reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Dziewczyny:-)
dziś wbiłam się do dermatologa bez kolejki i płacenia:tak: wyglądam tak paskudnie że nawet lekarka patrzyła na mnie z politowaniem:szok::wściekła/y::-:)baffled: uczulenie ale niewie na co... dała jakieś maści i wyśmiała poprzedniego lekarza który wypisał mi lek na stawy:confused: paranoja....

co do oszustek .... co im to daje??? nie wiem ....
ja na NK dawno mam zablokowane na foty i komentarze dla innych oprucz znajomuch a jak ktoś się nawet wkręci to można zupełnie zablokować z czego już 2 razy skorzystałam:szok:

reklama
Kurcze w świetle tych ostatnich wydarzeń z tymi oszustkami nie wiem nawet co pisac:-:)-:)-( Zdaję sobie sprawę, że Wy możecie odbierac mnie jako potencjalna oszustkę:dry::dry:
Mam nadzieję, że to minie:-):-)

sylwia, jezeli chodzi o Masiek i cala ta sprawe, to dziewczyna pisala z nami na styczniowkach, w 8tc poronila, potem znowu zaszla i pisala na kwietniowkach i od 7tyg byla znowu w ciazy, ale laski wyniuchaly ze to blef.

dziewczyna musiala przezyc jakas traume, pisala fikcyjne o ciazy i dziecku przez 1 rok.3sc:szok::szok::szok: byla bardzo mila, badzo inteligentna i sluzyla dobra rada. szok:cool2:
ale mysle ze az tak nie zrobila nikomu krzywdy, pokazywala po prostu zdjecia jakiegos chlopca jako Leonka:nerd: TAK BARDZO CHCIALA BYC MAMA
zyla w swiecie urojonej rodziny, fajny narzyczony, opika nad synkiem-wczesniakiem, marzenia o coreczce, stworzyla piekna fikcje ale czy to az tak szkodliwe...:confused:dla wiekszosci z nas to real a dla innych zrodlo najglebszej fantazji;-)
po prostu moze jej wielkie marzenie posiadania dziecka(moze stracila jakies) niewiadomo. szkoda mi dziewczyny:no:

a może rzeczywiście poroniła i tak bardzo to na nią wpłynęło że wmówiła sobie kolejną ciążę, Leonka i jeszcze jedno dziecko w drodze...

Sylwia - najprostszy sposób na uwiarygodnienie siebie to spacerek albo spotkanko :) Może się kiedyś z którąś z nas na bulwarek przelecisz :) Najlepiej na miotle, skoro to taka duża odległość. Bo jak nie to powiemy żeś troll :-D:-D:-D

Joluś - jak dobrze, żeś na porządną doktorkę trafiła, ten poprzedni chyba znachor albo weterynarz może? :szok: Mam nadzieję, że te leki szybko poprawią Ci stan skóry.... ciekawe co Cię tak mocno uczuliło, może jakiś zrobisz test?

Dzięki dziewczyny za zaproszenia na nk.

No i jednak nas zlało, nie poszliśmy więc spacerkiem tylko autobusem w te i we wte. Ale i tak było bosko, odkryliśmy nową bombastyczną pizzerię, tanią a jaką pyszną, w Redłowie... Jak coś to mogę polecić i podać numer kom.

Ostatnia edycja:
kochane, ja mam gipsik na rece wiec nie popisze. dzis byl odbior mieszkania-ale cudneee.. za tydzien robotnicy wchodza-juz sie nie moge doczekac.

izunia-obiecuje,ze jak tylko robotnicy skoncza,zaprosze Cie na ciacho i kawe do mieszkanka na sokolce

pozdrawiamy

WildWind a co sie stalo że masz gipsik??? Chyba za ostro się wzięłaś za mieszkanie:-)

Izabelinda to chyba trollem zostanę:-:)-:)-( Z wakacji w Polsce wróciłam 2tygodnie temu i prędko pewnie nie pojadę:wściekła/y::wściekła/y: No a miotła odpada bo jest jednoosobowa a ja bez Marcela to się nigdzie nie ruszam:-p

Hej Kochane, nie mam kompa, mój się rozwalił dokumentnie, także teraz mało będę pisać bo jestem uzależniona od mojego męża który zabiera swojego laptopa do pracy i dopiero jak wraca to komp mój.

Cały miniony weekend spędzony mieliśmy rodzinnie, wczoraj lenistwo totalne, ciągle chce mi się spać, i apetyt mam wilczy, Moje Kochanie właśnie pojechało do sklepu zaopatrzyć mnie w owoce, pochłaniam dosłownie wszystko, i jestem bardzo dumna z siebie bo super mi idzie rzucanie palenia, dziś tylko 4 fajki spalone a do piątku chcę rzucić to świństwo całkiem, trzymajcie kciuki.

Brzuszek ciągle mnie dziwnie pobolewa, to jakieś kłucie, ciągnięcie, delikatne skurcze, dziwne, ale widocznie tak ma być.

Do lekarza idziemy 12 sierpnia, to trochę wcześnie ale może już coś zobaczy.

Aa, kupiłam sobie dzisiaj witaminki dla kobiet w ciąży Prenatal, mają podobno łagodzić dolegliwości ciążowe, no i dostarczają wszystkiego co maleństwu potrzebne.

Kurcze, ja chyba jeszcze nie wierzę że to się dzieje na prawdę, dzisiaj powinnam dostać @ i co idę do ubikacji to sprawdzam, hi hi.

Buziaki

WildWind współczuję gipsu...masz złamaną kość czy dość poważne pękniętą?

Izabelinda W Batorym zaszłam tylko do Esotiq i Reserved.W pierwszym kupiłam bielizne,a w drugim nic,bo brzuch już mam spory i we wszystkim wyglądam jak worek albo jest za krótkie :/ .Chciałam wogóle kupić suszarkę balkonową,ale się już rozpadało.
a jak nazywa się ta pizzeria,bo przyznam szczerze,że mi smakuje pizza tylko z jednej pizzerii w Gdyni-z tych co jadłam...no i muszę po nią sama jeździć bo jest na pustkach cisowskich :-)

My powoli ogarniamy mieszkanie.Wieczorkiem zwróciliśmy do castoramy płytki które nam zostały z łazienki więc już więcej miejsca jest.Ciuchy też już w większej części rozpakowane :-).Chcieliśmy zrobić jeszcze większe zakupy,ale po wejściu do sklepu brzuch zaczął mnie boleć więc wzieliśmy co najpotrzebniejsze i do domu.
Maluszek już urzęduje w brzuszku.Za 2 tygodnie będziemy znać już płeć :-)
Zmykam już się myć i spać...
Owieczkowatych snów

reklama
gosiaczek ja byłam na pierwszym usg w 6 tygodniu ciąży i na monitorze widzieliśmy pęcherzyk,który miał wtedy 9mm.Lekarz kazał mi zrobić badania na poziom Bhch i za max 72 godziny powtórzyć badanie.Jak wzrośnie dwukrotnie tzn,że maluszek prawidłowo się rozwija.Powiedział też,że ten miesiąc będzie najważniejszy,bo jeżeli dziecko ma mieć jakieś wady to rozwiną się one teraz,a ujawniać się będą później.Narazie wszystko jest ok,a już jutro mam połówkę,bo 20 tydzień :-)
Co do owoców i warzyw to jadłam i jem ich sporo,bo dziecko przede wszystkim czerpie witaminki z pokarmu.Brzuch mnie pobolewał dość długo raz mnie ciągnęło raz kłuło...
Trzymam kciuki za rzucenie palenia Myślę,że oby dwoje na tym skorzystacie...

Do góry