reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Abeja ja tez nie mam dostępu:-( Nie ukrywam, że trochę mi z tego powodu smutno....
mama w boju najlepsze życzenia dla Emanuela od cioci Gosi:-) Dużo zdrówka i szczęśliwego dzieciństwa:-)
WOjtek nadal śpi.... Chyba mu się coś pomyliło hehe....
Marta mi też się nic nie chce.... No to nieciekawie z tym kiblem.... Ale nie rycz:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez mam dostęp :tak:

Martka współczuje zatkanego wychodka :sorry2:
papieru napchała?:confused:

Mamo w boju korduś przy mebelkach śmiga już długo i gdyby nie miał stracha to już dawno by chodził :tak: ale co się odwlecze to nie uciecze :-D teraz już co chwile próbuje swoich sił w chodzeniu bez trzymanki:-)

spring_bullet3.jpg

spring_image.jpg

spring_bullet.jpg

EMANUELKU
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

spring_bullet2.jpg

Emku - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Jolciu - wielkie gratki dla Twojego akrobaty Kordianka, teraz to się za nim nabiegasz :)

Jejć, jak mi się dzisiaj nie chceeee, sorki...
Pogoda rano była do de, lało, a teraz słoneczko nad Bytowem się pojawiło... może to mi da energii.

Miłego dnia babencje.

witajcie w ten "uroczy" poranek!

wczoraj mój syn dorwał się do szafki kuchennej, i opił się sosu sojowego-robił do niego 3 razy podejście, aż w końcu mu się udało:baffled:dość dużo go wypił, bo byłam w drugim pokoju, ale mu strasznie samkował i jeszcze chciała....:szok:a to cholerstwo przecież słone jest:dry:

dobra uciekam, herbatki się napić, i troche Ritce poczytać. miłego dnia wszystkim życzę:tak:

he,he,he najważnieszego nie napisałam.... dziś nasz Emuś rok kończy...kurczę kiedy ten czas minął, nawet nie wiem.........

EMEK SUPER!!!!!! NIE dalas mu piwa na urodziny to wypil co mial pod reka:-D
niezly gigant, masz niezle urwanie glowy Cris:-) a jeszcze nr 3 do klubu dojdzie niebawem:rofl2:
lubie sojsos, ale z butelki jeszcze nie pilam:-D:-D:-D
ucaluj solenizanta, niech zdrowiotko rosnie:tak:

a my mamy 1 zabka :sorry2:

Same dziś wielkie wydarzenia :)) Gratki Anju dla Twojej ślicznookiej, zębatej córci:)

Może moja też mnie dziś czymś zaskoczy, tylko się obudzić musi heh....

Witajcie dziewuszki-nowe tez. przepraszam,ze do Was nie pisze,ale ciagle jak nie ja to Antos u lekarzy..albo na sokolke jedzimi z materialami..jeszcze nam kolory farb zostaly i niektore fugi

nie gniewajcie sie na mnie- ciagle cieplo o Was mysle.. mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie znow-na wciąż- gdy moj maz wyplynie??

caluje w czółka

aneczka:)

reklama
Do góry