reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam się i ja:-):-):-)

Mamo w boju może poproś męża coby jakiś poradnik napisał "jak dogadzac swojej żonie":-D Ja bym mojemu podsunęła:-p;-)
Jedziemy z Marcelem:tak: Po pierwsze nie miałabym z kim go zostawic a po drugie myślę, że nie umiałabym sie wyluzowac bo za bardzo bym tęskniła. Ja jak na kilka godzin go u mamy zostawiam to łezka mi się w oku kręci a co dopiero na tydzień:szok::szok:
Mamy zamiar jechac na początku października:tak::-D

Dziuba jak Ci zazdroszczę, że mieszkasz tak blisko morza:tak: Mi jest strasznie tęskno do spacerków po deptaku:-:)-(

Ja właśnie wróciałam z zakupów. Strasznie męczące takie łażenie po sklepach:-p:rofl2: Ale jestem zadowolona:-) Portfel mojego mężą juz mniej:-p;-)
Marcel właśnie dorwał się do sterty prania oczekującego na prasowanie i poroznosił po całym salonie:szok::szok: Ciekawe kto to pozbiera:confused::sorry2:

reklama
Witam się niedzielnie :)
Muszę dzisiaj spakować Dominiśkę, bo jutro pierwszy dzień przedszkola. Chyba nawet się cieszy :)

Sylwia.m dopiero dzisiaj zobaczyłam, że masz już synka :) Troszkę życzenia dziewczyn o fasolce mnie zmyliły :zawstydzona/y: W takim razie jakbyście chcieli to życzę powortu w czwórkę ;))

JKrzymka moja córka całą ciążę była Dominikiem i jak urodziła się dziewczynka to przeżyliśmy szok. Dlatego dodaliśmy tylko "a" :))))

witajcie Kobietki:tak:

gaddula: witam w naszym trójmiejskim gronie:tak:i życzę powodzenia w przygotowaniach przedszkolnych;-)
sylwia: oj tam...ja też myślałam, ze nie dam rady dzieci zostawić, ze tesknić będę, ale wyjechaliśmy na 5 dni-pierwszy dzien było dziwnie, a potem się przyzwyczailiśmy:rofl2:i było całkiem fajnie-a potem wróciliśmy, a dzieci nas przywitały nas tak jakbyśmy byli po za domem 3h:szok::-Da my się tak martwiliśmy:tak:potem już z górki było, i już nie mieliśmy problemu z zostawieniem dzieci:happy::rofl2:

no,ja dziś jakoś się miewam i nie mam aż takiego bólu, ale to pewnie do południa, a potem znów się zacznie-jak wczoraj:dry:mężuś w pracy, więc trzeba się w garść wziąść....a nic mi się nie chce:no:zaraz pójdę moje bestyjki położyć, może spokój będzie, potem obiadek i dzień jakoś "zleci":sorry2:

a teraz pytanie do reszty: gdzie Was moje Drogie "wywiało"?????:confused::confused::confused::confused:

Witam :-)

ja tylko na chwilkę bo padam:baffled:
kruciutko dyska była zajefajna:tak: wróciliśmy przed 5:tak::-)
zdżemłam się tylko 1,5godzinki dlatego padam na twarz:baffled: zaglądnę i poczytam chyba dopiero wieczorkiem:tak:
Miłego dzionka:-)

hej laseczki,

gaddula, witaj!! gdzie mieszkacie w Gdańsku? hmm, wyprawa do przedszkola to poważny krok, oby jutro po rozpoczęciu dalej się Dominiczce podobało!! w końcu pozna wiele rówieśników, będzie sie miala z kim bawić, będzie dobrze!! ja z moim też jestem prawie 5lat razem i też w lipcu w tym roku braliśmy ślub :laugh2: a więc zaległe wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia - jak by nie patrzeć! :laugh2:

Cristiana, rzeczywiście, namów mężula na ten poradnik, może mój też by poczytał zamiast siedzieć godzinami przed TVN Turbo!! :laugh2::laugh2::laugh2:

a gdzie reszta? co z Izą?? Martką? Anetą?

Sylwia, ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu... pewnie już rozpoczynacie wielkie przygotowania...!!

my dziś na zakupy idziemy, zamiar: rurki i kozaki na jesień... bo ja uwielbiam kozaki, mam tylko jedną parę półbutów wiosenno-jesiennych, zdecydowanie wolę w kozakach chodzić i lepiej się czuję, dlatego do kompletu jeszcze rurki kupię :laugh2:
a w ogóle to ostatnio pewnego pięknego dnia poszlam do fryzjera... i zmieniłam fryzurę :laugh2: wieczorem Wam się pochwalę nowym wyglądem!!
przyjemnej niedzieli, ściskam Was mocno!!

Gaddula - witaj :-) Powodzenia z przedszkolem, z ciekawości, gdzie będzie Dominika chodziła?

Ja siedzę i się drapię, paskudna rzecz ta cholestaza, ale już ostatnie tygodnie i będzie spokój po urodzeniu. Dziś wracają moje chłopaki. Piotruś się coś rozchorował u dziadków, gorączkę ma, ale poza tym nic, więc pewnie jakaś wirusówka. Po paracetamolu w każdym razie udaje zdrowego.Za mamą wcale nie tęskni, kontrolnie pytał gdzie mama, jak tata mówił że w domu, to tylko stwierdzał "aha" i już temat mamy znikał. :rofl2:

Dziuba, gratki nowej fryzury :-)

JKrzymka - super że impreza udana :happy:

hej Wam kochane, jestem jestem, dziś jak na razie lenimy się w domciu i powoli kończymy szykowania do rozpoczęcia roku szkolnego.

Wczoraj za to był mega ciekawy dzionek, pojechaliśmy z rana do Solca Kujawskiego do Jura parku pooglądać dinozaury, było super, polecam.200km. w jedną stronę jechaliśmy ok 2,5 godz. jakoś przeżyłam, ale wiem że do Warszawy raczej nie pojadę, za bardzo męczące jak dla mnie, takie podróżowanie, a tam to jeszcze autokarem z samymi facetami, pewnie będą palić i pić, i nie będzie się przecież zatrzymywać na każde moje siusiu, a ja co godzinkę muszę.

Dziuba- super że Wam się tak fajnie układa, aby tak dalej.

Gaddula- powodzenia dla Ciebie i nowego przedszkolaczka, pamiętam jak moje szły do przedszkola, wielkie przeżycie.

Sylwia, zazdroszczę Wam tego wyjazdu bardzo, myśmy nie byli już na urlopie 14 lat, i pewnie nieprędko pojedziemy, ach.

Buziaki dla Was i miłej niedzielki.

gosiu: to fajnie, że zrobiliście sobie taką wycieczkę:tak:rzeczywiscie, jak czę sto musisz korzystać z wc, to wyjazd do W-wy autobusem jest dość utrudniony.
jolu: to idz odespać, bo rzeczywiście nie pospałaś sobie dzisiaj:tak::tak:
dziuba:to chwal się swoją nową fryzurką, a nie tak się chowasz;-)a co do poradnika....to watpie zeby mój kochany poszedł a to;-):-)
a ja mam dziś urozmaicenie dnia, i mam napady zimna i ciepła:baffled::baffled:normalnie porażka, zeby sie tak źle czuć:dry::baffled:

nie wbylo mnie przepraszam, ale to dlatego iz ostatni weekend w trójeczke dziś wracają chłopcy z wakacji ;-) nie moge się już doczekać :-D
witam sie z nową Trójmiastką :-)
Jolu super że imprezka sie udała :tak: kto jest z dziecmi kiedy wy pomykacie na parkiecie?
dziuba fajnie że choć od mam możesz do nas pisac i koniecznie pokaż nową fryzurkę!

reklama
witam z rana ... jesczze zimno ale slonecznie mam nadzieje ze sie ociepli
dzisiaj mamy rozpoczecie roku kolo 17 ... to juz druga klasa :) jak ten czas szybko leci ...

sylwia super wyjazd sie szykuje ...
a z tym chrapaniem to mam ten sam patent z lokciem :) dobrze ze za czesto nie musze go uzywac :)
minka to ile lat jeszcze te nasze chlopaczki beda sie do nas rodzicow kleic ??? :) chociaz jak przestana to bedziemy za tym tesknic ... a jak zaczna sie tulic do innych dziewczyn to bedziemy zazdrosne ;-)
dziuba super ze wam sie uklada na nowym mieszkanku :) wspolczuje wyjazdow meza ... znam ten bol ..
mama w boju mam nadzieje ze bole zelzaly ... i udalo ci sie wyspac ... nadrobic zaleglosci w odpoczywaniu :)
kazia_z i jak z malym ? mam nadzieje ze to nic powaznego ... no i pochwal sie co robilas sama przez caly weekend :)
gaddula witamy :) napisz jak pierwsze wrazenia z przedszkola ... w jakiej dzielnicy gdanska mieszkasz ?
jkrzymka widze ze niezle zaszalals ... gdzie na disco byliscie ?

Do góry