reklama
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Dzień doberek
Izabelinda ja nie opalam się w ciąży,bo ciężko znoszę słońce.Już za rok to nadrobię :-)
jkrzymka torty wyglądają bardzo apetycznie mniam mniam musiałybyć pyszne
dziuba przykro mi z powodu śmierci Babci
WildWind jak wypadło powitanie męża?
U nas mega leń...Od dwóch dni prawie cały czas śpię...Odsypiam wszystko co się da.Umówiłam się już na 18 sierpnia na wizytę więc za niecałe 3 tygodnie będziemy już wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka
Za chwilkę podrepczę do Akpolu zobaczyć co ciekawego mają i trzeba będzie już zacząć pakować rzeczy,bo w sobotę chcemy już się przeprowadzić.No a w niedzielę pojedziemy do mojej prababci powiadomić ją,że będzie pra prababcią
Miłego dzionka
Izabelinda ja nie opalam się w ciąży,bo ciężko znoszę słońce.Już za rok to nadrobię :-)
jkrzymka torty wyglądają bardzo apetycznie mniam mniam musiałybyć pyszne
dziuba przykro mi z powodu śmierci Babci
WildWind jak wypadło powitanie męża?
U nas mega leń...Od dwóch dni prawie cały czas śpię...Odsypiam wszystko co się da.Umówiłam się już na 18 sierpnia na wizytę więc za niecałe 3 tygodnie będziemy już wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka
Za chwilkę podrepczę do Akpolu zobaczyć co ciekawego mają i trzeba będzie już zacząć pakować rzeczy,bo w sobotę chcemy już się przeprowadzić.No a w niedzielę pojedziemy do mojej prababci powiadomić ją,że będzie pra prababcią
Miłego dzionka
Dziuba
to takie smutne, a jednoczęsnie widać w tym iskierke radości, że babia zobaczyła co chciała i zdążyła cieszyć się waszym szczęściem
Jkrzymka
dzięki za torta)))...)chociaż ja to bym sledzia wolała)
Ania
oj cos czuję że i kiecka i nowe Twoje wcielenie tak sie spodobało że szybko do nas nie wrócisz hehehee
A ja spadam sie poogladac w lustrze, bo mam wrażenie że to ***** schodzi..Gibert robi mi po woli chyba papa))).... no i na wesele sie załapię.... żebym tylko nie zapeszyła hehehe
milego dzionka
to takie smutne, a jednoczęsnie widać w tym iskierke radości, że babia zobaczyła co chciała i zdążyła cieszyć się waszym szczęściem
Jkrzymka
dzięki za torta)))...)chociaż ja to bym sledzia wolała)
Ania
oj cos czuję że i kiecka i nowe Twoje wcielenie tak sie spodobało że szybko do nas nie wrócisz hehehee
A ja spadam sie poogladac w lustrze, bo mam wrażenie że to ***** schodzi..Gibert robi mi po woli chyba papa))).... no i na wesele sie załapię.... żebym tylko nie zapeszyła hehehe
milego dzionka
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Ja będę miała usg w 22 tygodniu ciąży Mam nadzieję,że się pokaże . Nasze dziecko będzie miało 4 prababcie i jedną pra prababcie To zasługa tego,że moja mama urodziła mnie jak miała 16 lat Dobrze,że tak wyszło,bo jak miała 24 lata to dostała poważnego wylewu i teraz ciąża jest u niej nie wskazana.
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Ojejku, jak ja bym chciała doczekać chociaż prawnuków Moja sąsiadka jest prababcią 9-letniego chłopaka, ale zdrowie ma końskie i z urody też nie wygląda na swoje lata. Umysł też czysty, fajnie się z nią gawędzi... a jak wbiega na 4 piętro... ja to się ledwo z jęzorkiem do pasa dowlekam a ona w podskokach )
Kto dzisiaj pospaceruje sobie ze mną po Gdyni? Bo my z Pati samotne jesteśmy... chłopy chore.... wylegują się w wyrkach..
Kto dzisiaj pospaceruje sobie ze mną po Gdyni? Bo my z Pati samotne jesteśmy... chłopy chore.... wylegują się w wyrkach..
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Zapomniałam jeżeli chodzi o prababcie z mojej strony to będzie ich pierwsze prawnuczątko i pra prawnuczątko Moja siostra stwierdziła,że maleństwo będzie miało jak pączek w maśle,bo u nas nie ma takich malutkich dzieci.Najmłodsze ma 11 lat,a teraz nasze sobie rośnie w brzuszku :-)
Hej Laseczki
Strasznie mi Was brakuje...ale Maciek ma urlop do wtorku i kazda chwile doslownie chloniemy, byle tylko byc razem (nawet do kibla rezem chodzimy)...jestemy przylepieni do siebie jak rzepy, ale to co przezylismy nas usprawiedliwia. Nie jestem w stanie nadrobic wszystkich zaleglosci, widze ze nowe kolezanki rozkrecily sie w pisaniu-a ja taka zakrecona nie wiem co sie dzieje... Od wtorku obiecuje czesciej do Was zagladac i mam nadzieje zorientuje sie co u Was nowego :-) mysle ze mnie nie odrzucicie, a wtajemniczycie :-)
dziuba wygladaliscie cudnie!!
wildwind jak tam sytuacja z Janeczkiem?
Przepraszam,ale tylko tyle zdazylam przeczytac i to zapamietac. Ale o wszystkich mysle cieplutko i sle milion calusow :-)
U mnie raz lepiej raz gorzej, takie gory i doliny... musimy w koncu sie jakos spotkac to wszystko Wam opowiem i sie wyzale...
Strasznie mi Was brakuje...ale Maciek ma urlop do wtorku i kazda chwile doslownie chloniemy, byle tylko byc razem (nawet do kibla rezem chodzimy)...jestemy przylepieni do siebie jak rzepy, ale to co przezylismy nas usprawiedliwia. Nie jestem w stanie nadrobic wszystkich zaleglosci, widze ze nowe kolezanki rozkrecily sie w pisaniu-a ja taka zakrecona nie wiem co sie dzieje... Od wtorku obiecuje czesciej do Was zagladac i mam nadzieje zorientuje sie co u Was nowego :-) mysle ze mnie nie odrzucicie, a wtajemniczycie :-)
dziuba wygladaliscie cudnie!!
wildwind jak tam sytuacja z Janeczkiem?
Przepraszam,ale tylko tyle zdazylam przeczytac i to zapamietac. Ale o wszystkich mysle cieplutko i sle milion calusow :-)
U mnie raz lepiej raz gorzej, takie gory i doliny... musimy w koncu sie jakos spotkac to wszystko Wam opowiem i sie wyzale...
reklama
Anja78
matka superstar
Trzymaj sie Andzius, jestes mega silna babka i Cie podziwiamy za sile, szczerosc i madrosc w jaki sposob przyjelas to co was tak Niesprawidliwie spotkalo. Zycie bywa okrutne ale po chmurach, swieci slonce a wtedy mozna to slonce jeszcze bardziej doceniac i podziwiac
Czas leczy rany, nawet te najglebsze a niedlugo bedziesz sciskac kibelek i sie glaskac bo slicznym, duzym brzuszku:-)
Czas leczy rany, nawet te najglebsze a niedlugo bedziesz sciskac kibelek i sie glaskac bo slicznym, duzym brzuszku:-)
Podziel się: