reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Hej Kochane:-)
Wczoraj nabazgrałam wielkiego posta a dziś patrzę że go nie ma:-( No cóż napiszę jeszcze raz:-)
MArciaag nic się nie martw napewno z dzidzią będzie dobrze:-) Jeśli jesteś pod dobrą opieką nie ma prawa się nic złego stać, imię dla córci śliczne:-) Ciekawe czy ja jeszcze kiedyś będę miała okazję imię dla córci wybierać....
Dziuba fajnie masz że się przeprowadzasz, będziesz miała święty spokuj jak to się mówi:-)
Gosiaczek, no my już po remoncie, na szczęście. Zapraszam na kawę:-) I jeszcze raz gratulacje z powodu dzidziusia, tak się cieszę że się wam udało:-)
MAjus26 Witaj:-) Ja w Przywidzu mieszkam więc do Kościerzyny blisko:-) A ile Twój synek ma latek, bo wyglada jakby był w wieku mojego:-)
Martka masz dobrze, ja jeszcze w moim całym życiu ani razu nie przekroczyłam granic Polski hehee
U nas też pogoda do niczego tak jak u was:-( Niestety hehe
Wojtek jeszcze śpi, chyba ta pogoda go zmuliła a Michaś leży w wyrku u mamusi:-)

Hej Kochane:-)
Wczoraj nabazgrałam wielkiego posta a dziś patrzę że go nie ma:-( No cóż napiszę jeszcze raz:-)
MArciaag nic się nie martw napewno z dzidzią będzie dobrze:-) Jeśli jesteś pod dobrą opieką nie ma prawa się nic złego stać, imię dla córci śliczne:-) Ciekawe czy ja jeszcze kiedyś będę miała okazję imię dla córci wybierać....
Dziuba fajnie masz że się przeprowadzasz, będziesz miała święty spokuj jak to się mówi:-)
Gosiaczek, no my już po remoncie, na szczęście. Zapraszam na kawę:-) I jeszcze raz gratulacje z powodu dzidziusia, tak się cieszę że się wam udało:-)
MAjus26 Witaj:-) Ja w Przywidzu mieszkam więc do Kościerzyny blisko:-) A ile Twój synek ma latek, bo wyglada jakby był w wieku mojego:-)
Martka masz dobrze, ja jeszcze w moim całym życiu ani razu nie przekroczyłam granic Polski hehee
U nas też pogoda do niczego tak jak u was:-( Niestety hehe
Wojtek jeszcze śpi, chyba ta pogoda go zmuliła a Michaś leży w wyrku u mamusi:-)
Czesc milo mi cie poznac:-),a Karolek 25 pazdziernika 08r skonczy 2 latka:-)

witajcie w ten "uroczy" poranek!

niestety nasze dzieciaczki, zerwały się dziś już o 7:baffled:w domku już posprzątałam, męzuś na zakupy pojechał, a ja z marudami zostałam:sorry2:teraz musimy wszystko przygotować bo w pt o 9 jedziemy, więc nie mamy za dużo czasu, jeszcze do tego dziś mężuś do przcy na noc idzie:no:więc mamy mało czasu, a jak zwykle duuużo rzeczy do zrobienia.
jolu: gratulacje dla Twojego synusia:tak:myślałam, ze on już sam chodzi(bo nasz od 1,5 m-ca chodzi bez pomocy:sorry2:i opróżnia szafki)
iza: to miło spędziliście czas, ja strasznie lubię z wiatrówki strzelać, szczególnie na powietrzu, chciałabym keidyś spróbować z łuku:tak:ale gratuluje Tobie cela:-)
martka: jak weżmiecie 2 walizki, to będziecie mieć 20kg na Ciebie i 20 kg na Darka-i napewno się wtedy zmieścicie:rofl2:współczuję pakowania....co do mnoe to nie cierpię tego robić:no:

wczoraj mój syn dorwał się do szafki kuchennej, i opił się sosu sojowego-robił do niego 3 razy podejście, aż w końcu mu się udało:baffled:dość dużo go wypił, bo byłam w drugim pokoju, ale mu strasznie samkował i jeszcze chciała....:szok:a to cholerstwo przecież słone jest:dry:

dobra uciekam, herbatki się napić, i troche Ritce poczytać. miłego dnia wszystkim życzę:tak:

he,he,he najważnieszego nie napisałam.... dziś nasz Emuś rok kończy...kurczę kiedy ten czas minął, nawet nie wiem.........

Ostatnia edycja:
co za pogoda:(... kurde jeden dzień ładnie, potem do kitu..prawdziwa pogoda w kratkę:(

Cris
możemy wziąć jeden bagaż do luku...tak podał Darek przy rezerwacji:baffled:

Jola
gratulacje dla małego:)... (wczoraj jakos tego nie doczytałam:zawstydzona/y:)

Abeja
nie masz?..przecież założyłaś tam wątek

nic mi sie nie chce dzisiaj....

reklama
Emanuelku
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,