reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

zjazd rodziny i przyjaciol byl fenomenalny, pogoda dopisalo, bylo zarcie i wino i tance. tj ja tanczylam solowke z dziecmi:laugh2:
Nadia siedzila przy ognichu do 23, bo nie chciala spac:rofl2:
dziasiaj jaka pogode mamy kazdy widzi, ja troche po imprezie wiec wczoraajsza hehe a Nadia smeci i jeczy i strzela focha:no: ja mam ochote isc juz w kimke:nerd:

Gosiu, lez i odpoczywaj, musi byc dobrze!!!!:tak:

reklama
Martko wykryto u Ciebie mięśniaka w ciąży??

Zastanawiam się nad zmianą lekarza, byłam już u 2 wcześniej u Wydry i w przychodni u mnie raptem 2 tyg temu, czy to możliwe żeby ten mięśniak mi urósł do takich rozmiarów 5x6 cm przez 2 tyg??Ostatnio byłam 22 sierpnia, wcześniej 12 sierpnia.Nikt nic nie widział.

Gosiu, jak bedziesz do jutra krwawic, jedz na Kliniczna, oni sie ta specjalizuja w takich roznych przypadkach, moze niech Cie ogladnie inny lekarz;-)
3mam kciuki za ciebie i fasolke:tak:

biedna Martynia, dobrze ,ze bylas u rodzicow. Nie zostajesz sama w Brzeznie kiedy Stasie ne ma?

O ludzie ale Nadis smeci ,normalnie uszy pekaja:baffled::crazy:, mam nadzije ,ze jutro zeba na gorze zobacze:sorry2:

Martko wykryto u Ciebie mięśniaka w ciąży??

Zastanawiam się nad zmianą lekarza, byłam już u 2 wcześniej u Wydry i w przychodni u mnie raptem 2 tyg temu, czy to możliwe żeby ten mięśniak mi urósł do takich rozmiarów 5x6 cm przez 2 tyg??Ostatnio byłam 22 sierpnia, wcześniej 12 sierpnia.Nikt nic nie widział.

mozliwe, mozliwe:-( dziadostwo tak wlasnie szybko moze rosnac. przejdz sie Zabka jutro na Kliniczna, poniedzialek to bedzie full lekarzy, cos zaradza, moze Cie polozna na kilka dni...ahhh bidulka jestes:-:)-:)-(

Anja78, ale ten dzisiejszy dr. Klimaszewski mówił mi że teraz nawet 10 dni mogę jeszcze krwawić, i mam się tym nie przejmować, bo ten mięśniak coś mi tam naruszył i tyle może trwać krwawienie.

Gosiu. jutro pojedz na kliniczną..skontaktuj sie z wydra. to naprawde dobry lekarz-choc widze,ze w niego nie wierzysz. musisz wlaczyc o to by przyjeli CIe do szpitala. mysle,ze powinnac polezec tam troche zeby zobaczyli czy wszystko dobrze. po za tym bede miala blizej i Cie odwiedze hihihih

trzymaj sie dzielnie

caluje

Anja78, ale ten dzisiejszy dr. Klimaszewski mówił mi że teraz nawet 10 dni mogę jeszcze krwawić, i mam się tym nie przejmować, bo ten mięśniak coś mi tam naruszył i tyle może trwać krwawienie.

ja bym pojechala jednak na twoim miejscu, nic nie tracisz powiedz ,ze krawisz i do szpitala cie przyjma, zbadaja jeszcze raz:zawstydzona/y:w domu sie z takim czyms nie lezy. teraz twoje zdrowie idzieciatkonajwazniejsze, najwyzej wrocisz i uslyszyl 2 razy to sami i bedziesz spokojnijsza, a druga diagnoza innego lekarza jest wazna;-)
jezeli chodzi o ratowanie ciazy to wojewodzki nie jest szpitalem z odpowiednia kadra czy sprzetem '- Kliniczna:tak::tak:

Gosiaczku mam nadzieję że krwawienie szybciutko ustanie i wszystko będzie ok, trzymam kciuki:-)

Wildwind to pierwsze zdjęcie jest najlepsze:-D Synuś chyba był wściekły, że tak wolno jedzonko dajesz:-)

Dziuba jak tam Martynka???? Wirus polazł juz sobie??

Ja właśnie wróciłam z takiego malutkiego przyjęcia urodzinowego mojego siostrzeńca (większe będzie jak przyjedzie jego chrzestna). Dawidek skończył dzisiaj roczek:biggrin2: Zaczyna teraz chodzic i wiadomo jak to jest w tym okresie wyrżnął buzią w drzwi tak, że aż ma fifę pod okiem:-:)-( Ale najgorsze jest to, że jak zaczął płakac to tak mocno się zaniósł:szok: trwało to chyba z minutę:szok: Boże on już siny był:no::no::no: Na szczęście skończyło się dobrze, uffffff. Dawidek tak się tym zmęczył, że od razu zasnął.
Coś strasznego:no: nikomu tego nie życzę:no:

reklama
Do góry