reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam popoludniem:-)Karol spi to mam chwilke dla siebie.
Mamo w boju jestem tu nowa i sie nie znamy ale sle najlepsze zyczenia dla synka:-):-).

Ostatnia edycja:
reklama
majus widze po opisie siebie... masz smutna minkę, nie smuć sie przyjdą na pewno lepsze dni... ja tego jestem przykładem ;-)

Najlepszego dla Emanuela! :-):-):-)

Anja - ząbkowe gratulacje :-):-):-)

Martka, to ci Michaśka strzeliła niespodziankę! :szok::-D

Czesc dziewuszki
Ja tez nie mam dostepu do zamknietego watku :-(
Dzisiaj jestem jakas taka przymulona, zresztą ostatnio jakos w ogole mi sie nic nie chce, czasem mam dosyc tej ciązy, bo mi juz ciezko, a tu jeszcze 2 m-ce. Zobaczymy co to bedzie od 1.09 jak pojdziemy na swoje mieszkanko, he he...tyle rzeczy do kupienia i w ogole, ehhh.

Mamo w boju dla Emanuelka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
Anja buziak dla córci z okazji pierwszego ząbka :-)

walka kibelek kontra Marta po 4 rundzie wygrała Marta:tak::-D....w koncu:)..odetkany:)

Aniu
brak nam ciebie, ale naciesz sie małzem i uwijcie sobie śliczne gniazdko...my poczekamy,:tak::-)

Dziewczyny..bez smutnych minek...usmiechać sie, swiat jest piekny :)))))

a ja znalazlam jednak świeże foty michaliny...wkleje je jeszcze tutaj, bo do tamtego wątku to jakos mało nas ma dostep jeszcze hehehee

palmy w Pucku hehehe

14_08_palmy_nad_baltykiem.jpg

trochę szaleństw (w ulubionej dziedzinie naszej córki..skakanie ...hehe)

14_08_hop_hop.jpg

14_08_hop_hop.jpg

nie ma to jak pływanie (w końcu to wodnik)
14_08_kapiel_w_zatoce_czy_ona.jpg

no i na koniec ulubione sporty ekstremalne hehehehe

14_08_sporty_ekstremalne_szalona.jpg

reklama
Hej babeczki

mamo w boju zdróweczka i szczęścia dla Emka w dniu urodzinek .

Martka śliczna ta Twoja Michaśka i niezłe pomysły ma- dobre z tym papierem w kibelku.

Kurde, mam 18 cm więcej w pasie i 1 kg więcej, a to dopiero początek 7 tyg.

Zmykam robić obiad, dzisiaj wzięło mnie na barszcz biały, z białą kiełbasą i jajkiem, taki chrzanowy, i trochę kwaśny, mniam.
W ogóle ostatnio tylko kwaśne i słone bym jadła a po słodkim to mnie mdli, ach.

Do góry