reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam o poranku.

o naszej nocy nawet nie napisze, bo była strszna:wściekła/y:w ogóle się nie wyspałam:crazy:
teraz na mojego mężulka czekam, i pewnie jak przyjdzie pójdę spać:sorry2:jak dobrze, że on dopiero w ndz na dzień idzie,trochę odsapnę:tak:

pogoda dziś jest tragiczna:sorry2:nic mi się nie chce....a tyle mam roboty:baffled:zaraz sobie kawę "walnę" i może jakoś się obudzę.

a jak Wy po nocy??
kasiu: fajnie, że chłopaki się zabierają do dziadków, to sobie wypoczniesz:tak:

o słonko wychodzi....mam nadzieję, że tak już zostanie:tak::-D

reklama
u nas noc też wyjątkowo była niespokojna ale obyło sie bez pobudki i karmienia ;-)

kolejny ślub będzie na trójmiastach marcia gratuluje decyzji hmm kiedy u nas będzie:confused:
całe szczeście że u Zuzi nic poważniejszego nie wykryli :-) te bakteria prawie każdy ma :rofl2:
mama w boju podziwiam Cię choc sama w domy mam 3 dzieci ale mam o wielę lżej bo moi już duzi a Julka to taka dokładka :tak:
gosiaczku pogłasz od cioteczki brzusio hihi liczymy na juniorka ale jak bedzie babeczka też super będzie :-D
idzia 8lat to chyba ten wiek na klejenie hihi choć jak patrze na 13latka naszego to też na kolanach u tatuśka siada hihi
iza, andzia miłego spotkanka :-)

Hallo Wewczynki:-)
pogoda szkoda gadać :baffled:

Mamo w boju oj współczuję bidulko fajnie że meżulek troszku popilnuje to odeśpisz:tak:
co do nocy nawet nawet:happy: tylko raz cycował:tak: no ale pobódka o 6...... a że mam @ która mnie tak cholernie osłabiła że jak Korduś zaliczył dżemkę to ja razem z nim:szok: zawsze to godzinka no nie;-)

Kasia zazdroszczę laby ;-):-D

Miłego Dzionka:-)

Hej Hej:-):-):-)

Mamo w boju ach te dzieciaczki:sorry2::sorry2: Potrafią dac w kośc:baffled: Ale wystraczy że się potem przytulą i cała złośc idzie sobie hen, deleko:-)

Majus dobrze, że choróbsko sobie poszło won:-)

Od nas dziisaj goście sobie pojechali, uffffff. Bardzo lubię mojego szwagra i jego dziewczynę, lubie jak do nas przyjeżdżają ale najbardziej lubię jak wyjeżdżają:-p;-) Wreszcie spokój i robię sobie co chcę:-) A przede wszystkim Marcel mógł wrócic do swojego pokoju:-)

majus26 życzę zdrówka :)

sylwia Marcel cieszy się z powrotu do swojego pokoju??

mamowboju odespałaś troszkę ciężką noc??

Ja dzisiaj czuję się tragicznie.Głowa boli mnie calutki dzień.Dobrze,że rano zrobiłam zakupy,bo popołudniu już bym nigdzie nie wyszła.To pewnie przez tą pogodę.W nocy i rano lało,a później raz słońce raz deszcz :(.Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej.

Ciekawe jak tam izabelinda po rocznicy ślubu :D

sylwia Marcel cieszy się z powrotu do swojego pokoju??

Cieszy się:-) Teraz śpi jak zabity:-) I już nikt mu nie przeszkadza, a przede wszytskim chrapanie taty:szok:

A tak apropos rocznicy ślubu:-) W październiku u nas będzie druga i z tej okazji wczoraj postanowiliśmy, że pojedziemy na IBIZĘ:tak::tak: ale jestem happy, happy:-D:laugh2::-D:laugh2: Mieliśmy sobie odpuścic w tym roku taka wycieczkę ale stwierdziliśmy, że raz się żyje:-D:laugh2: Zresztą po ostatnich smutkach należy nam się troszkę radosnych chwil. No i nie moge sie juz doczekac:-D:laugh2:

sylwia wszędzie dobrze,ale we własnym pokoju najlepiej :D
a Tobie chrapanie nie przeszkadza?Mój narzeczony chrapie,mówi przez sen ostatnio ma też nawyk,że przez sen głaszcze brzuszek :D Ja uwielbiam ciszę i te chrapanie jest najgorsze.Jak gdzieś wyjezdzam i wiem,że będę spała w pokoju z chrapaczem to zabieram stopery do uszu,bo inaczej noc z głowy :D

Gratuluję wyjazdu odpoczniecie sobie zrelaksujecie się i uczcicie 2 rocznicę śłubu :D Tylko pozazdrościć :D

reklama
Do góry