja jeszcze w balerinach biega :zawstydzona/y: wygląda to... dziwnie, zwłaszcza że ja już wskoczyłam w moje ukochane kozaki... teraz już mała padła i śpi, całe szczęście, a ja zaraz też idę sobie gorące kakao zrobic i wskakuję pod kołderkę oglądać Prison Break, bo czuję sie jakoś podejrzanie i telepie mnie z zimna...

Martka, filmiki są bombowe!! Michaśka rewelacyjna!
mamo w boju - kuruj się Kochana, bierz Apap, pij herbatę z cytryną i miodem, syrop z cebuli (najgorsze wspomnienie z dzieciństwa...), cokolwiek!! i odpoczywaj duuuużo!!
Iza, spokojnie możesz już zacząć podawać Patrysi soczki a potem zupki, ale pamiętaj że najpierw dajesz zupki warzywne a potem wprowadzasz deserki owocowe, bo dużo dzieci woli owoce i potem nie chce jeść zupek! a Patrysia bardzo ładnie przybrała na wadze, jak na swój wiek ładnie waży!
Anetka, strasznie się cieszę że układa Ci się w pracy, oby tak dalej!! i super że Twój pracodawca tak zareagował na Twoje plany, co będzie dalej to teraz jest nieważne, teraz masz pracę i to jest najważniejsze!

nop nic, lecę do wanny się wygrzać, po kakao i do łóżka!
dobranoc Kochane!

Hej hej,

Nie nadrobię co u was, za dużo piszecie ;-)

Za to melduję że w pt spełniłam skryte marzenie Izabelindy i się rozpakowałam na dwa. :-)
Poród zaskoczył mnie, bo do 14 wierzyłam że to skurcze przepowiadające :rofl2:
Potem zanim ściągnęłam rodzinkę i babcię do Piotrusia to była 15:00. O 15:30 byliśmy pod szpitalem, a o 16:35 Maciuś leżał u mnie na brzuchu :-):-D:-D
Mały klops - 56 cm, 4030 g :-)

20 min po porodzie pięknie zassał pierś i teraz już nawet strzelił rekord snu - 6,5 godziny zeszłej nocy w prezencie dla mamusi :happy:

Pozdrawiam was serdecznie i dziękuję za kciuki trzymane w intencji porodowej :happy:

Kasiu wszystkiego najlepszego , buziaki dla dzielnej mamusi i dzieciątka
15u44m.jpg

Mała Kruszynko! Z okazji Twego przyjścia na świat życzę Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto.

Kasia serdeczne gratulacje :-) Ucałuj maluszka od nas :-)
Ja bym chciała tak za 2 tygodnie juz urodzic... hehe :-) Mam "pozwolenie" od meza i tesciowej, ze moge urodzic najwczesniej w 38tc :rofl2:

Za to wczoraj sie roztroiła jedna z mamus listopadowych - 2 dziewczynki, a dzis mamuska pazdziernikowa - 2 chłopców :-)

Ostatnia edycja:
Kasiu
Były narodziny zaraz będą chrzciny, radosc i wesele dla całej rodziny. Niech wam rosnie zdrowo, zyje kolorowo no i zawsze mocno stoi finansowo. serdeczne gratulacje z okazji narodzin waszego maleństwa

15.gif

Kasiu - ogromne gratulacje!!! Maciusiu witaj po tej stronie brzuszka!!!

Doczekałam się, doczekałam :))) :-D

Ale jestem dętka, dzisiaj w nocy była walka z Pati o miedzę. Chyba pójdę poodsypiać i później się zgłoszę.

Załączniki

• 465.jpg
    465.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 27
reklama
kasiu gratulacje wielkie, ale szybko wam poszło :-D
iza twoja córcia jest starsza od moje o miesiąc wiec nie mam na co się gniewać heheh mnie też korci...wczoraj kupiłam soczek gerbera jabłuszko:laugh2: ale jeszcze troszke poczekam ;-)ale ile wytrzymam:confused:

Do góry