reklama
Witam!!!
co za pogoda..wieje pada, ciemno i 15 stopni u nas..koszmar..już sobie wyobrażam tych ludzi w namiotach na pólwyspie....
zanim ja znajdę chwile na cupnięcie do kompa wy macie już tyle nakikane że hoho
co do oszustek na forum, to nie wszystkie sa szkodliwe, nie ma sie c irytywać, ale popieram wątek zamkniety na zdjęcia
Sylwia ty jesteś bbholiczką więc do Ciebie nikt nic nie ma
Ania
bidulko, nieźle sie załatwiłaś..... do wesele sie zagoi
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
IVI
jak w domku bedzie już kuchnia to już jest super....to najważniejsze
Marcia
obys sie nie zarazila...dużo zdrówka
Jejku jak wieje... ja mam na tarasie tyle rzeczy, wzystko porozwalane po całym ogrodzie, mam nadzieję że nie bedę musiała po ogródkach sąsiadów tego wszystkiego zbierać
co za pogoda..wieje pada, ciemno i 15 stopni u nas..koszmar..już sobie wyobrażam tych ludzi w namiotach na pólwyspie....
zanim ja znajdę chwile na cupnięcie do kompa wy macie już tyle nakikane że hoho
co do oszustek na forum, to nie wszystkie sa szkodliwe, nie ma sie c irytywać, ale popieram wątek zamkniety na zdjęcia
Sylwia ty jesteś bbholiczką więc do Ciebie nikt nic nie ma
Ania
bidulko, nieźle sie załatwiłaś..... do wesele sie zagoi
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
IVI
jak w domku bedzie już kuchnia to już jest super....to najważniejsze
Marcia
obys sie nie zarazila...dużo zdrówka
Jejku jak wieje... ja mam na tarasie tyle rzeczy, wzystko porozwalane po całym ogrodzie, mam nadzieję że nie bedę musiała po ogródkach sąsiadów tego wszystkiego zbierać
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jkrzymka niezły ten gościu uśmiałam się
mama w boju ja tej pogody tutaj juz mam dosyc A najgorsze jest to że domy nie są wogóle przystosowane do tego wilgotnego klimatu. W domu cały dzień musi chodzic pochłaniacz wilgoci bo jak nie to zaraz grzyb na ścianie
Marciaag może to jakaś grypa żołądkowa, współczuje w każdym razie bo sama niedawno przez to przeszłam
Martka oj jestem BBholiczką i to ogromną. Żałuję że tak późno znalazłam forum bo przez dwa ostatnie miesiące ciązy siedziałąm sama w domu i przeokropnie się nudziłam. A tak to pewnie na każdym z wątków bym się udzielała
Mój maluszek obudził się z drzemki dzisiaj z temperaturą 39 stopni Dostał czopek i od razu go wydalił Odczekałam godzinkę żeby sprawdzic czy może jakaś jego czesc zaczęła działac ale niestety temp nie spadała to dałam mu małą dawkę paracetamolu w syropie i teraz sobie śpi bidulek:--( Mam nadzieję, że o nic poważnego:-(
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
ivi
uzależniona;) // I.2010
wszystkiego najlepszego Aniu!! :-)
mama w boju
jest ich troje :-)
Aniu wszystkiego co w życiu najllepsze, dużo siły i radości. Niech nigdy nie "dopadnie" Cie brak miłości. Pociechy z męza i synka
no dziewczyny... jeśli o mnie chodzi, to już wszystko zrobiłam, teraz mogę sobie w głowę strzelić, bo i tak bólu nie poczuje(od rana mam ból mojej łepetyny)a pogoda mnie dobija-jedyny porzytek z wiatru, to suche pranie. po prostu makabra. wzięłam sobie koc i się grzeje, może to mi sampopoczucie poprawi?
eee, szkoda gadać. mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo wykituje
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
WildWind zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń i żeby wszystkie troski i kłopoty omijały Ciebie i Twoja rodzinkę z daleka:-):-)
Marcel ma infekcję ucha:---( Póki co, jak na chore ucho, to jest nad wyraz spokojny, mam nadzieję że nie pogorszy mu sie nic:-)
Miłego wieczorka:-)
Acha, to słoneczko, którym się rano chwaliłam to....poszłooooooo
Marcel ma infekcję ucha:---( Póki co, jak na chore ucho, to jest nad wyraz spokojny, mam nadzieję że nie pogorszy mu sie nic:-)
Miłego wieczorka:-)
Acha, to słoneczko, którym się rano chwaliłam to....poszłooooooo
Podziel się: