reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Ja jem dosc duzo słodkiego, a ma byc chłopiec, wiec nie zawsze sie to sprawdza, he he :-D Chyba ze nasz Rafałek okaże się dziewczynką... :-D??? Hmm bedzie problem z imieniem :-D

Martka fotki i filmik suuuuuper :tak::tak::tak:

Gosiaczku no ładnie;-) może duuuża będziesz? a napewno jedno dzidzi w brzuszku?:sorry2::-D
ja z Kordiankiem prawie odrazu miałam brzuch ja w 5 miesiącu ale to przez tabletki podtrzymujące, byłam bardziej nadmuchana chociaz zamiast przytyć to na początku 3-4kg schudłam:baffled:

Jolu - a przez tabletki tak schudłaś czy nudności tak mocno Ci dokuczały?

Pat poszła już spać na noc, tak padnięta że ledwo do cycka się przyssała a już spała. I niczym nowym mnie dzisiaj nie zaskoczyła. Chociaż były stare umiejętności ale w nowym wydaniu, jednak to się nie liczy hihi.
Czekam więc aż mi klopa zapcha papierem :) (Martka, podziwiam za oddanie sprawie).

A ja sie powoli zaczynam czuc jak słonica. Przytyłam prawie 17kg, mam nadzieje ze teraz juz ta waga w miejscu stanie albo nawet spadnie. Pare osob juz mi powiedziało ze jestem gruba, ale ja sie czuje w sumie taka bardziej spuchnieta, ogolnie jak patrze w lustro wcale nie wygladam az taka wielka, ale waga mnie przeraża... Chyba czas ją wyrzucic :-) hehe Mam nadzieje ze po porodzie szybko to zgubie :-)
Odebralismy dzisiaj klucze od mieszkanka. Od 1 wrzesnia sie wprowadzamy tam. Bedziemy musieli wykabinowac tylko jakiegos neta szybko, bo nie bede miała jak na forum wejsc... ehhh
Chyba wezmiemy sobie tego iPlusa bezprzewodowego, abonament 60zł za dość szybkie łącze i dostęp wszędzie gdzie zasięg Plusa łapie :-)

Izabelindo przez tabletki bo po nich kiepsko sie czułam, mdliło mnie , byłam nadmuchana dosłownie:baffled: miałam brac je chyba do 16-17tyg ale po konsultacji z lekarzem odstawiłam po12tyg . z dnia na dzień czułam się lepiej:tak:
co do nowych umiejętności to wszystko sie liczy :tak: coś taka sórowa :-D

Martynko ja przy każdej cięzy przytyłam 20kg:tak::sorry2:
Gratuluję mieszkanka:tak:
co do przeprowadzki to polecam swojego mężulka który własnie tym się zajmóje Transport- Przeprowadzki;-):-)

Hej , Izabelinda mam nadzieję że masz rację co do tej płci, według planu ma być synuś.

Mój dzisiejszy obiadek barszczyk biały z białą kiełbaską i jajkiem taki chrzanowy z czosnkiem i ziemniaczkami z boczkiem i cebulką na osobnym talerzyku smakował wyśmienicie ale tylko mi, reszta rodzinki podziękowała....... jacyś dziwni są, dla mnie wcale nie był za kwaśny, hi hi.

Idę się zaraz położyć bo coś mi niedobrze, bleee.

reklama
I dzień dobry :) gdzie Was cioteczki wywiało?
Moje słońce jak zwykle śpi, a drugie, starsze znowu w nocy komary pocięły. Chyba ma chłopak słodką krewkę.
A za mężem drugi zdany egzamin.

Do góry