reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

gosiu, ja jestem grugokoscista i nigdy nie bede tak wygladac jak TY-ale zapewniam,ze wygladam duzo lepiej niz gdy razem pracowalysmy.. moze jutro Janeczek porobi mi fotki to Wam cos wrzuce kobiety kochane.. a moze w mojej sukience??

reklama
czesc lasencje:-D

Izus ja do ciebie na slubie zamachalam delikatnie:cool2: ale nie bylam pewna ze to ty a potem jak sie upewnilam to bylas zapracowana jak mroweczka;-)
a to nasze fotki ze slubu Dziuby, wyjazdu d; Gdyni i z wyprawy do Chalup( jechalismy 3.5 godz- jak ja lubie Warszawke:wściekła/y:)

Aniu, o co twoj Janeczek zrobi z tymi wielbladami w Gdyni na 4ty pietrze:confused:

Hej babencje!

Aniu - kieca cudo, jak sobie Ciebie w niej wyobrażę to mmmmrrrraaauuuu :) Kociczka :) Janek się nie oprze takiej cud pięknocie! No i trzymam kciuki, bo chociaż pewnie o tej porze jesteście już razem, to pewnie poważne rozmowy dopiero przed Wami. Niech się Wam ułoży bo fajna z Was para i takiego towara synka fajniastego macie :)
A przez tą rehabilitantkę moja Pat powinna czuć się zagrożona? ;))
I to 4 piętro... skąd ja to znam, ech....

Anja - no i teraz już wszystko jasne!!! Bardzo miło było Cię poznać - choćby tylko naocznie :) Może kiedyś, innym razem uda się pogadać.... np na tym spotkaniu trójmiastek, które się szykuje, tylko trzeba termin pasujący wszystkim dogadać.
A córcię masz jak małe słoneczko, pełna szczęścia i uroku, chyba non stop się śmieje mała śmieszka?
Czy po Chałupach nadal się kręcą nudyści? ;)

Gosiaczek - nie narzekaj na brak czasu tylko korzystaj :) Jejć jak Ci zazdroszczę, że Twój piękny się z Toba opala. Mój uważa plażowanie za szczyt nudy, wody nie lubi bo zimna i można się utopić. Więc kiedyś na plażę chodziłam z synkiem, teraz dołączyła Pat ale ona po 2 godzinkach mówi pass, za głośno, za tłoczno, za dużo bodźców na jej malutki system nerwowy.... byle do następnego lata :) wtedy to jej z piasku i wody nie wyciągnę bo krzyk będzie.
Poprosimy kilka fotek z plaży szczuplutkiej, opalonej Gosi :)) Trzeba mieć jakąś motywację by takie ładne ciałko też mieć... Powieszę sobie nad łóżkiem i dzięki temu codzinnie będę ćwiczyć i rzeźbić flaczki hihihi.

Anetka - podczytujesz nas sobie jeszcze czasem? gorąco pozdrawiam...

Mój syncio obudził się dziś z gorączką i narzekał, że mu niedobrze.... Zapodałam mu herbatkę miętową i coś na obniżenie temperatury, zatankowałam Pat i teraz wszyscy śpią a ja siedzę i obrabiam zdjątka z sesji brzuszkowej...

Ostatnia edycja:
Hollo Kobitki:-)
ja ta na chwilkę puki mój solenizańcik śpi ... jejku jaka jestem szczęśliwa to już roczek :-D

Anja maleńka cudna :tak:

to mykam torta robić Miłego dzionka:tak::-)

reklama
Do góry