reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam z rana z troche pochmurnego ale nie padajacego gdanska :)
dzisiaj znowu zostaje sama (maz wyjezdza) a do tego jutro na urodziny do michala kolezanki z klasy ... dobrze ze prezent wzoraj kupilam :)

chcialam sie tylko pochwalic ze mala od kilku dni maltretuje mnie nowym slowem "maniunia" (czyt. mamusia) ... to maltretowanie to w pozytywnym sensie oczywiscie :)

iza nie zalamuj sie ... ja tak mialam z michalem ... bez cyca nie usnal ... a jak sie skonczyl cyc (cale szczescie bezbolesnie) to bez przytulania tez nie szlo ...
tak na powaznie z tym tasiemcem ?

ania ciekawy sposob odreagowania :) dom na tym zyskuj :)

gaddula ponawiam prosbe o wiecej info na temat zabiegi jaki przeszlas :) jakies uwagi i spostrzezenia; moze byc na priv :)

marciaag widze ze tatus sie popisal :) mam nadzieje ze starczy mu energi do porodu z tymi masazami :-D

co do zywienia ... zasady zasadami ale kazda z nasz musi wybrac sposob najbardziej odpowiedni dla siebie, dziecka i sytuacji :)

reklama
Witajcie Babeczki,
Ja wlasnie przywedrowalam z rozmowy kwalifikacyjnej, ale jak zobaczylam te kolejke osob za mna, ktore przyszly w tym samym celu co ja to troszke mina mi zrzedla-nie nastawiam sie ze do mnie oddzwonia, biorac pod uwage taka liczbe osob, choc wydaje mi sie ze calkiem niezle wypadlam- no nic teraz bedziemy czekac, grunt to sie nie nastawiac bo rozczarowanie jest wowczas mniejsze :-) z glodu nie przymieram-tak wiec jak nie ta to inna praca :-) az tak glupia nie jestem, gdzies musza mnie w koncu przyjac :-)

kurcze Dziewczyny z tych emocji nie wiem co ktorej odpisac, wybaczcie:baffled:
pamietam jedynie zeby napisac gadduli-po pierwsze witaj, po drugie jestesmy sasiadkami :-) Ty mieszkasz na Jana z Kolna a ja blisko petli autobusowej na Walowej, niecale 500m od przedszkodla do ktorego chodzi Dominika :-) jeju jaki ten swiat jest maly :-)

Witajcie Kochane:-)
przepraszam że ostatnio mało zaglądam ale zalatana jakaś jestem:baffled:
przyznaje że zbytnio nie czytałam:zawstydzona/y: no kurcze czasu jakoś brak a jak już usiądę to zasypiam przed kompem no i dupa:zawstydzona/y::szok:
imprezka udana Dominika prezentami zasypana:szok: i zadowolona na maksa:tak::-)
może ciachem urodzinowym Was udobrucham:sorry2::-p;-)
dla Wszystkich buziaki i tulaczki:tak:
Miłego Dzionka:-)

Załączniki

• DSC00539.JPG
    DSC00539.JPG
    292,1 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00538.JPG
    DSC00538.JPG
    319,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC00590.JPG
    DSC00590.JPG
    259 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00559.JPG
    DSC00559.JPG
    237,4 KB · Wyświetleń: 36
Jola super że Dominiczka zadowolona mniam mniam super ciacha :-D
kasia_z trzymamy kciuki za szybki i lekki poród, chyba gdziesz nie doczytałam albo nie pisałaś:zawstydzona/y: gdzie zamierzasz rodzić?
idzia gratuluję postępów córeczki, rok szkolny sie zaczął i imprezki klasowe już są :-D
andzia ja nie lubie takich "spędów" rekrutacyjnych bo jak jest tyle ludzi to oni nie maja co robić i jeszcze sami nie wiedzą kogo chcą:baffled: nie mówiąc już o czasie wolnym wszystkich kandydatów...
iza pewnie że możemy robić wprowadzanie jedzonka razem :tak:
marcia masz super ten czas :tak:
u nas zaczęły się gorączki i ząbkowanie na maxa... i po 10kup dziennie:baffled:

Witajcie kochane babeczki

Kasia z no właśnie, gdzie masz zamiar rodzić??

Jolcia, ale mi smaka narobiłaś tymi ciachami, mmmmm.

Minka, to masz wesoło z ząbkowaniem, pamiętam jeszcze te czasy.

Spałam dziś do 10, wyłączyłam wszystkie telefony i udawałam że mnie nie ma, a co, hi hi. Czuję się dobrze, noc minęła czyściutko, teraz też jest ok.

Idę się wykąpać, i śmigam po córę do szkoły i na zakupy pojedziemy bo musi mi pomóc nosić siaty.

Jeden dzień nic nie robiłam w domu a taki bałagan się zrobił że szok.

Buziaki dla wszystkich

jkrzymka smacznie te ciasta wygladaja :) suer ze impreza udana a najwazniejsze ze solenizantka zadowolona :)
minka to prawda z tymi imprezami ... dobrzeze u nas klasa mala bo bym chyba zwariowala :) my zreszta tez juz niedlugo musimy zaczac przygotowania do urodzin ...
gosiaczek dobrze zrobias ... jak masz mozliwosc to odpoczywaj i wykorzystuj wszystkich na okolo .... :)
kasia fajni tesciowie ... taki prezent :)

Idzia - u mnie Domino wisiał na cycu ledwo jęknął, a Pati ładnie umie zasypiać sama, tylko jak jest mocno przemęczona to daję cycuszka żeby wyciszyć i ułatwić zaśnięcie.
A z tasiemcem to przenośnia :-D miałam na myśli Patisonka :-) że ze mnie wysysa kg.

Minka - ząbki? już? jak szybko... biedny maluszek. A mocno ją boli?

Jola - ja tam sie czuję udobruchana, aż ślinotok dostałam :-D:-D:-D.

A też Wam ciacho zapodam... na razie wirtualnie, ale jak któraś ma ochotę w realu to zapraszam :) Póki jest hihi.

reklama
witajcie, w ten piekny dzionek:-D
my dziś spaliśmy do 9:szok::szok::szok::tak:normalnie, aż nie wiedziałam co ze sobą zrobić jak wstałam, i jak nigdy obudził nas tatuś , który z pracy wrócił:happy:teraz ze spaceru wróciliśmy, tata z synkiem śpią, a ja idę wlczyć, ze swoimi obowiązkami, bo mi się tyyyyyyyyyyyyle brudnego prania nazbierało:baffled:

kasiu:fajnie, że w swissmedzie będziesz rodzić:tak:kurczę, my kasę "władowaliśmy" w remont łazienki, więc nawet sobie nie pomyśle o takiej możliwości:-(ale napewno będę rodzić do wody:tak::-D

andzia: napewno cię gdzieś przyjmą:rofl2:najlepiej to się nie stresować, i podchodzić do tego spokojnie:tak:

jolu: proszę o przepis na ciasto marchwiowe i przedewszystkim na ta polewe:-pod niedawna stałam się miłośniczką ciasta marchwiowego:-D

całą resztę mocno ściskam i pozdrawiam-miałam coś jeszcze napisać, ale zupełnie zapomniałam.idę dom ogarnąć:tak:

Do góry