reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej piękne panie!

Dziubuś - często wrzesień niczym się nie różni od sierpnia, mam nadzieję, że będziecie mieli piękną pogodę na Wasz górski wypad.

Cris - czekamy na foteczki :) Nienaganny porządek mówisz? To miło :-D Dzieciaczki pewnie też za mamusią tęskniły, czy za krótko byłaś? :))

Jola - zamawiam sobie taki z myszkami serek jak któraś tu wstawiała hihihi :) Żartuję sobie, ale ten torcik tak fajniasto wyglądał.... ciekawe gdzie można takie cudo kupić?
I czy są inne wzory?

Ania zaginęła w akcji, mam nadzieję, że to wszystko przez kieckę, że jej piękny nie wypuszcza z objęć :)

Wiecie co cioteczki, mój mąż wczoraj wieczorem totalnie mnie zaskoczył... siedział w wannie, zawołał mnie, myślałam że do mycia pleców. A on że w przyszłym roku zostawiamy dzieciaczki na 2 tygodnie u mojej mamy w Bytowie i jedziemy do Tunezji.:szok: No szok normalnie i szczena w dół.... A teraz ciągle o tym myślę i coś czuję że będę codziennie skreślać sobie w kalendarzu kratki :) Albo zrobię sobie suwaczek :))) hihihi.

DD lepiej się czuje, gorączka mu zeszła, ale nadal boli go brzusio i ma biegunkę. Mąż nie wiem bo nadal śpi ale się nie skarży ;)
Pat się zrobiła mały śpioch potrafi do 10:30 spać... dzisiaj troszkę szybciej wstała i teraz z brackim bawią się na łóżku w budowanie i rozwalanie zamku z poduszek. A pisku przy tym...

reklama
w Tunezji?? 2tygodnie?? jeny to trzeba na wielkie zakupy iść i zacząć kompletować ciuszki na wyjazd!! :-D:-D zzdroszczę!! mi się marzy Chorwacja...

witajcie w piatek :-)
zazdroszczę planów wakacyjnych:-):-) ale tak pozytywnie:-):-)
a my w przyszłym roku o tej porze będziemy 1,5 miesiąca po slubie:-D:-Di pewnie o dzidzię będziemy się starać:-D:-D

Witam

andziaa te chwile spędzone razem są bezcenne...

Izabelinda to ja wklejałam zdjęcie torta ser z myszami. Zamówiłam go w cukierni Adam Sowa.Na stronce są różne wzoryCukiernia Adam Sowa wiem,że robią też torty np w kształcie boiska piłkarskiego :-). U nas tort zrobił furrorę.Szczególnie pupa jednej z wystających myszek oraz ta leżąca pod kołdrą :-).Smaki są różne do wyboru.Ja miałam cookies i był pycha.

jkrzymka na początku myślałam,że będzie dziewczynka,ale to przez krótki czas.Teraz wydaje mi się,że chłopiec.Gorzej z wyborem imienia,bo nie mamy takiego,które by się nam jakoś szczególnie podobało. Co do przeprowadzki to będę pamiętać jednak tym razem zabieramy tylko rzeczy osobiste książki itp.Meble kupiliśmy wszystkie nowe i już stoją w mieszkaniu.Pokój dla maluszka jest nieskończony i kuchnia nie ma takich mebli jakie chcemy,ale to w październiku nadrobimy.Pokój dla dziecka będzie malować moja siostra bo zażyczyłam sobie na jednaj ze ścian obrazek z kubusia puchatka :-).Chcę żeby pokój był nietypowy taki inny

mamo w boju
super,że wróciłaś wypoczęta :-)

Ja wczoraj zwiedziłam Akpol i miałam problem żeby stamtąd wyjść,ale jakoś się udało :zawstydzona/y:.Tyle tego wszystkiego jest,że trudno na coś się zdecydować.Jedyne co mi się tam nie podobało to wózki,ale to kwestia gustu.Wróciłam taka zmęczona,a siostra wyciągnęła mnie jeszcze na zakupy :-) wieczorem przewieźliśmy troszkę rzeczy na Witomino,a dzisiaj kolejna tura.Po 14 pójdę posprzątać w samochodzie,bo kurzu jest tam co nie miara...

Miłego dzionka

Iza , a moze jednak mezowi goraczka jeszcze nie minela, no wiesz halucy fatamorgana....pustynia , palmy:-D
Mysmy planowali SrilANke w styczniu ale bedzie stajanka chyba, bo raczej moja mama nie zostanie z Nadusia, nie ma mowy, babcia ma ADHD i jej zachowanie pozostawia duzo do zyczenia:wściekła/y:, a druga babcia to...:no::baffled:

planujemy za rok Grecje albo Hiszpanie w 3ke pojedziemy:blink:

mam teraz chwilkę, więc wkleje pare foek:tak:
caerphilly castle
25pirfr.jpg

1zg5o3c.jpg

raglan castle

ev1emc.jpg

i tak na tym zamku "fajnie" nam wiało:baffled:
nyg3s5.jpg

u moich przyjaciół przed domem;-)
25t955i.jpg

a to już aktualnie moje skarby:tak:

ritka robi "puk, puk" do siostrzyczki... albo braciszka
v5bsbm.jpg

emek udaje kaczorka, czyli robi dziubusia:blink:

no i nasza córcia:tak:

a to archiwalne zdjęcie z czasów LO przeżyłam szok jak je ostatnio zobaczyłam;-)
cs288.jpg

Ostatnia edycja:
co do tortów to możtaki np :

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (800x991, 75KB).
jungle_cake3.244205911_std.jpg

albo taki :

2-Tier-Jungle.jpg

albo taki ;

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (876x584, 216KB).
Jungle_cake.jpg

takie
reszte potem napisze bo chwilowo zajęta :tak:

no jestem :-)
kumpela wdrepła z synkiem na kawianka:tak:
a więc
Izabelindo dużo torcików dziecinnych ma piekarnia sowa czy cuś takiego ..
co do Twojego męża no to fajne przemyślenia ma w wannie może trzeba go częściej namaczać;-):-D... zrób suwaczek:tak: szkoda tylko że dopiero za rok;-)

Dziuba ojej bidulo samiuśka opuszczona ale głowa do góry we wrześniu sobie odbijecie:tak: ja jeszcze w górach niebyłam :zawstydzona/y:

Mamo w boju to super że wypoczełaś :tak: a tęsknota jeszcze nikomu nie zaszkodziła;-)
fotunie super a dzieciaczki słodzudkie.... :tak:

Marciag co do imion to też troche musiałam posiedzieć z mężam i pomyśleć szczególnie dla Dominisi ponieważ lekarka do 7m na 100% mówiła że chłopak będzie więc Kordianka mieliśmy już wymyślonego dawno :tak: Bernadetta mi się podoba ale dałam jej tak na drugie ...

Hej Laseczki :-)
Przypominam o sobie, tak tylko ze jestem :-) od wtorku, mam nadzieje, ze juz bede na biezaco z Wami pisywac :-)
Dzis w zasadzie kolejny caly dzien spedzilismy u Tosienki :-) Wpadlismy na pomysl by pomalowac jej na grobiku postaci z kreskowek, co by miala Dziewczyna wesolo :-) Tak wiec tworzymy namietnie dla nszego Anioleczka-wczoraj sadzilismy kwiatki, dzis rysowalismy, jutro malunkow czesc dalsza... :-) koniecznie musicie przyjsc jak bedziecie oczywiscie chcialy i mialy chwilke czasu poznac sie z nasza corcia i zobaczyc jak u niej wesolo i kolorowo...
Cris zdjecia super-dzieciaczki zabojcze, a brzusio przecudowny! super ze wypoczelas, nalezalo Ci :-)

reklama
andzia: witaj Kochana, fajnie, że do nas zaglądasz:tak:a Tosieńka napewno się ucieszy z kolorowych bajkowych przyjaciól, dobrze, że tak twórczo wypełniacie"sobie czas:tak:ja napewno będę chciała, poznać Waszego Aniołezka:blink:a co do mojego odpoczynku...to mi dziś dzieci już w kość dały...he,he,he:sorry2:żebym nie była zbytnio zrelaksowana, no a brzuch w tym też mi nie pomaga-tak więc, jest solidarność wśród rodzeństwa:tak:

dobra uciekam dzieciaczki kłaść, bo zaczynają się już niecierpliwić:tak:buziaki i do jutra

Do góry