reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek

iza bardzo dziękuję za wszystko i te ciachooooo mniam mniam

gaddula chodzi mi właśnie o jakąś restaurację gdzie będzie można zjeść dobry obiad z deserem i do domu :-) Chcemy wziąć ślub cywilny i nie planujemy jakiś wielkich przyjęć.Byłam na stronce tego domu i menu mają smakowite :-)

idzia mnie też ciekawi ile czasu Grzesiek będzie tak nadmiernie o mnie dbał :-)

andzia kolejkami się nie przejmuj podczas rozmowy,bo conajmniej 60% tych osób nie nadaje się do pracy albo stwarza wrażenie,że się nie nadaje,a peirwsze rważenie jest najważniejsze.Trzymam kciuki żeby się udało no i żebyś lubiła swoją pracę,bo wtedy czas szybko leci i wogóle chce się do niej iść :-)

jkrzymka ciasta super wyglądają i ta biedronka :-)

Ja w nocy spałam dość dobrze i dzisiaj funkcjonuję już normalnie :-)
Zaraz zmykam wstawić pranie i poukładam trochę ciuchy,bo się mini bałagan zrobił...

Co do lulania dziecka w brzuszku to na ziemi robimy pozycję na pieska i bujamy bioderkami w koło kręgosłup lepiej troszkę wypiąć do góry Oliwia wczoraj na zajęciach się uspokoiła :-) w nocy nie testowałam,bo była spokojna :-)

Miłego popołudnia

reklama
A z tasiemcem to przenośnia :-D miałam na myśli Patisonka :-) że ze mnie wysysa kg.

jakas dzisiaj nie kumata jestem ... wybacz ze wczesniej nie zrozumialam aluzji :rofl2:
jablecznik (bo to chyba jest ? ) wyglada smakowicie :) narobilas mi ochote ... jesczze tak na cieplo z lodami i polewa czekoladowa ... mniam :)

mama w boju czyzbyc wreszcie sie wyspala ? :-D

marciaag ciekawe czy lulanie dzidzi zadziala na dluzsza mete ... :)

idzia działać pewnie nie zawsze będzie, jak dziecko ma ochotę na kopanie to i tak będzie kopać nawet całą noc :-)

Marciaaq ja już nie mogę doczekać się tych kopniaczków, a potem pewnie będę też kombinować żeby mi spać dało maleństwo.

Kasia z - zazdroszczę teściów, taki prezent, super.

U mnie spokój i dalej czyściutko, uff.

witam

kasiu, nono prezent wspanialy :tak:

ja sie kiepsko czuje bardzo bola mnie zylaki ktore mi wyskoczyly po ciazy, tak bardzo bola ,ze chodzic nie moge a wiadomo...tu nosic moja Dusie 10.8kg, zakupy, sprzatanko etc a ja jestem dentka. nskoczyly mi normalnie czrne since pod lydka:crazy: i na moje spacery po kilka km dziennie tego nie poprawily:sorry2:
Boje sie by mi sie zakrzepica zyl nie zrobila bo wtedy szpital:no::no::no:

Ostatnia edycja:
No Anja, nieciekawie masz bidulko, uważaj na siebie i chyba powinnaś czym prędzej do lekarza się wybrać. Wiem co to znaczy bo mój Robert ma zakrzepicę i leczy się od 3 lat non stop, musi robić badania krwi co miesiąc i codziennie rano kilka tabletek łyka. Nie ma żartów z żyłami, pędź do lekarza kochana.

boje sie by nie byla to zakrzepica bo wtedy rzattow nie ma a szpital jak sie ma malutkie dziecko i zero pomocy od rodziny to ....:-(,
w piatek ide do chir.naczyniowego i dooplera, cala imprez bedzie ksztowac 500:szok::szok::szok:
na NFZ moge sie zarejestrowac ...na marzec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po cholere ubezpieczenie place i to tyle kasy:angry:

Bardzo dobrze Anju zrobiłaś że już się zapisałaś, mój Robert ma zakrzepicę w żyłach głębokich w lewej nodze, to w sumie jeszcze gorzej bo nic nie widać a u Ciebie mówisz że są takie sińce pod kolanem, czasem wystarczy drobny zabieg i po wszystkim, nie martw się. Trzymam kciuki żebyś szybciutko wyzdrowiała.
I chyba musisz się oszczędzać, tzn nie chodzić za dużo, i raczej pozwalaj nogom odpoczywać, wtedy weź sobie jakąś poduchę i nóżki wyżej trzymaj od reszty ciała.

gosiu,przepraszam,ze wczoraj nie odp na sms-a,ale brakowalo mi czasu. teraz tez dopiero z nowego mieszkania wrocilismy:( mycie malego, kaszka i spac:(

reklama
Do góry