reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć Kobitki, witam się z Wami i żegnam zarazem, muszę poprasować ciuszki Martysi i... pakujemy się! dziś przeprowadzka, nie wiem ile mnie z Wami nie będzie, pewnie dopóki nie załatwimy sobie w Brzeźnie netu... mam nadzieję że to szybko nastąpi bo znowuż nie będę wiedziala co sie u Was dzieje!! buziaczki Kochane dla wszystkich mam dzieci i mężów (w policzek, żeby nie było!!) :-D:-D

sto lat Emanuelku!!

reklama
witajcie dziewczyny;-)
wczoraj już nie zaglądałam, bo byłam tak padnięta, że już nic mi się nie chciało:no:poszłam spać o 21 i nawet nie wiem kiedy zasnęłam:szok:obudziłam się dopiero o 7.30.

wszystkim bardzo dziękujemy, za zyczonka:tak::-DEmek taki wycałowany był przez wszystkich, że z tego wszystkiego strasznie marudził;-)
my wczoraj o 17 poszliśmy na spacer do parku, pochodzilśmy potem na plac zabaw i złapał nas deszcz, a Emuś nabił sobie wieeeelkiego guza,o kant piaskownicy:angry:więc na czole ma wielką śliwe:baffled:popłakał 5 min i już chciał zeskakiwać z piaskownicy:sorry2:
teraz czeka mnie wyszykowanie urodzinek, ale to po powrocie...a tak mi się nie chce, ech. w ogóle nic mi się nie chce:no:a dziś muszę się spakować, i przyszykować teściowej dom, co by się nie zgubiła:-Dwięc bedę iała dziś urwanie głowy, a jutro juz o 10 pociąg-dobrze, że nie o 6.najgorsze jest to, ze ja jeszcze nie mam butów i jakiegoś pomysłu na poprawiny:baffled:najchętniej poszłabym w jeansach i czarnej bluzce-takiej imprezowej ....ale wydaje mi się, że nie wypada, no i mam problem...iałam tyle czasu, a ja zupełnie zapomniałam o poprawinach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

tak ostatnio patrze, na swój brzuch i stwierdzam, ze jest brdzo mały, jak na ten etap ciązy, jeszcze ludzie mi mówią, ze wygląda jak w 5 miesiący...gin mówi, że wszystko jest ok.dzidzia rośnie, tylko gdzie ona się schowała??może dlatego, ze biodra szerokie mam to tego nie widać:confused:sama juz nie wiem...:sorry2:

gosiaczek: ale mi narobiłaś smaku, tym białym barszczem...mniam, nniam:tak:

martka: świetne zdjęcia i filmik, Michalina bardzo szybko rośnie, juz się z niej duuuża panna robi-i już wie jak skutecznie kibelek zatkać:rofl2:

coś zjadłabym dobrego...ale nie mam pojęcia co:baffled:a tak mi się czegoś chce...

miłego dnia kobietki:laugh2:

Hej Dziubuś! Będem tęśknić... buuuu :-:)-:)-(.

Ale mam nadzieję, że przeprowadzka pójdzie łatwo, szybko, zje mało nerwów i jak najszybciej uda Ci się załatwić necik i do nas wrócić by zdać relację jak to jest być na swoim. I jak Martynka na to wszystko zareagowała.

Cris - no pokaż brzusiooo :) mamy teraz wątek na golaski to dawaj hihih. Oblukamy czy taki malusi.
A ten Twój rozbójnik Emek to też taka bomba energetyczna jak Ritka?

iza gratulacje dla mezusia :) jeszcze 1 mu został egzamin ;-)moja córcia tez jeszcze spi... mnie tez okrutnie gryza komary brrr
cris miłej zabawy, wracaj do nas szybko :-)
dziuba a Ty już spakowana?

minka - jeszcze nie, pouklaDANE CIUCHY mam na razie na kupki i to wszystko...

Iza, ide za Toba, teraz staje sie bardziej trójmiejska mama niz styczniowa, na styczniówkach zadyma za zadyma, juz mi sie nie chce doczytywać tych ciagłych kłotni

sjkm uohhhkkkkkkkkkkk
sorry, moja corka sie udziela

Cześć kobitki:-)

Dziuba sprawnej przeprowadzki :tak: i szybkiego podłączenia do Nas bo tęsknić bedziemy :tak:

Mamo w boju to sie chyba wyspałas :-D
bidny Emuś :-( bedzie miał teraz przez pare dni tęcze kolorów na czole:sorry2: Kordek jak miał etap stukania głową o szczebelki to wiecznie gózowaty mył:baffled:
udanej zabawy:tak: co do brzuszka mój tez mały mi się wydawał dopiero jak fotki swoje widziałam że chyba sie myliłam :-D

witam!
Martynaka
podobno najwięcje sie tyje pod koniec ciąży....ja do 7 przytyłam 5 kilo...a w dzień porodu miałam 9 kilo do przodu, wiec ostatnie 2 mc 4 kilo:szok:
Gratuluje mieszkanka:)

Gosiaczek
życzę wam przedewszystkiem zdrowego dziecka....a w drugiej kolejnosci synka:tak:

Dzuba
udanej przeprowadzki........wracja do nasz szybko:-):-):-)

Cris
bidylek w urodzinki guzioła sobie nabil...
a bruchem sie nie martw..moje kuzyka miała mały, zobaczlam ją po tygodniu przed wczoraj i ma taki balon ze szko...w tydzień ja wywalilo. Jak lekarz mówi ze z dzidzia ok, to nie ma sie co marwić.

słonko swieci, czas sie na spacerek wybrać:)

Miśka dziekuje za miłe slowa hehehe:)

buziaki

co do brzuszka mój tez mały mi się wydawał dopiero jak fotki swoje widziałam że chyba sie myliłam :-D

JKRZYMKA, skąd ja to znam :-D Jak się z góry patrzy to jakiś taki mniejszy, nie?
Ja przeżyłam szok jak weszłam do windy i spojrzałam w lustro (mamy na całą prawie ścianę), bo w domu nie mamy duzego lustra. :-D:-D:-D

Cris - u mnie na początku ciąży pojawił się brzuch, a potem zniknął jak mały się ułożył koło 20 tc głową w dół. Ale naprawdę, taki szok, był i nie ma :-D Teraz już nie znika :-D

Dziuba - przeprowadzaj się i jak najszybciej wracaj do nas. :happy:

Martka - twoja Michaśka świetna dziewczyna. :-)

Martynka - moja kuzynka przytyla 22 i nie karmiac piersia zrzucila do zera w 2 lata :tak: Także się nie masz co martwić. Pewnie dużo spadnie po porodzie. :happy:

reklama
witam!
Martynaka
podobno najwięcje sie tyje pod koniec ciąży....ja do 7 przytyłam 5 kilo...a w dzień porodu miałam 9 kilo do przodu, wiec ostatnie 2 mc 4 kilo:szok:
Gratuluje mieszkanka:)

Gosiaczek
życzę wam przedewszystkiem zdrowego dziecka....a w drugiej kolejnosci synka:tak:

Dzuba
udanej przeprowadzki........wracja do nasz szybko:-):-):-)

Cris
bidylek w urodzinki guzioła sobie nabil...
a bruchem sie nie martw..moje kuzyka miała mały, zobaczlam ją po tygodniu przed wczoraj i ma taki balon ze szko...w tydzień ja wywalilo. Jak lekarz mówi ze z dzidzia ok, to nie ma sie co marwić.

słonko swieci, czas sie na spacerek wybrać:)

Miśka dziekuje za miłe slowa hehehe:)

buziaki

Do góry