reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Sylwia, może to od ząbków taka temperatura?? dużo zdrówka dla Marcelka!!

Abeja, dobrze ze z Zuźką lepiej... udanego miodowego!! my jedziemy po 20.sierpnia w góry, nareszcie!!!!

Iza, takie 2tyg za miasdtem dobrze Ci zrobią... odpoczniesz (po tym przejedzeniu się weselnym tydzień po tygodniu!!), dzieci też złapią trochę swieżego powietrza, super!!

mamo w boju, Martka, ja próbuję na wszelkie sposoby od cycka ma lą odstawić, ale im więcej daję jej butli tym bardziej ona chce do cycka... wiem ze się przyzwyczai, oby szybko!!

a ja skladam właśnie kolejną porcję zdjęć ślubnych, zaczełam etap zbierania od ludzi :) już mam ponad 1000 fotek, i pelen album :-D i dobrze! a we wrześniu chcemy jeszcze zdjęcia w plenerze zrobić sobie piękne, na Starówce w Gdańsku, w lesie bo bedą żółte liście i na plaży, gdzie się tylko da!! w końcu ślub jest raz w życiu! (przynajmniej z załozenia...) :-D

reklama
witam kobietki:tak:

jak tam Wam dzień minął?mi w miarę znośnie, odwiedziła mnie koleżanka, więc trochę odwróciło to moją uwagę od pogody:tak:

dziuba: znam ten ból , bo na długiej mieszkałam, a tam cyganie, peruwiańczycy i cała reszta, a juz nie wspomne co się działo podczas jarmarku od świtu do świtu-non stop był hałas:baffled:a co do Martynki, to musisz przeboleć ten czas, napewno za niedługo się nauczy pić mlek modyfikowane.

ciekawe jak tam się miewa gosiaczek??:confused::tak:

dobra idę dzieci kłaśc i potem wracam;-)

no, moje bestyjki zasypiają:tak::-Dmoże teraz spokój będzie-taka mam nadzieję:-)

dziuba:niesamowite, dopiero teraz zobaczyłam, że Martysia jest już taką duża panna. matko, ale ten czas "leci".ale śliczna z niej dziewuszka:laugh2::tak:

Dziuba - My cyganie co pędzimy razem z wiatrem, my cyganie znamy cały świat, my cyganie wszystkim gramy a śpiewamy sooobiieeee taaaaaaak- Ore ore siabadabda amore............:-D:-D:-D
Martusia śliczniutka:tak:ma takie duże oczka pikne...:tak::-)

Mamo w boju fajno jak ktoś odwiedzi można pogadać kawki napić ciacho zjeść :-p......

tę fotkę zrobiłam jak pracowałam .... kumple zrobili jednemu kawał a ubaw był po pachy:-D:-D:-D powikszcie coby karteczke przeczytać:tak:

Załączniki

• Image(716).jpg
    Image(716).jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 53
dziuba super wyszła na zdjęciach i ta super minka :-)

Izabelinda ale sobie wypoczniesz u rodziców...

martka jak po kontroli u dermatologa?

sylwia jak Marcel?Mam nadzieję,że szybko wyzdrowieje...

jkrzymka i jak plan oddania dzieci na jedną noc?;-)Dobre te zdjęcie...Kolega się nie zdenerwował?

Ja już czuję się lepiej.W nocy dość dobrze spałam usnęłam po 21 i wstałam o 7.Jedynie sen miałam taki o,bo śniło mi się,że nie karmiłam dziecka,nie przewijałam go ,w ogóle się nim nie zajmowałam tak jak powinnam..masakra.Krzyż nadal mnie boli,ale dzisiaj już mogłam normalnie jeść brzuch mnie nie bolał.Dziecko też ruszało się jak zwykle.Wczoraj to przez ten ból mało je czułam,bo to jeszcze takie bardzo delikatne ruchy.Prawie cały dzisiejszy dzień przespałam.Nie zrobiłam zupełnie nic...W domu bałagan wygląda tu jak po II wojnie światowej,ale może jutro powolutku zacznę dalej nas rozpakowywać :-) Zmykam wziąć czekoladowy prysznic i wskakuję do ciepłego łózia

Słodkich senków

e85281a3bdd53a3b.gif

Marciaag przez cały dzień nie było temp i mam nadzieję, że już tak zostanie:tak: Zobaczymy jak to będzie w nocy. Narazie słodziutko śpi sobie:-)
A sny to ja miałam takie same w ciąży:tak: Śniło mi się, że wychodziłam z domu i zapominałam że w dziecko zostało same i głodne:szok::szok: Zawsze jak się budziłam to ryczałam potem:-p:-p

Jkrzymka niezły kawał zrobili:-D:laugh2::-D:laugh2: Ciekawe jaka była reakcja:-D:laugh2:

Dziuba śliczna dzidzia:-) W sumie juz nie dzidzia a pannica:tak:

A mi jest niedobrze:-:)-( buuuuu:-:)-( I chyba pójdę wcześniej spac:crazy:

Hejka...

Ja sie więcej z moim synem nie bawię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu skopał mi dupsko w herosów 5 a potem poszedł spać jak niewiniątko. Kurde ja już mu nie podskoczę w te gierki, chyba że mi się przyfarci... zbyt dobry z niego strateg i to męskie, chłodne, logiczne rozumowanie....

Wiecie, kupiłam sobie dziś test ciążowy, z rana zrobię... Normalnie dzisiaj jechałam autobusem to myślałam że pawia puszczę, musiałam wysiąść dwa przystanki szybciej niż planowałam. Spacer też nie za wiele pomógł... Dopiero przeszło jak zjadłam, tak samo miałam z Pat. No nic, może histeryzuję ale wolałabym wiedzieć... bo ostatnia miesiączka była miesiąc temu a teraz tylko pobolewanie podbrzusza od tygodnia, jakieś kłucie że mnie zgina ale zero krwii. No ewentualnie może jakieś choróbstwo...? :confused: sama nie wiem...

Dobrze że Wam się samopoczucia polepszają, zwłaszcza kruszynce Marcelkowi.

Aaaa i Dziuba - Martynka sama już siedzi???? Wow, od kiedy? Jak dobrze, że jesteście tu ze swymi maluszkami, bo ja od czasów zamierzchłych Dominika to już pozapominałam.

reklama
Do góry