reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Gosiu, juz klada kafle. sufity zrobione, i generalnie juz 3/4 mieszkania wycekolowane. idą jak burza. tak po za tym mam dla Ciebie prezent i kiedy ja Ci go dam?? moze ktoregos dnia podjedziemy na kawe:) a ja od dzis na diecie jestem. przytylam jakies 5 kg odkad Jan wrocil:) caluje

reklama
Cześć Trójmiastki :-);-):tak:

Wpadłam do Was na chwilę żeby uspokoić Mamę w boju, że nie jestem jakąś nawiedzoną babą z supermarketu:-p tylko dawno nie udzielającą się w tym wątku uczestniczką forum.
Czasami do Was zaglądam (siła przyzwyczajenia i sentymentu:sorry2:) ale od dawna nie piszę, ponieważ moja córa ma już skończone 3 lata i tak jakoś odeszłam już od tematów dzidziusiowych.
Dziś w Tesco rozpoznałam Mamę w boju i jej rodzinkę i co nie jest podobne do mnie- zaczepiłam :rofl2:.
Ritka śliczności, mama kwitnąca, a mąż z Emkiem zniknęli wśród półek, to się nie przyjrzałam:zawstydzona/y:;-)
Mamo- wszystkiego dobrego i pomyślnego rozwiązania!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:tak:;-):-)

Witam wieczorkiem

gosiaczek jeszcze trochę i maleństwo będzie kopać i kopać...ja też się doczekać nie mogłam i cieszę się,że kopie chociaż czasami jestem niewyspana i obolała :-)

anja dobrze,że umówiłaś się do lekarza.Niestety w ramach nfz do specjalistów czeka się długo,a choroba postępuje...

Ja upiekłam już mięsko czytaj wędliny na kanapki :-) i zaraz zmykam do łóżka.Mała dzisiaj była spokojniejsza i mam nadzieję,że w nocy też nie da mi popalić :-)

życzę kolorowych snów

do juterka

cześć e_mama :tak: nasze dzieciaczki nie tylko są w wieku dzidziusiowym :-) wiec jak masz ochotę zaglądaj do nas częściej :tak:

witam wieczorkiem:tak:
wpadam na chwilkę i uciekam, do mego ukochanego, co by się nim nacieszyć:-pno jak uż wspomniała e-mama, byliśmy w Tesco i zrobiliśmy sobie małe zakupy, obowiązkowo kupilismy pieluchy:baffled:
e-mama: co do naszego spotkania...he, he,he nie wyglądasz na nawiedzoną;-)tylko ja myślałam o rybach, i zupełnie się tego nie spodziewałam;-)stąd moja reakcja a, że dziś w ogóle mam opóźniony zapłon, tak więc moja reakcja mogła być zadziwiająca:rofl2:ale dziękuje za komplementy;-)no i jak zwykle mnie rozpoznają po córce:tak:mam nadzieję, że będziesz do nas częsciej zaglądać.
anja: mam nadzieję, że się szybko pozbędziesz tych żylaków.trzymam kciuki:tak:
jolu: bardzo dziękuje za przepis, mam nadzieję, że mi również wyjdzie takie pyszne ciasto:tak::-p

dobra uciekam, bo mnie już plecy bolą:baffled:do jutra Kochane i dobrych snów
3433_metoyou154.gif

U mnie koszmar, właśnie pogotowie zabrało mi męża, wrócił z pracy, źle się czuł, miał dreszcze, dałam Mu fervex bo myślałam że jakaś grypa Go może łapie, wstał poszedł na kibelek po wypiciu tego fervexu i nagle mnie woła że Mu słabo i mam dzwonić po pogotowie wyszłam tylko z łazienki do sypialni naprzeciwko a On został na kibelku, nagle słyszę grzmot, patrzę i leży na podłodze, Jezuuu, uderzył w listwę progową rozciął sobie łuk brwiowy, nabił śliwkę pod okiem, na szczęście oddychał, po minucie odzyskał przytomność, w tym czasie Natalia dzwoniła po pogotowie a ja Go cuciłam........Horror przyjechali po pół godzinie i Go właśnie zabrali.

Gosiaczku, to straszne co piszesz, oby to było tylko osłabienie, nic groźnego... Napisz co mu jest jak będziesz już cokolwiek wiedzieć.

Trzymam kciuki.

Gosiaczku , tak mi przykro, musisz byc silna, jestem pewna ,ze to nic powaznego.
Zamiana cisnienia, stres i np nagly spadek przy zalatwianiu moze powodowac omdlenia:-(wlasnie w toalecie, to dosc powszechne.
Bedzie dobrze, ale maz musi sobie zrobic wszystkie badania np usg przewodu pokarmowego, to bardzo wazne;-)

Trzymaj sie kochana i tlumacz sobie,ze to nic strasznego, OMDLENIA W LAZIENCE ZDARZAJA SIE DOSC CZESTO, SZCEGOLNIE FACETOM:zawstydzona/y:
Wiesz tak naprawse po 35 r.z przechodza juz mala menopauze a teraz stres i radosc,ze zostanie ojcem:tak: i zwyczajnie omdlal. nie stresuj sie wiec i duzo odpoczywaj;-);-);-)
fajnie,ze masz duze coreczki do pomocy:happy:
Mysl pozytywnie bo... fosolka musi sie zdrowo rozwijac!

Sciskam

reklama
Do góry