reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

zjazd rodziny i przyjaciol byl fenomenalny, pogoda dopisalo, bylo zarcie i wino i tance. tj ja tanczylam solowke z dziecmi:laugh2:
Nadia siedzila przy ognichu do 23, bo nie chciala spac:rofl2:
dziasiaj jaka pogode mamy kazdy widzi, ja troche po imprezie wiec wczoraajsza hehe a Nadia smeci i jeczy i strzela focha:no: ja mam ochote isc juz w kimke:nerd:

Gosiu, lez i odpoczywaj, musi byc dobrze!!!!:tak:

reklama
Martko wykryto u Ciebie mięśniaka w ciąży??

Zastanawiam się nad zmianą lekarza, byłam już u 2 wcześniej u Wydry i w przychodni u mnie raptem 2 tyg temu, czy to możliwe żeby ten mięśniak mi urósł do takich rozmiarów 5x6 cm przez 2 tyg??Ostatnio byłam 22 sierpnia, wcześniej 12 sierpnia.Nikt nic nie widział.

Gosiu, jak bedziesz do jutra krwawic, jedz na Kliniczna, oni sie ta specjalizuja w takich roznych przypadkach, moze niech Cie ogladnie inny lekarz;-)
3mam kciuki za ciebie i fasolke:tak:

biedna Martynia, dobrze ,ze bylas u rodzicow. Nie zostajesz sama w Brzeznie kiedy Stasie ne ma?

O ludzie ale Nadis smeci ,normalnie uszy pekaja:baffled::crazy:, mam nadzije ,ze jutro zeba na gorze zobacze:sorry2:

Martko wykryto u Ciebie mięśniaka w ciąży??

Zastanawiam się nad zmianą lekarza, byłam już u 2 wcześniej u Wydry i w przychodni u mnie raptem 2 tyg temu, czy to możliwe żeby ten mięśniak mi urósł do takich rozmiarów 5x6 cm przez 2 tyg??Ostatnio byłam 22 sierpnia, wcześniej 12 sierpnia.Nikt nic nie widział.

mozliwe, mozliwe:-( dziadostwo tak wlasnie szybko moze rosnac. przejdz sie Zabka jutro na Kliniczna, poniedzialek to bedzie full lekarzy, cos zaradza, moze Cie polozna na kilka dni...ahhh bidulka jestes:-:)-:)-(

Anja78, ale ten dzisiejszy dr. Klimaszewski mówił mi że teraz nawet 10 dni mogę jeszcze krwawić, i mam się tym nie przejmować, bo ten mięśniak coś mi tam naruszył i tyle może trwać krwawienie.

Gosiu. jutro pojedz na kliniczną..skontaktuj sie z wydra. to naprawde dobry lekarz-choc widze,ze w niego nie wierzysz. musisz wlaczyc o to by przyjeli CIe do szpitala. mysle,ze powinnac polezec tam troche zeby zobaczyli czy wszystko dobrze. po za tym bede miala blizej i Cie odwiedze hihihih

trzymaj sie dzielnie

caluje

Anja78, ale ten dzisiejszy dr. Klimaszewski mówił mi że teraz nawet 10 dni mogę jeszcze krwawić, i mam się tym nie przejmować, bo ten mięśniak coś mi tam naruszył i tyle może trwać krwawienie.

ja bym pojechala jednak na twoim miejscu, nic nie tracisz powiedz ,ze krawisz i do szpitala cie przyjma, zbadaja jeszcze raz:zawstydzona/y:w domu sie z takim czyms nie lezy. teraz twoje zdrowie idzieciatkonajwazniejsze, najwyzej wrocisz i uslyszyl 2 razy to sami i bedziesz spokojnijsza, a druga diagnoza innego lekarza jest wazna;-)
jezeli chodzi o ratowanie ciazy to wojewodzki nie jest szpitalem z odpowiednia kadra czy sprzetem '- Kliniczna:tak::tak:

Gosiaczku mam nadzieję że krwawienie szybciutko ustanie i wszystko będzie ok, trzymam kciuki:-)

Wildwind to pierwsze zdjęcie jest najlepsze:-D Synuś chyba był wściekły, że tak wolno jedzonko dajesz:-)

Dziuba jak tam Martynka???? Wirus polazł juz sobie??

Ja właśnie wróciłam z takiego malutkiego przyjęcia urodzinowego mojego siostrzeńca (większe będzie jak przyjedzie jego chrzestna). Dawidek skończył dzisiaj roczek:biggrin2: Zaczyna teraz chodzic i wiadomo jak to jest w tym okresie wyrżnął buzią w drzwi tak, że aż ma fifę pod okiem:-:)-( Ale najgorsze jest to, że jak zaczął płakac to tak mocno się zaniósł:szok: trwało to chyba z minutę:szok: Boże on już siny był:no::no::no: Na szczęście skończyło się dobrze, uffffff. Dawidek tak się tym zmęczył, że od razu zasnął.
Coś strasznego:no: nikomu tego nie życzę:no:

reklama
Do góry