reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Anetko, jestem z Tobą myślami przez caly czas. I podziwiam jak dzielnie radzicie sobie z rzeczywistością, choć wierzę, że czasem trudno być dzielnym.
Będę - i pewnie wszystkie tu będziemy - mocno kibicować Waszym staraniom o rodzeństwo dla Tosieńki.
Ściskam mocno!

reklama
Anetko, jestem z Tobą myślami przez caly czas. I podziwiam jak dzielnie radzicie sobie z rzeczywistością, choć wierzę, że czasem trudno być dzielnym.
Będę - i pewnie wszystkie tu będziemy - mocno kibicować Waszym staraniom o rodzeństwo dla Tosieńki.
Ściskam mocno!

podpisuje się "rencami" i nogami!! jesteście bardzo dzielni:tak:

Andziu, 3maj sie kochana:tak:

Wyc mi sie znowu chce:-(nie wiadomo jak cie pocieszyc ale ukojeniem Twojego bolu bedzie moze za jakis rok piekne, pulchne dzieciatko...a moze 2:-D:rofl2:

Witam się ponownie :)

Mąż zrobił mi niespodziewajkę i przyjeżdża dziś wieczorkiem :) To ja mu też zrobiłam i wysprzątałam domek na błysk i zrobiłam 2 ciasta. Jeden taki przekładaniec jasno-ciemny ale średnio wyszedł, taki niskopienny a drugi biszkopt ze śliwkami. No i teraz nie mam już na nic siły a jeszcze po południu wpada znajoma rodzinka z śliczną czekoladową córeczką :)) Chyba strzelę kilka fotek bo słodka jak cukierek.

Andzia - no problemo słoneczko Ty nasze kochane, co się odwlecze to nie uciecze - jeszcze Cię dostanę w swoje pazurki miauuu ;) Szkoda że wyniki nie wykazały co było powodem odejścia Tosieńki. Ale jestem pewna że niebawem znowu się zafasolkujesz, bo nawet w ciąży M patrzył na Ciebie takim czułym wzrokiem... :) Kiedy zaczynacie starania? Oczywiście będę trzymać kciuki z całych sił.

Sylwia - to Ty też jesteś staraczką? Możecie się z Anetką dopingować :)

Jolcia, Marta a jak tam Wasze sprawy skórne? złazi brzydactwo?

No nieee, no ogromne gratki!!! I wielkie brawa!!! Toście się dziewczyny spisały, jak na zamówienie hihihi :))

Za rok moje słońce będzie obchodziło pierwsze urodzinki a Wy będziecie tulić w objęciach swoje skarby maleńkie... Ech bo mi smaka robicie hihihi.

Załączniki

• congratulations.gif
    congratulations.gif
    49,2 KB · Wyświetleń: 46
wpadam na chwileczkeę-wieczorkiem zjawie się na dłużej:-)
ale pierwsze co :

SYLWIA WIELKIE GRATULACJE, Z OKAZJI ZAFASOLKOWANIA!!!!!!!!!OBYŚ SIĘ CZUŁA JAK NAJLEPIEJ:tak:

No dziewczyny...ja zaczęłam, a teraz która następna w kolejce???mamy jakieś chętne;-)

dobra spadaam na spacerek

Iza: a Ty się dziś męzem ciesz:-D

Sylwio nie no nie gadaj :-D:-D:-D GRATULACJE:tak::-D:tak:

Andziu Kochana trzymam za Was kciuki by udało Wam się najszybciej jak to możliwe zafasolkować :tak:
trzymaj tak dalej aby Tosieńka widziała Was uśmiechniętych:tak:

Izabelindo wow 2 ciasta no no ;-)
fajna niespodziankę zrobił mężuś no to wieczorek będzie ciekawie zajęty:-p;-):-D:-D:-D
a sprawy skórne powoli ale coraz lepiej :tak:

Ivi napewno migrena? a może cuś innego?;-) jak u Sylwi?:-)

reklama
Do góry