reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doebrek

gosiaczek trzymaj się ,uważaj na siebie i fasolkę Twój mąż jest pod opieką lekarzy i mam nadzieję,że się nim dobrze zajmą...

Pozdrawiamy cieplutko :-)

reklama
A ja się nie mogę powstrzymać, wybaczcie, ale ostatnio zasypywana jestem dobrymi wieściami.
Jedna to ta, że mam mieć wystawę zdjęć w Sopocie, połączoną z poezją i muzyką - trzymajcie kciuki by wypaliło!!!!
A druga to na razie tajemnica ale nie mogę przestać suszyć zębisk... normalnie aż mam dreszcze i hormony mi się rozbuzowały :)))

Idę szorować dom żeby te emocje jakoś z siebie wyrzucić bo wybuchnę hahaha :-D.

witam z rana :)
ja dzisiaj sama ... maz w w-wie ... wroci pewnie dzis w nocy a jutro wieczorem od razu ma kolejne potkanie zluzbowe ... wiec znowu bede sama ...
no coz ... takie zycie ...

anja dobrze ze wybierasz sie do lekarza; nie chce cie straszyc ale moja tesciowa ma tak czarne nogi od zyl ze nie pokazuje ich nikomu absolutnie ... i nie dziwie sie ... widok okropny ... nie mowiac juz o problemach zdrowotnych ...

e-mamo faktycznie dawno cie nie bylo ... co u ciebie ? jak Julcia ?

gosiaczek ... co u meza ? mam nadzieje ze nic powaznego ? :no:

ivi ty zyjesz :szok: pewnie przy budowie caly czas latacie :-p zdazycie do koca miesiaca jak zaplanowane ?

izabelinada wystawa ... super ... podaj wiecej szczegolow :) a co do drugiej niespodzianki to nieladnie ... tak zaczac i nie dokonczyc ... :happy:

gosiaczku mam nadzieje że już lepiej z twoim mężem... a Ty również trzymasz się dobrze...
iza daj cynk gdzie i kiedy ta wystawa?? a druga wiadomosc to jaka jest??

witam o poranku, ja tylko na chwilkę, bo dziś mamy dzień rodzinny więc trzeba się sobą nacieszyć:tak:
gosiaczku: trzymaj się dzielnie i daj znać co z Twym męzem, staraj się być w miarę spokojna. trzymam kciuki za Was. może po prostu Twój mąz potrzebuje odpoczynku??w każdym razie bądź dobrej myśli.

iza:noe właśnie, zgadzam się z idzią, jak zaczynasz to kończ, bo my teraz ciekawe będziemy;-):-Dno i trzymam kciuki, za udanie się obydwu rzeczy:rofl2:

dobra uciekam, buziaki i miłego dzionka wszystkim życzę:tak::tak:
311s6cm.jpg

Nie mogę, wybaczcie, tajemnica, bynajmniej na razie... jak będę mogła to na pewno Wam powiem :)))

A z wystawą to na razie dzwonił pewien pan czy jestem zainteresowana tego typu współpracą, no i wysłał mi maila z opisem jak to ma wyglądać. No i oczywiście że jestem zainteresowana!!! Teraz muszę tylko czekać na konkrety i jak już będę wiedziała co gdzie jak i kiedy to na pewno dam Wam znać kochane :) Mam nadzieję, że znajdziecie czas by wpaść :-)

Dzień Dobry:-):-):-)

Gosiaczku czekamy na wieści o mężu, mam nadzieję, że to nic poważnego:tak:

Iza trzymam kciuki za powodzenie obydwu rzeczy:-) Na wystawę ja raczej nie wpadnę:-( chociaż bardzo bym chciała:-)

U nas nudy, nudy, nudy:baffled: aż nie wiem nawet co pisac:zawstydzona/y: wybaczcie:sorry2:

Iza ale super!!!!
sama jestem ciekawa TAJEMNICY teraz:-D

Sylwia u nas tez nudy, zabki ida, Nadus marudzi troche :sorry2:pewnie nad morze sie wybiore

Gosiu, odezwij sie bo sie martwimy:-(

reklama
Witam wszystkie Mamusie:tak:

Gosiaczku mam nadzieje , ze przez noc wszystko sie unormowało i męzus ma sie lepiej , jeszcze następny niepotrzebny stresik dla ciebie, trzymaj sie cieplutko i mysl pozytywnie.
Dziuba a jak malutka? ząbki czy przeziębienie :confused:

Iza a co do dobrych nowinek na dzisiejszy poranek to rewelacyjnie go zaczęłaś, wielkie gratulacje, kurcze no no , chyle czoła:-D dla naszej artystki, nie ma co sie oszukiwac talent to ty masz i jakąś siłe w przebiciu, bardzo podobaja mi sie twoje fotki , szczególnie ten artyzm w tych aktach:szok:, super....

a co u mnie , postaremu :-Dcały czas Was podczytuje , ale czasem weny braknie , żeby coś naskrobac:-(.
mam tylko małą prośbę , czy macie może wzór CV w języku angielskim:confused:.

pozdrowionka dla wszystkich trójmiastek

Do góry