reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Pierwsza hehehehhee:-D:-D:-D

Cris
witaj w kraju:-)... foki śliczne..ciąża Ci służy:)

Andziaa
fajne że o nas nie zapomniałas, pomysł z rysynkami na prawdę świetny:)

Dziuba
mówisz mc przerwa w nocy poślubniej heheheheh:cool2:

Dziś 2 sluby i jedno wesele... co prawda nie z tortem w sali balowej, tylko w knajpie, ale liczy sie towarzystwo :tak::-D
A ja sobie przygotowalam wczoraj ciuszki da siebie i małej a tu kicha.... nie za ciepło, słonka brak:-(... trzeba sie ubrać inaczej:-(... ale ja jestem zapobiegawcza i na taką okoliczność też byłam przygotowana hehehehee...:cool2:

miłego dnia:)... ma być burzowy:-:)sorry2:

reklama
Gosiaczek - bosko!!ale wytłumacz mi jedną rzecz, Ty miałaś normalnie okres? bo Twój suwaczek wskazuje na połowę cyklu ...

Gosia
super.... ale fajnie:).. kurde..ale sie cieszę:-):-):-)
zacznie się dla was druga mlodość:))))

Ja idę budzić moje dziecko bo o 9 musimy wyjść :)

Gosiu w takim razie jeszcze raz GRATULACJE:-):-):-):-) spokojnej ciąży, zdrowego maluszka (chłopczyka:) ) i samych radości na nadchodzące dni :-):-):-)no i gratulacje dla tatusia :))

martka miłego dnia:) może ten dzień ni ebdzie taki zły ;) my lecimy na budowę. buziaki!!

Cześć w mokry dzień :-)

Gosiaczku super to na wiosenkę będzie Was więcej :-D

Andziu pomysł z bajkowymi malowankami jest super :tak:

Martka pogoda niezbyt ładna ale śluby i weselicho napewno będzie zajefajne ... pobaw się za mnie ;-)

Hej babeczki!

Ja tylko na chwilkę bo też zbieramy sie na ślub i weselicho.

Martka - baw się dobrze, wytańcz za wszystkie czasy i zetrzyj obcasy o parkiety :)

Cris - no przecież Ty w Walii obchodziłaś studniówkę :)) Gratki wielkie!

Gosia - wspaniała wiadomość, jestem kobieca intuicja Cię nie zawiodła. Ogromne gratulacje dla Ciebie i sprawcy :) Jednak ostatnie szaleństwa pomogły :) A jak tam psinki? Kiedy będzie coś wiadomo na temat małych szczeniaczków? Może faktycznie 3 ciężarne będą w domu hehe.

Ivi - żeby Was nie zlało na tej budowie :)

Andzia - chętnie odwiedzę Antosię, dlatego poproszę o namiary, tym bardziej że zamierzam jakoś niebawem być w Gdańsku.

Martaag, Jolcia, dzięki za torty i linki, pooglądałam sobie, faktycznie ciekawe, synek od razu pokazał mi swoje typy hihihi. Jeste jeszcze jedna cukiernia w Gemini w Gdyni, gdzie robią przepiękne torty... musiałabym się wybrać i pooglądać...

Ale się uśmiałam z Waszych domniemań odnośnie męża i Tunezji :)) Zresztą on też heh. Już odliczam kartki w kalendarzu...

A dzisiaj foty ślubne dla kuzynki, mam nadzieję, że wyjdą takie ładne jak u Dziuby, dlatego nie obraziłabym się za odrobinę słoneczka między 13 a 16 :)) Trzymajcie kciuki.
Życzę miłego dnia, mimo tych kropelek na szybach. Buziaki.

dziękuję Wam wszystkim, jestem totalnie zaskoczona, ponad rok starań, już mieliśmy umówioną wizytę 12 sierpnia u dr. Wydry, w celu pomocy nam w zajściu w ciążę. Mam nadzieję i chyba przeczucie że będzie nasz wymarzony Juniorek. cała się trzęsę, jak myłam zęby nie mogłam wcelować pastą na szczoteczkę, hi hi.

Taka brzydka pogoda ale dla nas szczęśliwa.

reklama
witajcie,
Gosia, cudowna wiadomość!!!! teraz jak pójdziesz do ginekologa to nie żeby pomógł Wam w zajściu w ciążę tylko pewnie zobaczysz pierwszy raz swojego maluszka!! gratulacje i spkojnej ciąży życzę!!!!
andziaa, ja też chętnie odwiedzę Antosię, powiedz nam gdzie, albo się umówmy na po-wtorek jak będzie wolna i pójdziemy razem...
ale pogoda...

Do góry