reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witam Was:-):-)

U mnie słoneczko świeci:tak:
Jestem szczęśliwa bo Marcel pierwszy raz przespał całą noc.
Mąż wcześniej z pracy wraca więc zapowiada się fajny dzień:tak:

Cześć ciotki-klotki!

Sylwunia zapodaj trochę słoneczka do Polski... bo u nas szaro-buro ponuro, bleee.

Dziuba - ja też lubię polską złotą jesień ale taką słoneczną i cieplutką a nie deszczową. Jak pada deszcz i jest pochmurno to głowa mi wysiada.
A ja też miałam dzisiaj piękny sen, szczegółów nie pamiętam bo dużo się działo ale było bajecznie kolorowo...

Mąż mój niestety wraca dopiero w piątek rano, więc jeśli któraś reflektowałaby na kawusię to zapraszam... bo tak samej siedzieć, fatalnie.

A ta pizzeria z Redłowa to "Capri", tel. 058 627-00-00 lub kom. 782-967-043 lub gg: 11120966 - bajecznie grube ciasto, mięciutkie jak podusia i kupa składników z dużą ilością serka, mniam mniam.... Synek zrobił śniadanko, uciekam jeść bo głodna jestem.

A dlatego robił bo od tygodnia mnie pobolewa brzuch jak na okres i czasem kłuje a dziś rano jak otworzył lodówkę to mnie w drugim pokoju zemdliło... Mam nadzieję, że to ciąża urojona jak już ;)

Witam Kobietki:-)
pogoda taka seeeee:-(
ostatnio Kordek daje do wiwatu budzi się co 2 godziny i do cyca chociaż butle wytrąbił:szok::baffled: cycki mam jak puste woreczki:crazy::szok::baffled::-(... przenośny smoczek jestem chyba.....

Dziuba jaka romantyczka uuuuuu:-D
jak sennik oblukasz to napisz nam co to znaczy...

Sylwia oddawaj słoneczko :-D:-D:-D

Ivi proszę boś jakaś zdołowana przez pogodę

Dziewczyny Miłego dzionka:-)

Ale Wy jesteście:-:)-:)-( Całe lato macie piękne, a tutaj kilka słonecznych dni od dwóch miesięcy i każecie mi je odrazu oddac:-(
Tok wogóle to fajnie mnie załatwiłyście bo słonko zaczęło chowac sie za chmurami:crazy::rofl2:

u mężczyzn symbol potencji w miłości i w życiu; u kobiet zawsze znak erotycznych spekulacji
widzieć: niespodziewane wydatki
ujrzeć zagraniczne: ryzykowne przedsięwzięcie
zarabiać: szczęście w miłości
znaleźć: zdołasz się uchronić przez dotkliwymi stratami
posiadać: zarozumialstwo
zgubić: niepomyślność, na szczęście krótkotrwała
dać je żebrakowi: wielkie profity
wygrać: nie oznacza nic dobrego
wymieniać: niezmienne szczęście w interesach
płacić: zagarniesz wszystkie pieniądze dla siebie
liczyć: dobre zarobki.

hmm, S nie ma więc co tu o erotyce mówić, a widzieć i zagraniczne waluty to nic dobrego, chyba ze granie w lotka to ryzykowne przedsięwzięcie...

Iza, ale narobilas mi smaka na pizzę!! mniam! :-D:-D:-D:-D

jkrzymka - dziękuję :-):-)
zdołowana byłam bo nam się znów lodówka wcześniej wybrana odwidziała i nie mogliśmy znaleźć takiej która by spełniała nasze oczekiwania;-)
ale znaleźliśmy :-D:-Dhttp://www.ceneo.pl/605757q
jeszcze z 2-3 tygodnei i zamawiamy agd do domku więc niedługo będę mogła was zaprosić na kawkę :cool2:

cześć Kobitki.

ale pogoda okropna:-(dziś się już jesiennie zrobiło...a ja w odróżnieniu do dziuby, nie lubie jesieni, to nie na moje nerwy:wściekła/y:
ide szafki sprzątać, bo mam w nich dość duży bałagan:baffled:nie pojawiam się tak często, bo mężuś w domku, więc zajmujemy się sobą i dziećmi:tak:

aniu: niech Ci rączka szybko zdrowieje, dobrze, ze Janek już przyjechał:tak:

iza:powiadasz ciąża urojona...ciekawe:-)dziś już wtorek do piątku 2 dni-szybko Tobie miną, a potem męcz męża ile się da:-D

dziuba: senników lepiej nie czytać, bo w każdym inaczej interpretują sny...zwariować idzie:rofl2:najlepiej sama go zinterpretuj:-Dmy dziś do 8 spaliśmy:-D

sylwia: no u Was pogoda to raczej paskudna...ja osobiście nie lubię, takiej dziwnej pogody-bbo nie wiem wtedy co ze sobą zrobić:baffled:

gosiaczek:rzucaj fajki i się nie zastanawiej:tak:a jak tam, męczą Cię mdłości???

idę sobie kawe strzelić, bo zaraz padnę, oczy same mi sie zamykaja:baffled::baffled:głowa mi pęka od tego wietrzyska...bleee:wściekła/y::baffled::crazy:

reklama
Witam

U nas w domu jakieś choróbsko zawitało.Narzeczony od 4 w nocy miał bliskie spotkania z muszlą :-(.W poniedziałek będąc u moich rodziców moja siostra miała to samo.Gorączki nie mają,ale wymioty biegunka i złe samopoczucie to norma.Na dodatek musiał iść do pracy bo jest informatykiem(Administratorem),a większość pionu IT na urlopach więc firma miałaby problem jakby nie przyszedł :-(
Mam nadzieję,że ja nic nie złapię.W nocy trochę brzuch mnie pobolewał,ale to chyba dziecko się ruszało...Pogoda marna,a ja jeszcze muszę jechać dzisiaj do lekarza i posiew zrobić.Strasznie mi się nie chce tym bardziej,że czuję się tak oooo... To też przez nie wyspanie...

Izabelinda dziękuję za namiary na dentystę.Do Witawy niedaleko więc się na dniach umówię :-).Z miłą chęcią bym wpadła na kawę,ale boję się,że mogę zarazić tym choróbskiem,a nigdy nie wiadomo...Tym bardziej,że nie wiem co to jest...

ivi lodówka super :-)

Zmykam,bo zanim się wybiorę to trochę potrwa...
Miłego dnia

Do góry