reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Kochaniutkie ;-)
wiadomość nr 1 wczoraj w Duzym Lotku trafiłam 3 :-)

Aniu teraz pewnie jesteście z Jankiem już razem ;-)
Iza piękne fotki robisz :tak: ja też chciałam pójśc na plaże ale sie boje troche o Juliankę...

Ja bardzo tęsknię za moim synkiem jest na wakacjach u babci wraca w piątek a my w niedziele jedziemy na wspólne wakacje w góry :happy2:

reklama
Jolcia - uściskaj swojego roczniaka ode mnie i dzieciaczków.

Minka - ja Pat zabieram na plażę w wózeczku, gdy sobie śpi w cieniu, przykryta pieluszką tetrową, jak jest wiatr to flanelową albo kocykiem cienkim. A jak się budzi to kładę ją na kocu na piasku ale też w cieniu, karmię a potem się troszkę bawimy, rozglądamy, póki młoda nie uzna że ma dość. Wtedy uciekamy z syreną alarmową ;))

Gratuluję trójeczki!

no hejka

my dzisiaj robimy przerwę w plażowaniu, przynajmniej na razie, może wieczorkiem nad jeziorko skoczymy się popluskać.

Niestety mój mąz ma tak fajnie że został zmuszony dziś pojechać do pracy, wrrrr, nie mam pojęcia kiedy wróci, kurde, nie dane nam jest urlopować sobie rodzinnie, szlag mnie trafia, od 13 lat nie mieliśmy żadnego wspólnego urlopu, przecież to chore!!!! Dzieci niedługo skończą szkoły i nie mają nawet jednych wakacji wspólnie spędzonych z rodzicami, masakra........

Teraz szykujemy się do mojej kumpelki co buduje się w Przyjaźni, mają już prawie skończony dom to jadę z dziewczynkami Ją odwiedzić.

Buziaki

Witam...
a ja czekam na moja siostrę..przyjechała na mc z Holandii..le pewnie teraz po sklepach buszuje

Ania
to czekam na fotkę w sukience:)

Anja
mała jest śliczna:)...super fotki:)

Gosiaczek
współczuję mężowi... mój też sie zawsze zjara a nie da sie niczym nasmarować.

Izabelinda
zdrówka dla synka... może to od slonka?

minka
szkoda że nie 6 co?:cool2:

A ja sie drapalam pol nocy...koszmar normalnie.... jakaś nie wyspana jestem:(

Dziuba
wyjechaliście gdzieś, czy jeszcze macie noc poslubną???????:-D

miłego dzionka..korzystajcie ze słonka za mnie:)

KORDIANKU
STO LAT... dużo zdrówka i pociechy z rodziców:-D:-D:-D

images

Uciekłyśmy z Pat z domu na zakupy babskie :) bo chłopy chorzy to byłyśmy zdane na siebie. Kupiłam jej czerwoną parasolkę do wózka, krem linomag i nosidełko, też czerwone. Właśnie wróciłyśmy z małego próbnego spacerku połączonego z wizytą w warzywniaku.

Zamówiłam też w kwiaciarni kwiatek dla kuzynki, która ma ślub w tą sobotę i zażyczyła sobie zamiast bukietu kwiatek doniczkowy. Wybrałam taki unikatowy storczykowaty kwiat Taca - http://img184.imageshack.us/img184/898/taca51bd.jpg

Iza ja tez lubie takie babskie zakupki bo mój to tylko jęczy jak ja coś chcę zobaczyc i kupić :tak: my tez od wczoraj trenujemy spacerki w nosidełku,bo wyjazd i wędrowki po górach już blisko :-D

dziewczynki Kochane, nie macie pojęcia jak tęsknię do Was, codziennie rano sie budze i chciałabym do Was coś napisac, ale kurcze ostatnio ciągle brakuje czasu, całe szczęście już pojutrze Stasiu jedzie do pracy na 2tyg to będę miała dla Was więcej czasu...
po ślubie byliśmy non stop zajęci, w sobotę przed południem, gdy tylko się wypaliśmy, pojechaliśmy do Stasia babci do szpitala, babcia była w fatalnym stanie, już czasem traciła świadomość, ale pomacała obrączki, wycałowala i życzyła nam szczęścia, a wieczorem robiliśmy imprezę poprawinową dla przyjaciół - było genialnie, ok.40osób, bawiliśmy się rerwelacyjnie prawie do rana... w niedzielę rano babcia zmarła... Kochana, czekała na nas, zdążyła sie z nami pożegnać, i zobaczyła nas już jako męża i żonę... w pon mieliśmy gości z Radomia, we wtorek odpoczywaliśmy na plaży, dziś byl pogrzeb... cały czas cos!! całe szczęście już teraz będziemy się lenić, a jak S pojedzie o pracy to już w ogóle będą 2tygodnie zupełnej wolności, może wtedy też znajdziemy czas na zakupy :-D

Kordianku, sto lat!!!!

przykro z powodu babci, ale umierala pewnie z usmiechem na ustach;-)
majac was przed oczyma, a Jestescie ze Staszkiem tak super piekna para ,ze normalnie mozna was tylko sciskac, a Martyske- Tupeciarke najmocniej:-D:-D

reklama
Kordianek dziękuje za życzonka baldzio baldzio :tak:
i daje po kawałku ciacha ;-)

Dziuba przykro mi z powodu Smierci babci:-( mocny przytulasek ...

do juterka;-)

Do góry