reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marcia to Ty masz młodziutką mame i fajnie że masz jeszcze prababcie a Twoje dzieciątko bedzie miało pra prababcie
Andzia ślę do ciebie dużo zdrówka i uśmiechu ;-)
martka super że kuracja daje efekty, gratki :-)
dziuba a my myślałysmy że w podróż poślubną sie wybraliście, oczywiście czekamy na relacje...
Jolu spóźnione ale bardzzzzzzzooooooooo szczere życzonka dla Kordianka hihi pewnie myślisz teraz że to było tak niedawno a maluch już duży :tak:
Aniu udanych zakupów do waszego nowego mieszkanka:-D
Anja śliczna córeczka, mamusia też niczemu sobie :-)
iza my do godziny 16 nigdzie sie nie ruszamy, to słońce źle na nas działa...
ivi śliczny domek i super rozwiązania!
mama w boju tęsknimy...

my szykujemy sie do wyjazdu już niebawem WAKACJE I URLOP, Andzia proponuje spotkanko... ja bardzo chętnie sie wybiorę, ale bede dopiero 15 sierpnia :-(

reklama
jeszcze raz dziękuję za życzonka :tak:

Marciag odsypiaj odsypiaj puki możesz :tak: a jak myślisz kogo pod serduszkiem nosisz chłopca czy dziewczynkę ? a jakoś instynktownie wiedziałam i się sprawdziło :-)
macie kogoś do przeprowadzki czy rodzina pomaga bo jeszcze raz polecam mojego męża z meblowozem :tak:

Martka a mogą być Sledzie w wiaderku od biedronki?:-D
trzymam kciuki za pożegnanie Giberta :tak:

Izabelindo ja bym dołączyła na spacerek ale na słoneczko nie mogę :-( oby te prochy pomogły od lekarza i mi to w końcu znikło..
przytulaki dla chorowitków :tak:

Andziu jesteś naprawdę silną i modrą Kobietą :tak: mocne buziaki i przytulaki dla Ciebie i Twojego męża ....
czekamy tu na Ciebie :tak:

Minka masz rację to było jakby wczoraj ... za pare dni mój najstarszy kończy 13lat a pamiętam jak go pierwszy raz zobaczyłam .... och ten czas leci

Ostatnia edycja:
Jola hihi moj synek ma już prawie 8lat ;-) ale w domu tez mam 13latka hihi jak to sie mówi dostałam go w spadku hihi czy twój syn też przechodzi teraz bunt nastolatka (jaki to on dorosły a za chwile zachowuje sie jak 2latek :-D)

Minka to już urok nastolatków się kłania czasem jest bardzo dorosly mądry , pomoże itd a czase słychać jak na śladuję jakiegoś bochatera kreskówki.... a pyskować próbuje co chwile , mądrzy się itd. ale za mną nie wygra :-D

Andzia
wielkie buziaki nailniejsza kobieto swiata:)

Jkrzymka Minka
cos czuję że macie z tymi swoimi chlopakami nie lada kłopociki....male dzieci mały klopot...duże dzieci duzy kłopot :)

tych prawdziwych kłopotów to nie mam na szczęście i obym nie miała nigdy:tak: staramy się dzieci wychowywać na podstawie kija i marchewki, jak cacy to przywileje jak be to przywilejów brak i już .. narazie działa
moja kumpela ma mniej szczęścia bo jej córa lat 15 w złe towarzycho wlazła... oby wszystko sie naprawiło bo szkoda dziewczyny:-(

Minka - my też dzisiaj długo nie pospacerowałyśmy z Pat, bo przestawiałyśmy się z gondoli na płaską spacerówkę i coś jej nie pasiło, darła się, kręciła, marudziła...

Anetko - jak ja widzę, że jesteś na bb albo naszej klasie to zawsze mi się buzia rozdziawia w uśmiechu, jesteś nasze słoneczko i bardzo mi Cię tu brakuje. Będę czekać na Ciebie niecierpliwie a Ty sie klej do swojego lubego bo to bombastyczny facet.

Mój syncio też pomalutku próbuje swoich sił ze mną, szczególnie lubi nadużywać słowa NIE. Ale ogólnie jest ok, chyba że mama ma gorszy dzień, wtedy drzemy koty aż furczy ;)

Aaa i Jola - ja chyba Cię sobie wynajmę na robienie torta na urodzinki DD :)) Rewelacyjnie Ci to wychodzi! Kordianek pewnie był w 7 niebie!

Izabelindo dziękuję za koplemencior :tak: staram si jak mogę :-D
obawiam sie że ze stresów ten torcik dla DD by nie wyszedł jak trza :confused: ale czemu nie ....;-)

Jak któraś chce namiary na moje NK to dajta znać na private ;-)

witajcie kobitki:-)

wróciłam wypoczęta i stęskniona-najbardziej za mężem;-)dziś niestety jest w pracy:-(w domu zastałam nienaganny porządek:szok:w Walii pogoda w kratkę...załapałam się na walijski descz:baffled::angry:ale było fajnie, nagada
przeczytałam wszystko, ale już zapomniałam wiekszość:baffled:

w każdym razie melduje się a fotki wkleje w tych dniach:-Dbuziaki trzymajcie sie i miłego dzionka:-)

zjrze pozniej:-)

reklama
cześć Kobitki, ja już sama, S pojechał do pracy, na 2tygodnie, a może na miesiąc... i dupa z naszej podróży w góry, stówa zaliczki przepadła!! :wściekła/y: ale trudno, odbijemy sobie we wrześni8u, mówi się że jesienią góry są najpiękniejsze i takiego tłoku nie będzie!
Anetko, super że jesteś z nami, podziwiam Twoją siłę i spok.ój, naprawdę jesteś niezwyłą kobietą!! czekamy na Ciebie zawsze z otwartymi ramionami!
kurcze nadrobiłam zaległości ale już nic nie pamiętam co chciałam napisać... ale od dziś już jestem z Wami na bieżąco!

Do góry